هر بنا قصهای دارد و قصه برخی بناها در بعضی شهرها، روایت رسمی سردی است که در وقت انتقال به مخاطب، ناراحتکننده میشود. مانند ساختمان کاخ جمهوری در آلمان شرقی پیشین که مقر پارلمان بود و در سال ۲۰۰۸ تخریب شد.
این مقبره از زمان افتتاح، محل برگزاری مراسم و رژههای نظامی متعددی بوده است. در طول سالها، بدن مومیایی شده لنین چندین بار از آن خارج شده و دوباره بازگردانده شده است. مدتی هم بدن ژوزف استالین نیز در آنجا دفن شده بود، اما بعداً خارج شد.
پژوهشی جدید نشان داد که کاهش فاجعهبار جمعیت شمال اروپا در حدود ۵۰۰۰ سال پیش، که به عنوان «زوال نوسنگی» شناخته میشود، احتمالاً ناشی از همهگیری طاعون بوده است.
نیکلاس دراموند میگوید: «نیروهای کوهستانی ارتش آلمان به یک دستگاه پشتیبانی لجستیکی بسیار پیچیده مجهز هستند که با سوخت زیستی شامل علف و یونجه و آب کار میکند. این تجهیزات لجستیک میتواند برای انجام ماموریتهای مختلف برنامهریزی شود و بسیار قابل اعتماد است.»
در روز ۶ ژوئن ۱۹۴۴ نیروهای بریتانیا، آمریکا، کانادا و فرانسه به نیروهای آلمانی در سواحل شمال فرانسه حمله کردند.
روزنامه گردی با «انتخاب»؛
روزنامه کیهان در روز ۲۴ اردیبهشت ۱۳۵۷ در صفحه اول خود به موضوعاتی از جمله:
-شاه شورشهای اخیر و خواست قوای مسلح را تشریح کرد
- شاه: گسترش آزادیها به هیچ وجه متوقف نمیشود
- سربازان ایران از لبنان خوانده میشوند
- مجازات جرائم خرابکاری تشدید میشود
- قوای مسلح زیر بار تقسیم مملکت نمیرود
- اسراییل سراسر اردن را اشغال میکند
- مدت تعطیل دانشگاه آذربادگان افزایش یافت
دانشمندان میگویند بقایای فسیلی یک «ایکتیوسور» غولپیکر متعلق به اواخر دوره زمینشناسی «تریاس» در حدود ۲۰۰ میلیون سال پیش را در استان دِوون در جنوب غربی بریتانیا کشف کردهاند که نشان میدهد جانور ۲۵ متر طول داشته است که تقریباً به اندازه نهنگ آبی امروزی، بزرگترین جاندار روی زمین، است.
باستانشناسان بقایای یک قلعه قرون وسطایی قرن چهاردهمی، از جمله یک خندق را کشف کردند که در زیر حیاط یک هتل تاریخی در فرانسه پنهان شده بود. جواهرات، چند قابلمه، تابه و قفل از جمله اشیائی است که با کاوش در این مکان به دست آمده و سرنخهایی را درباره مردم اشرافی که نزدیک به یک قرن از قلعه استفاده میکردند به محققان ارائه کرده است.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
در سال ۱۹۹۱، جادهی ۸۰ که از کویت تا بصره امتداد دارد، به دلیل عملیات نیروهای آمریکایی که مقطع کوچکی از آن در عکس نشان داده شده، به این نام معروف شد.
متخصصان میگویند شیشه به کار رفته در ساخت مهرههای پیدا شده در یک محوطه باستانی ماقبل تاریخ که به «پمپئی بریتانیا» شهرت دارد، احتمالا در ایران تولید شده بود. این کشفیات بخشی از اقلام کمابیش سالمی هستند که در روستایی سوخته با قدمت ۳۰۰۰ سال در معدنی نزدیک شهر پیتربورو در شرق انگلستان از زیر خاک بیرون آورده شدهاند.