یک فروشنده میوه در نیویورک که هر روز در محله آپر ایست ساید منهتن موزهایش را به قیمت ۳۵ سنت میفروشد، هرگز تصور نمیکرد که یکی از همان موزها بعدها در یک حراجی به قیمت چندین میلیون دلار به فروش برسد. «شاه عالم» که دکه میوهفروشیاش درست بیرون از ساختمان حراج ساتبیز قرار دارد، جایی که آثار هنری به قیمتهای میلیونی به فروش میرسند، چهارشنبه گذشته موزی فروخت که دقیقاً همین سرنوشت را پیدا کرد. اندکی پس از آنکه موز از دکه او خریداری شد، در همان حراجی بهعنوان بخشی از یک اثر هنری آوانگارد توسط یک کارآفرین ارز دیجیتال به قیمت ۵.۲ میلیون دلار خریداری شد، بهعلاوه بیش از یک میلیون دلار هزینههای حراجی.
جزیره گوام چهل برابر بیش از جزایر اطرافش عنکبوت دارد و جمعیت انبوهی از مارهای مهاجم پرخور تمام جنگلهای جزیره را خالی از پرنده کردهاند. از ۱۲ گونه پرنده ۱۰ گونه به طور کامل در جزیره منقرض شده است و دو گونه دیگر فقط در غارهای دور از دسترس و مناطق روستایی دورافتاده زندگی میکنند. حالا که اجتماع پرندگان جزیره کمابیش به طور کامل نابود شده است جمعیت حدود دو میلیونی مارهای جزیره (هیچکس بهراستی نمیداند چند مار در جزیره زندگی میکند) هر چه پیدا میکنند میخورند از جمله موشها، موشهای حشرهخوار، مارمولکها و در این مورد باقیمانده خوراک انسانها.
دانشمندان سازمان فضایی آمریکا با استفاده از فناوری پیشرفته راداری، یک «شهر» زیرزمینی را که در عمق ۳۰ متری زیر یخهای گرینلند مدفون بود کشف کردند.این پایگاه موشکی که در عمق ۳۰ متری زیر یخهای گرینلند دفن شده است، زمانی به عنوان بخشی از برنامه نظامی جاهطلبانه و پنهان ایالات متحده طراحی شده بود.
سرمایهگذار و استراتژیست شناخته شده آمریکایی که سه فرزند دارد در تازهترین اظهارنظر خود خطاب به پدر و مادرهای چه کمبرخوردار و چه ثروتمند نوشت: «مطمئن باشید که هر فرزندی منطق تصمیمهای شما و مسئولیتهایی را که پس از مرگ شما با آنها روبرو خواهد شد، درک میکند.» «وارن بافت» سرمایهگذار ۹۴ ساله آمریکایی، در حال حاضر با دارایی خالص ۱۵۰ میلیارد دلار، ششمین ثروتمند جهان است. او مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری «برکشایر هاتاوی» است و سالهاست که رفتار او در بازارهای مالی تحت نظر فعالان بورس در سراسر جهان و به ویژه در آمریکاست.
در سال ۱۹۷۲ یک فیزیکدان به هنگام بررسی نمونههای اورانیوم در یک کارخانه غنیسازی هستهای در پیرلات فرانسه به موردی عجیب برخورد. به طور معمول در سنگهای اورانیوم سه ایزوتوپ یافت میشود: اورانیوم ۲۳۸، اورانیوم ۲۳۵ و اورانیوم ۲۳۴. از این میان، اورانیوم ۲۳۸ بیشترین فراوانی را دارد و اورانیوم ۲۳۴ نایابترین است. ایزوتوپ ۲۳۵ که تنها ۰.۷۲ درصد از ذخایر اورانیوم را تشکیل میدهد بسیار ارزشمند است، زیرا در صورت غنیسازی بیش از ۳ درصد میتواند واکنش هستهای پایدار ایجاد کند. در نمونه یافتشده، اما مشخص شد که ایزوتوپ ۲۳۵ تنها ۰.۷۱ درصد از ذخایر را تشکیل میدهد. شاید این تفاوت اندک به نظر برسد، اما بهطور علمی بسیار عجیب بود.
فهرست ۵۰۰ میلیاردر جهان که توسط بلومبرگ منتشر میشود، نشان میدهد که ۱۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد جهان موفق شدهاند طی یکسال گذشته ۶۴۱ میلیارد دلار به ثروت خود بیفزایند. بر پایه اعلام بلومبرگ، ایلان ماسک با ثروت خالص ۳۴۸ میلیارد دلاری در صدر این فهرست قرار دارد و پس از آن جف بزوس (۲۱۹ میلیار دلار)، لری الیسون (۲۰۶ میلیارد دلار) و مارک زاکربرگ (۱۹۸ میلیارد دلار) قرار دارند.
دانشمندان استارتاپ بیوتکنولوژی Axonis Therapeutics سلولهای مغزی انسان را در فضا رشد دادهاند تا بهتر بتوانند درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای ستون فقرات تحقیق کنند. محیط ریزگرانش ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) به محققان امکان میدهد ارگانوئیدهای مغز را فقط در 72 ساعت رشد دهند. این فرایند در زمین ماهها طول میکشد.
نورالینک، شرکت متعلق به «ایلان ماسک»، بهتازگی اعلام کرد میخواهد کاربرد جدید ایمپلنتهای مغزی خود را آزمایش کند. این شرکت قصد دارد این امکان را در اختیار انسانها بگذارد که فقط با استفاده از افکار خود بازوی رباتیک را کنترل کنند. براساس پست نورالینک در ایکس، این شرکت میخواهد آزمایش امکانسنجی جدیدی برای کنترل بازوی رباتیک با ایمپلنت N۱ راهاندازی کند. این قابلیت به افراد فلج کمک میکند با امواج مغزی خود بتوانند بازوی رباتیک را کنترل کنند.
سازمان فضایی آمریکا، ناسا، روز ۲۵ نوامبر (۵ آذر) اعلام کرد که بالگرد ۳.۳۵ میلیارد دلاریاش را با موشک فالکون هوی شرکت اسپیسایکس به بزرگترین قمر سیاره زحل یعنی تیتان خواهد فرستاد. این بالگرد که «سنجاقک» (Dragonfly) نام دارد، قرار است به بررسی قابلیت زیستپذیری تیتان در فاصله ۱.۲ میلیارد کیلومتری از خورشید بپردازد.
بر اساس یک تحقیق اخیر در بریتانیا، مردانی که خود را «جذابتر» یا «فاقد جذابیت لازم» فرض میکنند تمایل به خشونت بیشتری علیه زنان دارند در حالی که مردانی که میزان جذابیت خود را متوسط میدانند کمتر به خشونت علیه زنان گرایش دارند. این تحقیق که در شماره اخیر مجله روانشناسی اسکاندیناوی منتشر شده نشان میدهد چگونه باورهای تبعیض جنسیتی میتواند با خودارزیابی از جذابیت در رابطه با اشکال مختلف زنستیزی موثر باشد که شامل طرد، سرکوب، خشونت کلامی، تمسخر و تحقیر، پرخاشگری، خشونت فیزیکی، جنسی و تجاوز میشود.