ادل، خواننده مشهور بریتانیایی، به تازگی به سرقت هنری متهم شده است. گفته میشود او بخشهایی از آثار یک آهنگساز برزیلی در سال ۱۹۹۵ را در یکی از ترانههای خود استفاده کرده است. به همین دلیل دادگاهی در برزیل دستور داده این ترانه از سرویسهای پخش آنلاین حذف شود.
حسین شاهرخی وکیل مدافع ۲ تن از متهمان پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو) گفت: در آذرماه ۱۴۰۲ موکلین ایوب خویشکار و محمدرضا دمیرچی ۲ طراح کاور آهنگهای امیرحسین مقصودلو (تتلو) و رپ فارسی به اتهام «معاونت در جرایم» مرتبط با تتلو توسط پلیس امنیت بازداشت شدند. این وکیل مدافع همچنین از آزادی این دو نفر از زندان خبر داد.
او فارغالتحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشگاه سوره است و از ۱۴ سالگی به فراگیری سلفژ و صداسازی (در سبکهای فولکلور و کلاسیک) پرداخته است. احمدی به دلیل بازخوانی قطعات مشهور و اجرای آثار مختلفی شناخته میشود.
روزنامه جوان نوشت: ماجرای انتشار ویدئوی اجرای بدون حجاب یک خواننده زن در یک کاروانسرای تاریخی، موجی از تحلیلها، واکنشها و بازتابهای رسانهای را به همراه داشت. همزمانی این ماجرا با اجرای لایحه عفاف و حجاب و شوآف تراشیدن موی سر ازسوی یک بازیگر زن، موضوع را از یک رخداد ساده به پروژهای هدفمند برای تضعیف نظام فرهنگی کشور تبدیل کرد.
مرکز رسانه قوه قضاییه از برخورد مقتضی و تشکیل پرونده قضایی علیه خواننده و عوامل تهیه «کنسرت غیر قانونی» در یک کاروانسرا خبر داد.
احمد مراتب، استاد پیشکسوت موسیقی ایرانی، در ۷۲سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت. او یک هنرمند خاص بود که در زمینه موسیقی آیینی کارهای بزرگی انجام داد و از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان «گنجینه زنده بشری در زمینه حفظ و آموزش آواز مذهبی بر اساس دستگاههای آواز اصیل ایرانی» معرفی شد. احمد مراتب سال ۱۳۳۱ در اصفهان متولد شد و در ششسالگی به مدرسه رفت و سر صف قرآن میخواند که توجه مدیر مدرسه را جلب کرد. آقای مدیر بر دستگاههای ایرانی تسلط داشت و از همان موقع آموزش به دانشآموز بااستعداد مدرسهاش را شروع کرد. مراتب سپس در ۸ سالگی نزد محمدرضا شمشیری متخلص به شکیب اصفهانی رفت و چند سال هم از محضر او بهره برد و سرانجام به کلاس های تاج اصفهانی، استاد بزرگ موسیقی ایران، راه پیدا کرد و آنقدر با جدیت تلاش کرد که استاد تاج او را «دره التاج» نامید.
دومین نمایشگاه صنعت موسیقی با حضور فعالان، تولیدکنندگان، عرضهکنندگان سازهای موسیقی، آموزشگاهها، مراکز پژوهشی حوزه موسیقی و ناشران این حوزه سهشنبه (۲۹ آبان ۱۴۰۳) آغاز به کار کرد و تا ۲ آذر از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران میزبان علاقهمندان است.
محسن رجب پور، تهیهکننده موسیقی گفت: گفتم تتلو نابغه است نگذارید از ایران برود. کسانی را باید جای تتلو به زندان بفرستند که باعث شدند خوانندهای که روی ناو ۷۷ برای جمهوری اسلامی ایران بهترین قطعه خلیج فارس را بخواند از ایران برود. او را به جایی رساندیم که خودخواسته به زندان رفت. او به مرزی از جنون رسید که این کار را کرد.
جواد یساری در مراسم تجلیل خود که در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، گفت: من عاشق خوانندگیام؛ فقط میخواهم با کسب مجوز بخوانم. جرمم چیست؟ اگر اشتباه خواندم در گوشم بگویید این را نخوان! همچنین یکی از حاضران در تجلیل او، در تعبیر جالبی درباره جواد یساری گفت: «روشنفکران ما وقتی شکست عشقی میخوردند، جواد یساری گوش میکردند اما برای ما از فرانک سیناترا میگفتند!»
مراسم تقدیر از جواد یساری، خواننده قدیمی جمعه ۱۸ آبان با حضور جمعی از هنرمندان و ورزشکاران در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. این گزارش به دلیل ممانعت برخی از مسولین فرهنگسرا و ایجاد محدودیت برای عکاسی، ناتمام ماند.