یادداشتهای اسدالله علم: امروز در کاخ نیاوران، برای امور خیریه، گاردن پارتی توسط والاحضرت همایونی ترتیب داده شده بود، خیلی خوب بود. بسیار خوش گذشت..
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
۱۳۵۸. قم، دفتر امام خمینی. داریوش فروهر در کنار آیت الله سید علی غیوری و محمدعلی انصاری کرمانی. داریوش فروهر و پروانه اسکندری در ۱ آذر ۱۳۷۷ کشته شدند.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
ابوالهول (انگلیسی: Sphinx) فیلمی به کارگردانی فرانکلین جی شافنر است که در سال ۱۹۸۱ منتشر شد. از بازیگران آن میتوان به لسلی-آنه داون، فرانک لانگلا، جان گیلگد و جان ریس-دیویس اشاره کرد. بهروز وثوقی نیز دراین فیلم نقش کوتاهی بازی میکند.
خاطرات بازمانده اردوگاههای استالین؛ قسمت نوزدهم؛
ماده ۵۴ مربوط به جاسوسان بود محکومین ماده ۵۴ در نظام استالینی و از نظر آن نظام خائن به نظام، یعنی بدترین و خطرناکترین زندانیان بودند. این زندانیان میبایست پیوسته تحت نظر باشند و محکوم به کار در جاهای مخصوص بودند. مشکلترین و سختترین کارهای زندان به آنان واگذار میشد تا بیشتر زجر بکشند و زودتر بمیرند. به هر حال من به اعماق معدن افتادم. هنوز جوان بودم و ساخته از پولاد کم و بیش کار خود را میکردم اما تنهایی آزارم میداد.
خاطرات محمد محمدی از «زندان شاه»؛ قسمت هجده؛
چرا حرف آن زن را پذیرفتم و به زور وارد خانهاش نشدم؟ چرا در انتهای کوچه به زور وارد خانهها نشدم؟ این نکته ای است که در روحیه من بود. من حتی یکبار یک پاسبان را خلع سلاح نکردم؟ چون باید پشت مخچهاش را با وسیلهای میزدم تا اندکی گیج شود، بعد اسلحهاش را بگیرم این کارها را قبول نداشتم و نکردم. از نظر بچهها این روحیه برای کار چریکی و کار سیاسی هم مفید نبود. بعدها، مسعود رجوی در زندان بارها به من میگفت تو تنزه طلبی، این طوری نمیشود مبارزه کرد!
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
این تصویر متعلق به پشت صحنهی فیلم اعتراض، اثر مسعود کیمیایی است. اصغر رفیعی جم، فیلمردار نیز در این تصویر دیده میشود. اعتراض فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و تهیهکنندگی سید ضیاء هاشمی محصول سال ۱۳۷۸ است.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
این تصویر متعلق به دورهمی با حضور منصور کوشان، هوشنگ گلشیری، غلامحسین ساعدی و ناصر زراعتی در زمستان ۱۳۵۴ در تهران است.
روزنامه گردی با «انتخاب»؛
روزنامه کیهان در روز ۱ آذر ۱۳۵۸ در صفحه اول خود به موضوعاتی از جمله تیترهای زیر اشاره کرد:
خاطرات هاشمی رفسنجانی: آقاى بهزاد نبوى، [نایبرییس مجلس] آمد. خواست كه در مجمع [تشخيص مصلحت نظام]، از طرح سه فوريتى مصوب مجلس كه شوراى نگهبان رد كرده است،حمايت كنم. گفتم، خودم هم با آن موافق نيستم و بعيد مىدانم كه در مجمع رأى بياورد.گفت، آقاى [مهدی] كروبى، [رییس مجلس] هم در مجلس گفته، مخالف است؛ پس چه كسى از آن حمايت مىكند؟!
یادداشتهای اسدالله علم: راجع به خرید موشک ریپیر از انگلیسها که باز فرموده بودند به آنها اشکالاتی که در متن قرارداد میباشد گوشزد شود.... عرض کردم: «اگر اراده شاهنشاه این است که این قرارداد عمل شود این اشکالات مهم نیست و اگر نیست و من حدس میزنم که میل ندارید این قرارداد عمل شود بهتر این است که صریحاً بگوییم این موشکها با این قیمت - برای چند فرودگاه جنوب صد و بیست ملیون دلار - به درد ما نمی خورد. کار را به این صورت کش دادن مطابق سلیقه غلام نیست و در شأن اعلیحضرت هم نمیباشد. چیزی در جواب من نفرمودند فقط فرمودند: «به هر صورت بگویید این اشکالات را باید رفع کنند.