arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۶۲۰۰
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۰۹ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۱

کواکبیان: بنی صدر هم این کارها را نکرد!‬

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر کل حزب مردم سالاری با تاکید بر حفظ وحدت میان مسئولین، گفت: اتفاقات رخ داده در مجلس تا حالا در انقلاب نظیر نداشته است. حتی بنی صدر هم این کارها را نکرد.

به گزارش فارس، در ادامه سلسله جلسات اعضای شورای مرکز انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری، اعضای این تشکل دانشجویی جلسه‌ای را با مصطفی کواکبیان، دبیر کل حزب مردم سالاری، برگزار کردند.

در ابتدای این جلسه، عبدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران به تبیین اهداف و برنامه‌های این تشکل در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری، گفت: این تشکل معیارهای رئیس جمهوری آینده را مشخص کرده است.

عبدی گفت: دین مداری، ولایت مداری، استکبار ستیزی، عزت مداری، مقاومت گزینی، جوان گرایی، تخصص گرایی و وحدت گرایی از ملاک­هایی است که این تشکل به عنوان معیار و ملاک رئیس جمهور آینده در نظر گرفته است.

در ادامه برنامه نیز مصطفی کواکبیان به موضوع انتخابات ریاست جمهوری و اهمیت حضور گسترده مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: اصلا میل به کاندیداتوری در ریاست جمهوری نداشتم ولی در جلسه‌ای که با اعضای شورای مرکزی حزب مردم سالاری داشتم، تاکید بر این بود که بنده به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری از طرف این حزب معرفی شوم.

دبیر کل حزب مردم سالاری، اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را یک تکلیف الهی و شرعی دانست و افزود: اعلام کاندیداتوری در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری را یک تکلیف حزبی نیز می‌دانم.

سردبیر روزنامه مردم سالاری به برنامه حزب مردم سالاری در مورد انتخابات اشاره و تشریح کرد :« اکثر برنامه‌های ما حزبی است و نظرات به صورت جمعی گرفته می‌شود.»

کواکبیان به تشکیل پنج کارگروه پس انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: کارگروه‌های روابط بین الملل، مسائل معیشتی، مسائل فرهنگی، مسائل سیاسی و سیستم تحول اداری، از جمله کارگروه‌هایی است که بر لزوم تشکیل آنها در بین اعضای حزب به نتیجه رسیده‌ایم.»

دبیر کل حزب مردم سالاری به تشریح وظایف کارگروه روابط بین­الملل پرداخت و گفت: «در این زمینه ما باید به دنبال کاهش تحریم‌ها باشیم و روابطی که با کشورهای مختلف برقرار می‌کنیم باید در همین زمینه صورت بگیرد.»

وی بی تدبیری‌های دولت را در مشکلات بوجود آمده اقتصادی کشور موثر دانست و افزود: « تا دیروز دولت معتقد بود که قطعنامه‌ها کاغذ پاره­ای بیش نیست اما امروز از آن به عنوان موثرترین عامل ایجاد اخلال در اقتصاد ایران یاد می‌کند.»

مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری در رابطه با مذاکره با آمریکا به لزوم وجود یک برنامه منظم و مدون تاکید و تصریح کرد: اگر قرار باشد روزی با آمریکا مذاکره کنیم، این مذاکره باید با برنامه باشد و در آن منافع ملی و عزت کشور حفظ شود و در این زمینه تصمیم نهایی را شخص رهبری اتخاذ می‌کنند.

کواکبیان از عملکرد دولت در زمینه تحولات اداری انتقاد کرد و گفت: هدف دولت از تحولات اداری کوچک سازی دولت بود اما ما شاهد هستیم که دولت بزرگتر شده است.

استخدام ۵۰۰ هزار نفر در دولت، عدم اجرای خصوصی سازی و تاکید نکردن بر شایسته سالاری در استخدام‌ها، از جمله انتقاداتی بود که کواکبیان در زمینه تحولات ساختاری به دولت وارد کرد.

دبیر کل حزب مردم سالاری در زمینه مسائل داخلی کشور، حفظ وحدت را مهم تلقی کرد و گفت: باید به دنبال آن باشیم که در کشور روابط صمیمانه برقرار کنیم. اتفاقات رخ داده در مجلس تا حالا در انقلاب نظیر نداشته است. حتی بنی صدر هم این کارها را نکرد.

مدیرمسئول روزنامه مردم سالاری با تاکید بر اینکه در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور به دنبال توسعه سیاسی در چارچوب خواهد بود، یادآور شد: این مسئله که رئیس جمهور معتقد است حرف‌هایی که می‌زند درست است و نظرات دیگر افراد مهم نیست، باید از بین برود و نباید در آینده شاهد اینگونه رفتارها باشیم.

وی در رابطه با مسائل اجتماعی و فرهنگی به نقش پررنگ دانشجویان و جوانان اشاره کرد و یادآور شد: ما در این زمینه توجه ویژه‌ای به این دو قشر خواهیم داشت و تمام تلاشمان در راستای جوان گرایی در بخش فرهنگی خواهد بود.

کواکبیان ولایت­مداری را از معیارهای مهم یک مسئول عنوان کرد و متذکر شد: ولایت­مداری به حرف نیست و این مسئله باید در عمل مشخص شود و بنده معتقدم نسبت به بسیاری از مسئولینی که اعتقاد به ولایت­مداری دارند ولایت­مدارتر هستم.

دبیر کل حزب مردم سالاری در پاسخ به این سوالی مبنی بر اینکه "چرا پس از انتخابات ۸۸ موضع گیری شفاف نداشته‌اید؟" گفت: موضع من همیشه شفاف و روشن بوده است و معتقد به پیگیری شکایات از مسیر قانون بودم و حتی بعد از انتخابات در این باره با میرحسین موسوی صحبت کردم و نظر بنده همچنان همان است.

سردبیر روزنامه مردم سالاری در پاسخ به این سوال که آیا در صورت حضور یک کاندیدای معتبر دیگر از طیف اصلاح طلبان یا حضور آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی، با آن‌ها ائتلاف می‌کند یا نه؟ گفت: با هیچکدام از کسانی تا الان به عنوان اصلاح طلب احتمال نامزد شدنشان وجود دارد ائتلاف نمی‌کنم و آقای رفسنجانی در انتخابات شرکت نمی‌کند، اما در صورت حضور آقای خاتمی بنده از انتخابات کناره گیری می‌کنم.
نظرات بینندگان