ایلنا: نماینده مردم تهران با طرح این سوال که چرا خونخواهی شهید هنیه دچار تأخیر شده است، گفت: آیا این انفعال سبب تعرض بیشتر رژیم جعلی نشده است و شهادت سید حسن نصرالله نماد غیرت دینی نتیجه این انفعال نیست؟
حمید رسایی در صحن علنی امروز ( سه شنبه، ۱۰ مهرماه ) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور با گرامیداشت یاد شهدای جبهه مقاومت با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: اکنون مهمترین مسئله پیش روی ملت ایران کنکاش برای پاسخ به یک سؤال است؛ سؤالی که ما مسئولان و مدیران جمهوری اسلامی مخاطب آن هستیم چرا جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات و تجاوزات رژیم صهیونیستی پس از به شهادت رساندن اسماعیل هنیه، شخصیت برجسته حماس در خاک ایران دچار انفعال شده است؟ چرا خونخواهی این شهید دچار تأخیر شده است؟ آیا این انفعال سبب تعرض بیشتر رژیم جعلی نشده است؟ آیا شهادت سید حسن نصرالله نماد غیرت دینی نتیجه این انفعال نیست؟ آیا این تأخیرها سبب جسارت بیشتر رژیم جعلی در به شهادت رساندن دیگر رهبران مقاومت نخواهد شد؟ در برابر این سؤالات دو پاسخ ارائه میشود.
وی افزود: برخی این سؤالات را خیرخواهانه اما هیجانی و احساسی میدانند و این طیف معتقدند که شهادت فرماندهان ارشدی چون سلیمانی، هنیه و نصرالله طبیعت جنگ است و طبیعت جنگ روزی به نفع ما و روزی علیه است و نباید با طرح برخی مباحث سبب تضعیف مسئولان داخلی شویم؛ اما ما معتقدیم که اتفاقاً برعکس، تصور این تحلیل گران خوش خیال صهیونیستهای وحشی و پیشروی آنها در پروژه ترور فرماندهان عالی جبهه مقاومت نتیجه انفعال و خوشبینی برخی از مدیران جمهوری اسلامی به آمریکای جنایتکار و ارباب کودککش اوست که باید با تغییر نگاه این مسئولان جبران شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دوازدهم ادامه داد: عزیزان من کمی به عقب برگردید، در موضوع ترور حاج قاسم سلیمانی هم دقیقاً همین نکته نهفته بود؛ آیا دفعات قبل که حاج قاسم در فرودگاه بغداد حاضر میشد امکان ترور وی توسط آمریکایی ها فراهم نبود؟ حاج قاسم وقتی ترور شد که فتنه بنزین در داخل کشور شعله ور بود و تصور آمریکاییها این بود که مردم ایران به نظام خود پشت کردند و از طرفی علاوه بر عدم تحقق هیچ یک از وعده های برجامی و تشدید تحریمها، حسن روحانی به باقی ماندن برجام اصرار داشت و حتی اعلام میکرد که تحت هر شرایطی از برجام خارج نمی شود و همین سیگنالها آمریکاییها را جسور کرد تا دست به این اقدام بزنند؛ مجاهدی مثل اسماعیل هنیه برای اولین بار نبود که به ایران میآمد او فقط پس از عملیات طوفان الاقصی سه مرتبه به ایران آمده بود و در تمام این سفرها در همین محل اسکان حضور یافته بود، آیا امکان ترور برای صهیونیستها پیش از این فراهم نبود، مسئله مهم بیش از مکان هر ترور، زمان ترور است.
رسایی یادآور شد: مساله این است که چه عاملی صهیونیستها را از اقدام تروریستی در زمانهای دیگر باز میداشت و چه عاملی آنها را به این نتیجه رساند که در این زمان اقدام به ترور کنند؟ مهمترین هدف صهیونیستها از ترور مجاهد جبهه مقاومت آن هم در تهران و آستانه تشکیل دولت پزشکیان منفعل کردن دولت جدید در برابر نظام سلطه بود و در همین راستا باید فعال شدن عوامل همسو با صهیونیستها را در برخی چهرههای سیاسی و رسانهای آنها دید، برای همین شاهد فعال شدن خط نه به خشونت و به جنگ و تله جنگ و تنش در بیانیهها و مواضع یک جریان واداده خوش خیال غرب گرا در داخل مدیریت و رسانههای کشور بودیم تا ایران را از پاسخ قاطع منصرف کند.
وی افزود: بعد از شهادت اسماعیل هنیه گفتم آقای پزشکیان تحت تأثیر این جریان قرار نگیرید و در این زمین بازی نکنید اما شده آنچه که نباید میشد و بعد از شهادت میهمان جمهوری اسلامی علیرغم اعلام آمادگی فرماندهان نظامی و اینکه صراحتاً توسط رهبر معظم انقلاب خون خواهی شهید هنیه این مهمان جبهه مقاومت، وظیفه جمهوری اسلامی عنوان شده بود اما آنها توانستند برخی از مسئولان تصمیمگیر را فریب دهند و به اقرار رئیسجمهور ادعاهای سران آمریکا که در به ازای پاسخ ندادن ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند تماماً دروغ بود و در روزهای پس از ترور شهید هنیه در کمال ناباوری گفتند وقتی میتوانیم با آمریکا به آرمانهای خود برسیم مگر بی عقل هستیم که با جنگ و خونریزی آن را دنبال کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: از رئیس جمهور تشکر میکنم که صادقانه این اعتراف را به زبان آوردند و جای شکرگزاری دارد که ایشان برخلاف رئیسجمهور اسبق حاضر نشدند تا انتهای دوره ریاست جمهوری سینه خیز برود و در همین ابتدای دوره ریاست جمهوری خود به فریبکاری و خیانت کار بودن آمریکا اعتراف کردند هر چند بی تاثیر و بی حاصل بود؛ آقای پزشکیان چه بپذیریم یا نپذیریم برخی مواضع شما که خوشبینانه محصول نگاه ساده انگارانه به مسائل کلان کشور و مسائل بینالمللی و جبهه مقاومت است در تحقق این هزینهها مؤثر بوده و اینکه آمریکای جنایتکار را برادر خطاب کنید و حزبالله را در مقابله با رژیم جعلی ناتوان میدانید و حاضریم سلاحمان را زمین بگذاریم مگر اسرائیل هم سلاحش را زمین بگذارد و اینکه باند تروریست های شرور و آدمکش را کشور اسرائیل می نامید و خیال میکنید آمریکاییها اول باید ما را آدم حساب کنند تا موانع برطرف شود، اینکه وزیر خارجه شما و معاون راهبردی غیرقانونیتان دائماً تکرار میکنند که هر اتفاقی بیفتد ما در تله جنگ با اسرائیل نمی افتیم همه این موارد یعنی وارد شدن در تله جنگ و آنها را به این نتیجه میرساند که جمهوری اسلامی در موضع ضعف است و آنها را گام به گام بیشتر پیش می آورد.
وی یادآور شد: شاید پذیرش این تحلیل برایتان سخت باشد و ما را متهم به تندروی کنید اما دعوت میکنم تا این تحلیل را از زبان دو جبهه مقاومت بشنوید شهید نصرالله و سردار حاجیزاده که امکان پخش فیلم آن را ندارم و فیلمش را در کانالم قرار می دهم، اطرافیان، فرماندهان و مدیران اطراف ولی در هر زمانی میتوانند رهبر و ولی زمان خود را مبسوط الید یا بالعکس کنند مسئله اینجاست که روند برخی پروژههای فکری و سیاسی اندیشکدههای غربی نشان میدهد که تا ده سال پیش ایران برای آنها یک مجموعه غیرقابل پیش بینی بود اما بعد از برجام و بعد از دوره پر زیان دولت غرب گرای حسن روحانی رفتار ایران در یک دامنه و قشرهای قابل پیشبینی برای آنها قرار گرفت که این وضعیت پس از شهادت حاج قاسم بدتر شد و جمهوری اسلامی باید این فشار خود ساخته و دیگر ساخته که الگوهای رفتاری و بازوهای تحرک و حتی گزینههای محتمل و اولویت ها را از قبل برای طرف مقابل مشخص کرده بیرون بیاید و باید به شرایطی که امکان مهندسی و پیشبینی رفتار ایران برای طرف مقابل فراهم نباشد تغییر کنیم.
حمیدرضا حاجی بابایی که ریاست جلسه را برعهده داشت پس از اتمام نطق میان دستور رسایی، گفت: هیات رئیسه مجلس به تبعیت از مجلس شورای اسلامی مو به مو سیاستهای کلی و سیاستهای مقام معظم رهبری را در رابطه با سیاست خارجی اجرا میکند و کسی هم از این حریم نمیتواند عدول کند.