arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۰۶۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷

آیا هپاتیت C قابل درمان است؟

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به علل مختلف ایجاد هپاتیت تصریح کرد: یکی از شایع‌ترین علل هپاتیت در ایران هپاتیت‌های ویروسی بخصوص هپاتیت از نوع B و C است.هپاتیت B از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری است و هم‌اکنون در ایران، به همه نوزادان در بدو تولد واکسن هپاتیت B تزریق می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر این‌که هپاتیت C کاملاً قابل درمان است، گفت: امروزه درمان هپاتیت C بسیار ساده بوده و این بیماران با دریافت روزانه یک قرص به مدت سه ماه کاملاً بهبود یافته و ویروس از بدن آن‌ها خارج می‌شود.

دکتر «فریبرز قناعی» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که هپاتیت به معنی وجود التهاب در کبد است، اظهار کرد: این التهاب می‌تواند به شکل حاد کمتر از 6 ماه تا بهبودی یا مزمن بیش از 6 ماه باشد.

وی تصریح کرد: در صورتی که هپاتیت مزمن درمان نشود، می‌تواند باعث پیشرفت بیماری به سمت سیروز کبدی و در برخی افراد باعث سرطان کبد شود.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به علل مختلف ایجاد هپاتیت تصریح کرد: یکی از شایع‌ترین علل هپاتیت در ایران هپاتیت‌های ویروسی بخصوص هپاتیت از نوع B و C است.

قناعی با تأکید بر این‌که اکثر موارد هپاتیت قابل پیشگیری است، افزود: هپاتیت B از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری است و هم‌اکنون در ایران، به همه نوزادان در بدو تولد واکسن هپاتیت B تزریق می‌شود.

وی بهترین روش تشخیص هپاتیت را تست‌های آزمایشگاهی بسیار ساده دانست و گفت: اغلب اندازه‌گیری آنزیم‌های کبدی در خون و چند تست ساده دیگر موجب تشخیص هپاتیت‌های ویروسی و وجود التهاب در کبد است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر این‌که هپاتیت C کاملاً قابل درمان است، یادآور شد: امروزه درمان هپاتیت C بسیار ساده بوده و این بیماران با دریافت روزانه یک قرص به مدت سه ماه کاملاً بهبود یافته و ویروس از بدن آن‌ها خارج می‌شود.

نظرات بینندگان