پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با تشکیل جلسه کمیته ملی استاندارد ، استانداردهای فالوده شیراز تصویب شد و این محصول به ثبت ملی رسید.
رهنما
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس امروز گفت : علت تدوین و تصویب
استاندارد فالوده در فارس این بود که ریشه تهیه آن در این استان بوده است.
سازمان
استاندارد ملی ایران به عنوان تنها مرجع رسمی تعیین ، تدوین و نشر
استانداردهای ملی در کشور است که استانداردهای مختلفی را در حوزه های
متفاوت با کمک کارشناسان آن سازمان، صاحب نظران مراکز و موسسات علمی ،
پژوهشی ، تولیدی و اقتصادی تهیه و تصویب می کند.
فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر و گلاب تهیه میشود.
فالوده شیراز ، یزد وکرمان معروف است.
فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مصرف میکنند.
منبع: واحد مرکزی خبر