کد خبر: ۸۵۶۲۷۸
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۰ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

واکنش حدادعادل به حواشی آهنگ جدید «ساسی مانکن»: زمانی که معاونت پرورشی را منحل کردند، زمینه‌ساز چنین مشکلاتی شدیم/ باید ارزش‌های تربیتی و فرهنگی را به مدارس بازگردانیم

غلامعلی حدادعادل، عضو شورای‌عالی آموزش‌وپرورش، در واکنش به حواشی ایجادشده پس از انتشار آهنگ جدید ساسی مانکن و نگرانی‌ها درباره تأثیر آن بر تربیت دانش‌آموزان، به لزوم بازگشت روحیه تربیتی به مدارس تأکید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حدادعادل به آهنگ جنجالی ساسی مانکن واکنش نشان داد.

به گزارش هفت صبح، غلامعلی حدادعادل، عضو شورای‌عالی آموزش‌وپرورش، در واکنش به حواشی ایجادشده پس از انتشار آهنگ جدید ساسی مانکن و نگرانی‌ها درباره تأثیر آن بر تربیت دانش‌آموزان، به لزوم بازگشت روحیه تربیتی به مدارس تأکید کرد.

او با اشاره به تصمیمات گذشته در نظام آموزشی گفت: زمانی که معاونت پرورشی را منحل کردند، زمینه‌ساز چنین مشکلاتی شدیم و نتوانستیم آسیب‌های آن را جبران کنیم. درواقع، باید از همان زمان برای چنین روزهایی چاره‌ای می‌اندیشیدیم.

حدادعادل افزود: ما بارها تأکید کردیم که باید شرایطی فراهم شود تا افراد مستعد و علاقه‌مند با اشتیاق به حرفه معلمی روی آورند، زیرا نگران بودیم که مدارس در معرض چنین آسیب‌هایی قرار بگیرند. اکنون باید تلاش کنیم تا ارزش‌های تربیتی و فرهنگی را به مدارس بازگردانیم.

نظرات بینندگان