واکنش زاکانی به پرونده خود و دامادش در مجتمع ویژه جرائم اقتصادی با موضوع «شهرزاد»: نرمافزار شهرزاد باید یک مدال افتخار برای من مدیر باشد؛ چرا که به جای ۸۰ میلیارد تومان با ۱۲ میلیارد تومان آن را تهیه کرده ایم / خبرنگار: پرونده ای وجود ندارد؟ نه رسیدگی می کنند؛ این رسیدگی افتخار برای من است
شهردار تهران درباره پرونده خود و دامادش در مجتمع ویژه جرائم اقتصادی با موضوع «شهرزاد» در پاسخ ضمن توضيح موضوع تاکید کرد که نرمافزار شهرزاد جزو افتخارات اوست چرا که به جای ۸۰ میلیارد تومان با ۱۲ میلیارد تومان آن را تهیه کرده است.
شهردار تهران درباره پرونده خود و دامادش در مجتمع ویژه جرائم اقتصادی با موضوع «شهرزاد» در پاسخ ضمن توضيح موضوع؛ تاکید کرد که نرمافزار شهرزاد جزو افتخارات اوست چرا که به جای ۸۰ میلیارد تومان با ۱۲ میلیارد تومان آن را تهیه کرده است.
علیرضا زاکانی معتقد است؛ مطرح شدن این موضوع ظلم است و باید به او مدال افتخار بدهند که با کمک جوانان این نرمافزار را تهیه کرده است.