arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۲۵۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ عدس و هویج پاییزی

سوپ عدس و هویج جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


سوپ عدس و هویج جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.
هوا که رو به خنکی می‌رود سوپ به غذای محبوب خانواده‌ها تبدیل می‌شود. اگر دوست دارید یک مدل سوپ با طعم جدید و متفاوت درست کنید، دست به کار شوید و سوپ عدس و هویج را امتحان کنید.

سوپ جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.

نام: سوپ عدس و هویج
آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم:

هویج متوسط: ۵ عدد
عدس: ۲ لیوان
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: یک حبه
آب گوشت یا مرغ: ۶ لیوان
کره: ۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روش تهیه:

۱. پیازهای نگینی و سیر خردشده را در کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید.

۲. هویج‌ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید.

۳. عدس را به مایه سوپ اضافه کنید و به تفت‌دادن مواد ادامه دهید تا خامی‌اش گرفته شود.

۴. آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد کاملا پخته شود و جا بیفتد.

نکته: برای اینکه این سوپ بافت بهتری داشته باشد، باید آب بیشتری به آن اضافه کنید تا شبیه خوراک نشود.

 

روزنامه همشهری

نظرات بینندگان