arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۷۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۷ - ۰۱ مهر ۱۳۹۱

خاتمي با طرح گفتگوي فرهنگها و تمدنها ؛ غرور ايرانيان را احياء کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اگر دولت قصد دخالت در انتخابات داشته باشد از نظر افکار عمومي هم نتيجه عکس دارد .
محمدرضا تابش نماينده اصلاح طلب مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري آريا درباره کانديداتوري چمران از ناحيه دولت تاکيد کرد:دولت و آقاي چمران زرنگ تر از آن هستند که اين امر اتفاق بيفتد.
وي دخالت دولت در انتخابات را غيرقانوني مي داند و مي گويد: بايد توجه داشت از آنجايي که دولت مجري انتخابات است بنابراين ورودش به انتخابات صحيح نيست و جايگاه و وجهه قانوني و شرعي ندارد.
نماينده مجلس نهم با تاکيد بر اين مطلب که دولتمردان به شخصه مي توانند از کانديداي مطلوب خود حمايت کنند تصريح کرد:البته اين مساله هم تاکنون مرسوم نبوده که رسما روساي جمهور در زماني که در مسند رياست جمهوري هستند از کانديداتوري کسي حمايت کنند.
وي با رد گرايش خاتمي و هاشمي رفسنجاني به استمرار دولت خود با تغيير قانون اساسي گفت: اين صحبت ها شايعه بود در واقع نه آقاي خاتمي و نه آقاي هاشمي قصد دستکاري در قانون اساسي نداشتند و حتي در دوران آقاي هاشمي هم اين موضوع پس از مطرح شدن تکذيب شد.
تابش افزود: اينکه دولتها بخواهند برنامه ها، تئوري ها و نقشه راههاي خود را به منصه ظهور برسانند اشکالي ندارد در واقع آقاي هاشمي تزي داشتند که مملکت را پس از تخريب وسيع دوران جنگ تحويل گرفتند و سازندگي را آغاز کردند. بنابراين وقتي مي خواستند برنامه هاي سازندگي تداوم پيدا کند ايرادي نداشت.
نماينده مردم اردکان ادامه داد: آقاي خاتمي نيز در دوران حکومت خود بر اصلاحات سياسي کار کردند و تعاملات بين المللي وسيع و گسترده اي با دنيا برقرار کرد .
وي اظهار داشت:خاتمي غرور ايرانيان را احياء و گفتگوي فرهنگها و تمدنها را مطرح کردند که اين مسائل در عرصه سياسي موجب توفيقات داخلي در عرصه اقتصادي و فرهنگي نيز شد، بنابراين ايرادي ندارد ايشان بخواهد اين برنامه ها ادامه پيدا کند.
وي تاکيد کرد:اينکه دولت بخواهد برنامه هايش ادامه پيدا کند با دخالت در انتخابات تفاوت دارد به عبارت ديگر اگر دولت قصد دخالت در انتخابات داشته باشد از نظر افکار عمومي هم نتيجه عکس دارد زيرا مردم نمي پسندند کسي که در مسند حکومت قرار دارد بخواهد با استفاده از ابزار گوناگون به نحوي عمل کند که حاکميتش تداوم پيدا کند از اين رو اين مساله نتيجه عکس خواهد داشت.
نماينده اصلاح طلب مجلس اذعان داشت: از آنجايي که دولت مجري انتخابات است بنابراين از نظر قانوني دخالتش در انتخابات پذيرفته شدني نيست از سوي ديگر حکومت ما حکومت ديني است بنابراين دخالت دولت در انتخابات جايگاهي ندارد و مورد قبول نيست.
نظرات بینندگان