پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از ما درباره خواص برخی خوراکیها میدانیم و سعی میکنیم این خوراکیها را بیشتر مصرف کنیم، اما گاهی نیز برخی خواص خوراکیها یا ترکیباتشان وجود دارد که اطلاعاتی از آنها نداریم و در عین حال بسیار جالب و کاربردی محسوب میشوند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، اطلاعات مفید درباره خوراکیها میتواند به سلامت عمومی افراد کمک کرده و حتی روند کاهش وزن و سلامت عمومی را بهبود بخشد، در ادامه به برخی از اطلاعاتی که کمتر شنیده شده اند میپردازیم:
جوز هندی میتواند باعث افزایش توهم شود
مصرف بیش از حد جوز هندی شما را به سفری بسیار ناخوشایند میکشاند و در صورت مصرف جوز هندی بیش از حد، ممکن است دچار خطر مسمویت یا مرگ شوید، بنابراین توصیه میشود از جوز هندی به مقدار کم استفاده کنید.
شاهی به سم زدایی بدن کمک میکند
کبد و کلیهها اندامهایی هستند که هر روز بدن ما را سم زدایی میکنند، شاهی میتواند به این روند طبیعی کمک کند. اسیدهای آمینه موجود در شاهی باعث حذف سموم محلول در چربی در بدن ما میشود.
شیر سویا پروتئین زیادی دارد
گزینههایی مانند بادام، برنج، جو دوسر و بادام هندی از نظر پروتئین بسیار ضعیفتر از شیر گاو هستند. با این حال، شیر سویا حاوی پروتئین زیادی است، بنابراین اگر گیاهخوار باشید و بخواهید اطمینان حاصل کنید که پروتئین مناسبی دریافت میکنید، ممکن است شیر جایگزین مناسبی برای شما باشد.
هویج میتواند شما را نارنجی کند
اگر هر روز مقدار زیادی هویج بخورید، بتا کاروتن نارنجی رنگی که در آن وجود دارد میتواند رنگ پوست شما را کمی نارنجی کند. بتا کاروتن در چربی زیر پوست رسوب میکند و به خصوص در کف دست دیده میشود، البته برای رسیدن به این رنگ باید مقادیر زیادی هویج بخورید.
موز حاوی رادیواکتیو است
موز سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که باعث تعادل سطح آب در بدن میشود و همچنین فشار خون را نیز سالم نگه میدارد. موز دارای نوع پتاسیم ۴۰ است که از عناصر رادیواکتیو بوده و مصرف زیاد آن میتواند با یک دستگاه حساس ردیاب اشعه رادیواکتیو قابلردیابی باشد. البته این موضوع به معنی خطرناک بودن مصرف موز نیست و هیچ خطی برای سلامتی شما نخواهد داشت.