arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۰۰۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹

خوراکی‌هایی که از بیماری‌های زمستانی پیشگیری می‌کنند (قسمت پایانی)

نیاز‌ها و عادات غذایی ما در زمستان تغییر می‌کند. دمای پایین هوا باعث ایجاد تغییراتی در بدن می‌شوند و تحقیقات نشان می‌دهند که برخی خوراکی‌ها می‌توانند شما را از بیماری‌های زمستانی نجات دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نیاز‌ها و عادات غذایی ما در زمستان تغییر می‌کند. دمای پایین هوا باعث ایجاد تغییراتی در بدن می‌شوند و تحقیقات نشان می‌دهند که برخی خوراکی‌ها می‌توانند شما را از بیماری‌های زمستانی نجات دهند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر مایلید سیستم ایمنی بدن خود را در زمستان تقویت کنید، باید انرژی خود را افزایش دهید و در عین حال از افزایش وزن جلوگیری کنید. در ادامه به معرفی چند خوراکی می‌پردازیم که ممکن است به شما در پیشکیری از بیماری‌های زمستانی کمک کنند:

فلفل
فلفل

اکثر مردم فکر می‌کنند مرکبات در جدول ویتامین C قرار دارند، اما فلفل حاوی دو برابر پرتقال ویتامین C است. آن‌ها همچنین پتاسیم و ویتامین B۶ فراهم می‌کنند و فلفل قرمز به لطف رنگ روشن حاوی ویتامین A نیز است.

بادام
بادام

بادام، در کنار پروتئین، مملو از آنتی اکسیدان‌ها از جمله ویتامین E است، ماده مغذی مقابله با پیری که به کشش پوست نیز کمک می‌کند. بادام همچنین حاوی مس و منیزیم است.

هویج

هویج

هویج یکی از محبوب‌ترین سبزیجات زمستانی محسوب می‌شود. هویج سرشار از بتاکاروتن است، ماده‌ای که بدن در صورت نیاز می‌تواند به ویتامین A تبدیل کند. هرچه هویج تیره باشد، مقدار کاروتن بیشتری دارد. هویج همچنین در درجات مختلف ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، ویتامین E و آهن را تأمین می‌کند.

نظرات بینندگان