arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۵۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۴ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۱

خواص ميوه ها و سبزي هاي قرمز رنگ

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محصولات غذايي قرمزرنگ جزء بهترين مواد براي سلامتي هستند كه مصرف آنها در طول سال توصيه مي شود. 

رنگ قرمز موجود در ميوه ها و سبزيجات ماده اي به نام «phytonutrient» توليد مي كند كه خطر سرطان پروستات را كاهش مي دهد، فشارخون را پايين مي آورد، از رشد تومورها جلوگيري مي كند، كلسترول بد را كاهش مي دهد، راديكال هاي آزاد مضر را از بين مي برد و براي بافت مفاصل بسيار مفيد است.

محققان خواص برخي از اين محصولات قرمز رنگ مفيد را اينگونه مي شمرند.

- گوجه فرنگي و هندوانه داراي ليكوپين هستند كه يك ماده قوي ضد سرطان است. براي سلامت چشم و پروستات نيز بسيار مفيد است. گفتني است، ميزان اين ماده ضدسرطاني در گوجه اي كه حرارت ديده باشد مثل سس ها و كچاپ ها افزايش پيدا مي كند.

- آب زغال اخته از عفونت هاي ادراري جلوگيري مي كند، در افزايش كلسترول مفيد خون و همچنين آنتي اكسيدان ها موثر است.

- سيب منبع غني از ويتامين سي، فيبر و آنتي اكسيدان هاست.

- توت فرنگي داراي ويتامين سي و منگنز است. منگنز راديكال هاي آزاد را كاهش مي دهد، به استحكام استخوان ها كمك مي كند، به عملكرد بهتر غده تيروئيد كمك مي كند، قند خون را تعديل مي كند، داراي فيبر، يد، پتاسيم و ويتامين كي است.

- آلبالو داراي ملاتونين است كه يك نوع آنتي اكسيدان مي باشد. اين ماده به حفظ الگوي طبيعي خواب انسان كمك مي كند، از ضعف حافظه جلوگيري مي كند، كاهش دهنده التهابات است، از سرطان و ديابت جلوگيري مي كند.

- تمشك كاهنده التهاب، درد، سرطان، بيماري هاي قلبي، ديابت وحساسيت است.

- فلفل دلمه اي قرمز داراي ويتامين آ، ب 6، بهبود دهنده خواب و روحيه است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
0
0
به به همشون خوشمزه و عالی هستند
نظرات بینندگان