پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از زنان در سراسر جهان به دنبال کاهش وزن، سلامت و پیشگیری از بیماریهای رایجی مانند سرطان رحم و پستان هستند. جالب است بدانید که مصرف برخی خوراکیها در پیشگیری از انواع بیماریها موثر خواهد بود.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، مصرف برخی خوراکیها میتواند زنان را در برابر برخی بیماریها بیمه کند، یا داقل ریسک ابتلا به این بیماریها را کاهش دهد.
ماهی چرب
ماهیهای چرب و ماهی قزل آلای وحشی قدرت فوق العاده تقویت کننده سلامتی خود را مدیون امگا ۳ و ویتامین D. بالای آنها هستند. در واقع، همین مواد مغذی هستند که به ماهیهای چرب کمک میکنند تا به کاهش وزن و افزایش سلامتی کمک کنند. ویتامین D. گرسنگی را کنترل میکند در حالی که امگا ۳ سرعت هضم را کاهش و احساس سیری را افزایش میدهد.
گردو
باور کنید یا نه، از هر سه زن آمریکایی هر ساله یک نفر به دلیل بیماری قلبی میمیرد و ۹۰ ٪ از زنان در جهان نیز یک یا چند عامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دارند. یکی از راههای محافظت از حیاتیترین اندام شما افزودن مقداری گردو به رژیم روزانه است. گردو مملو از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا ۳ است که میتواند به شما در حفظ امنیت قلب کمک کند.
لوبیا
لوبیا کلسترول را پایین میآورند، شما را در برابر دیابت محافظت میکند و حتی اگر در روزهای پیش از قاعدگی مصرف شود میتواند عوارض شدید عادت ماهانه را کاهش دهد و همه اینها به خاطر میزان بالای منیزیم آنها است. این ماده معدنی به بدن کمک میکند تا آب اضافی را دفع کند و همچنین میتواند باعث افزایش سطح سروتونین شود. هورمونی که خلق و خو را پایدار و کنترل میکند. اما این تمام مزایای لوبیا نیست. کربوهیدرات لوبیا به دلیل شاخص گلیسمی پایین، دیرتر از حلقههای میوه جذب میشود، که به ثابت ماندن سطح قند خون کمک میکند. این میتواند به دیابتیها کمک میکند سطح قند خون سالم را حفظ کنند.