arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۵۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۱

زمان دقیق سفر کوفی عنان به ایران

هدف از سفر عنان گفتگو با مقامات ایرانی بر سر بحران سوریه است. بحرانی که در روزهای اخیر روابط دو کشور ایران و ترکیه را تحت تاثیر قرار داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کوقی عنان دبیر کل سابق سازمان ملل روز 11 آوریل به ایران می رود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از یورونیوز، هدف از سفر عنان گفتگو با مقامات ایرانی بر سر بحران سوریه است. بحرانی که در روزهای اخیر روابط دو کشور ایران و ترکیه  را تحت تاثیر قرار داده است.

ایران به عنوان یکی از اصلی ترین متحدان سوریه در منطقه با سیاستهای ترکیه در قبال رژیم بشار اسد مخالف است.
 
این تنشها در روزهای اخیر باعث شده است تا از یک طرف ایرانی ها درباره مکان برگزاری نشست آتی، که ظاهرا با توافق طرفین قرار بود در استانبول برگزار شود، با شک و تردید نگاه کنند و درخواست برگزاری یک نشست در پکن یا بغداد را بکنند و از سوی دیگرترکها در اعتراض به سخنان رییس مجلس ایران درباره کنفرانس مخالفان سوریه در ترکیه سفیر ایران در آنکارا را برای پاره ای از توضیحات احضار کنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بزرگان نیا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۸
2
1
شاید دیدار نماینده ی سازمان ملل آقای کوفی انان از ج.ا.ا یکی از بهترین فرصتها باشد که بتوان در آن اقدامها ودخالتهای تخریبی مکرر بلکه همیشگی آمریکا وقدرتهای غربی واسرائیل وبرخی دیگر از کشورهای منطقه در نقض آشکار قوانین بین الملل در سوریه ، فلسطین اشغالی ، مصر ، ایران ، عراق ، یمن ، بحرین ، لیبی و... غیره وآثار وپیامدهای شوم این اقدامها ودخالتها در تهدید وتخریب صلح جهانی وامنیت واقتصاد ملتها را گوشزد نمود وعلل ونتایج این گونه قانون شکنی های خطرناک آشکار را جویا شد .
شایسته است از کوفی انان دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد ونماینده دبیرکل کنونی سازمان مذکور پرسید این سازمان ودستگاهای طویل وعریض آن که بودجه ی کلان خود را از دارایی ملتها تامین می نماید تا کنون در ایفای مهمترین وظایف ومسئولیتهای خود که پاسداری از صلح جهانی وحمایت از حقوق حقه وامنیت وآسایش ملتها است چه کرده ودر مقابل کارها واقدامات تخریبی ابرقدرتهای غربی در عرصه ی جهانی وقانون شکنیهای همیشگی اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین ومنطقه چه تدابیر پیشگیرانه وبازدارنده ای فراهم ساخته وبه اجرا گذاشته است ؟
بنظر نمی رسد متولیان سازمان ملل در مقابل چنین سئوالهایی پاسخهای مثبت وقانع کننده ای داشته باشند چنانکه از پیش هم اینگونه پاسخی نداشته ونتیجه گیری را به ملتهای ستمدیده واگذار کرده اند که ببینند وبرای آنان ثابت شود دارائیهای آنان که هزینه ی جلسات وسفرهای زنجیره ای سالانه وپر خرج دستگاه های طویل وعریض این سازمان می شود بجز تامین منافع آمریکا وقدرتهای غربی واسرائیل وتضییع منافع ملتهای محروم بازده ونتیجه ی دیگری نداشته است .
شاید اغراق نباشد اگر گفت هیچ سیاستمداری در جهان نیست که تا کنون در وجدان او چنین قناعتی شکل نگرفته باشد که سازمان ملل با تبدیل شدن به ابزاری جهت تامین منافع قدرتهای بزرگ راز وجود وبقای خود را از دیر باز از دست داده وکلا باخته است ودر این زمینه هیچ دفاعی از خود ندارد .
با این وصف قدرتهای آزاده وموثر جهان وظیفه ی سنگین تبدیل این سازمان وتجدید سازکارهای آن را بنفع ملتها بدوش خواهند داشت ومی باید جهت انجام این وظیفه وپوشاندن جامه ی عمل به موضوع آن همت گمارند وکوشا باشند واز سازمان خنثی شده کنونی بکلی دل بشویند .
نظرات بینندگان