پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رامین تصریح کرد: پرداخت این هزینه برای افراد بیکار جویای شغل چندان کار سهل و آسانی قلمداد نمیشود؛ بنابراین زیرساختهایی در این زمینه دیده شده است.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، از تبدیل رشته طلا و جواهرسازی به رشتهای دانشگاهی خبر داد.
شاهرخ رامین اظهار داشت: جدی شدن مبحث تبدیل رودهن به منطقه ویژه گردشگری با گرایش تخصصی طلا و جواهر با اخذ ایده از دیگر کشورهای دارای چنین مناطقی، موجبات احداث کاملترین مرکز توریستی با سطح قابل توجه اقتصادی و تجاری کلان در رودهن را فراهم ساخت.
وی ادامه داد: وجود چنین مجموعه عظیمی، لزوم تعلیم و تربیت نیروهای انسانی آماده به کار در آن را نیز مورد تاکید قرار میداد. شهر طلا و جواهر رودهن ارمغانی فراتر از یک شهر یا یک سرمایهگذاری اقتصادی را نصیب منطقه خواهد کرد.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از این رو، مقرر شد تا دورهای سه ماهه با کمک نهادهایی مانند میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فنی و حرفهای و متولیان شهر طلا و جواهر طراحی شود.
وی افزود: در این دوره سه ماهه همه متقاضیان و داوطلبان داشتن کاری مداوم، با پشتوانه مناسب و دارای سطح اجتماعی بالا فراخوانده شدند تا هنر ساخت طلا و جواهر را فرا گیرند.
رامین با اشاره به هزینههای سنگین ارائه آموزش طلا و جواهر به هنرجویان خاطرنشان کرد: به طور قطع دریافت مهارتهای مختلف در مراکز آموزشی مستلزم پرداخت هزینههایی نظیر تامین اساتید و دستگاههای آموزشی است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علاوه بر این، مصالح مورد استفاده در ادوار آموزشی نیز سنگهایی با ارزش مادی بالا هستند که امکان خروج آن از سودآوری، با کار غیرحرفهای هنرجوبان دور از ذهن نیست.
وی هزینه آموزش به هنرجویان را حداقل چهار میلیون تومان ارزیابی کرد و افزود: با این تفاسیر و بر اساس ارزیابیهای به عمل آمده، هزینههای جاری آموزش مهارت ساخت طلا و جواهر در صورت تامین اماکن آموزشی توسط تشکلهای مردمنهاد و مراکز دولتی به ازای هر هنرجو چهار میلیون تومان خواهد بود.
رامین تصریح کرد: پرداخت این هزینه برای افراد بیکار جویای شغل چندان کار سهل و آسانی قلمداد نمیشود؛ بنابراین زیرساختهایی در این زمینه دیده شده است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس این زیرساختها، مقرر شد تا دو هفته دوره تئوری سنگشناسی برای متقاضیان فعالیت در این رشته کاری برگزار و در انتها با برپایی آزمونی به برگزیدگان مدرکی معتبر اعطا شود.
وی ادامه داد: طی هماهنگیهای به عمل آمده چهار میلیون تومان هزینه مورد نیاز برای آموزش دورههای طلا و جواهرسازی در قالب اعطای وامهای خوداشتغالی به این مدارک تامین خواهد شد.
رامین افزود: در این میان پولی به کارآموز پرداخت نمیشود بلکه این اعتبار به طور مستقیم صرف خرید تجهیزات سختافزاری مورد نیاز و شهریه این دوره میشود.