پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه تایمز لندن با اشاره به افزایش احتمال حضور سید محمد خاتمی به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری 92، نوشته که «بحث نامزدی خاتمی باعث ناراحتی بسیاری از مخالفان
جمهوری اسلامی شده است»
به گزارش انتخاب ؛ تایمز احتمال حضور او باعث ناراحتی بسیاری از مخالفان
جمهوری اسلامی شده است، چون آمدن خاتمی به رقابتها باعث پیچیدهتر شدن
شرایط برای کسانی است که میان رای دادن و تحریم انتخابات، مردد هستند.
"هیو
تاملینسون" می نویسد: «خیلیها حضور خاتمی در انتخابات را عامل عامل افزایش شور انتخاباتی ارزیابی خواهند کرد. یک تحریم گسترده (که این روزها از سوی مخالفان و دشمنان جمهوری اسلامی برنامه ریزی می شود) به ضرر حاکمیت
خواهد بود، اما حضور خاتمی در انتخابات میتواند معادلات را به هم بزند.»
به نوشته تایمز، "هیچ نشانهای از
اینکه خاتمی حاکمان ایران را وادار به سازش کند مشاهده نمیشود. در
نامههای سرگشاده دعوت از خاتمی برای حضور در انتخابات آتی که به امضای
بسیاری از مسوولان پیشین هم رسیده، هیچ اشارهای به وقایع سال ۱۳۸۸ نشده
است. در این نامهها فقط به نبود مدیریت مسوولین فعلی به عنوان عامل دشوار
شدن شرایط برای مردم اشاره شده و حرفی از شروطی که پیشتر در موردش صحبت می شد، به میان نیامده است."
یک"وکیل مدافع حقوق بشر" به تایمز گفته
است که «اصلاحطلبان فقط شغل و موقعیت قبلی خود را میخواهند پس بگیرند.
این نامهنگاریها، حسابشده است، در
این نامهها، هیچ اشارهای به ناراحتی های پیشین این افراد در مورد مسائل مختلف کشور و اتفاقات سال 88 نشده است.
این درحالیست که هنوز خبری در مورد احتمال حضور خاتمی در عرصه انتخابات منتشر نشده است.
خمینی موسوی خاتمی
یک سوال خواهشا یکی جواب بده!!
اگر اصلاح طلبان می خواهند در انتخابات شرکت کنند چرا در سال 88 ادعای تقلب در انتخابات را کردند؟!
به عبارت بهتر اگر تقلب شده چرا شرکت می کنید؟!!
و اگر نشده چرا همان موقع نگفتید؟!!
من واقعا تعجب مي كنم عده اي مي گويند نه خاتمي براي ما كاري كرد نه احمدي نژاد!! واقعا چرا تفاوتهاي به اين آشكاري را نمي بينند؟ يا اينكه خود را به ان راه مي زنند.!
2:کسانی که میگن خاتمی کاری نکرده جیره خوار این دولتند و اصلا براشون مهم نیست که چه بلایی سر بقیه مردم میاد.
3:درود بر خاتمی
که به دستور صریح امام خامنه ای (چشم دشمنانش کور باد) پلمپ تاسیسات هسته ای باز شد.
بعدش که کسی اهمیتی بهش نداد انتخابات مجلس رو تحریم کرد ولی خودش مخفیانه و ذلیلانه رفت رای داد
خاتمی به درد ما نمیخوره 8سال بود جزء ..... چکار کرد برای مردم
یکی حجتیه ای ها که منافع خود را دراصلاح امور نمی بینند وبه دنبال تنش درداخل وخارج هستند
دوم: دشمنان این ملک و ملت و درراس آنها سازمانهای چپ وکمونیستی ونیز سلطنت طلبانی که می خواهند نوعی حکومت مطلقه دیگررادرایران راه بیندازند
تازه ظاهرا چندماه پیش دوباره باهم دیدار داشته اند..
فکرش رو بکب کسی که با دشمن اسلام و ایران جلسه داره کیه؟
بهش بگین عشق داره بر می گرده
عشق میاد ، همین روزها خیلی زود
عشق میاد ، تازه می فهمیم کی بود
وقتی میاد ، دور و برش شلوغ نیست
این دفعه حتما ، خودشه ، دروغ نیست
وقتی میاد ، زندگی آسون می شه
میاد و تو خونه ها مهمون می شه
هر کسی دنبال خبر می گرده
بهش بگین عشق داره بر می گرده
عشق میاد ، همین روزها خیلی زود
عشق میاد ، تازه می فهمیم کی بود
عشقه دیگه ، فقط یکم پیر شده
از عاشق ها یک خورده دلگیر شده
عشقه دیگه ، فقط تو هیچ خوابی نیست
شبیه این عشق های قلابی نیست
عشق و نامه های راه دورش
عشق میاد ، عشق و دل صبورش
میاد و این پنجره ها وا می شه
دلخوشی گم شده پیدا می شه
عشق میاد ، شهر رو خبردار کن
این رو برای همه تکرار کن
هر کسی دنبال خبر می گرده
بهش بگین عشق داره بر می گرده
هر کسی دنبال خبر می گرده
بهش بگین عشق داره بر می گرده
زنده باد عشق
زنده باد خاتمی
و مرگ بر تمامی بدخواهان ملت ایران.
اپوزوسیون عزیزانی هستند که در داخل وطن عالارقم همه مشکلات برای اعتلای جمهوری اسلامی تلاش میکند .
کسی که در اوج فتنه88 ملت و نظام را حمایت نکرد و آب به آسیاب دشمن ریخت چطور جرئت میکنه بیاد تو عرصه انتخابات
۱۳۷۶/۰۶/۰۲
نكته ديگرى كه به نظرم رسيد به شما عرض كنم، اين است كه يكى از شعارهاى بسيار خوبِ جناب آقاى خاتمى - كه من از اوّلى كه آن را از ايشان شنيدم، واقعاً خدا را شكر كردم مسأله قانونگرايى بود. اين، حرف خيلىخوبى است و خوشبختانه اين را شما بارها تكرار كردهايد. در دوره انتخابات گفتيد، در مجلس گفتيد، اينجا و آنجا گفتيد. من مىخواهم عرض كنم كه تا لحظه آخر، به اين شعار تمسّك كنيد و بدانيد كه قانونگرايى كار سختى هم هست؛ اما با وجود سختيهايش، در كوتاه مدّت و بلندمدّت، فوايدش از بىقانونى بهتر است.
در دیدار جمعی از بسیجیان
۱۳۷۶/۰۹/۰۵
البته ملت بيدارند. علما، بزرگان و مسؤولين كشور، به فضل پروردگار، مثل هميشه در نهايت هوشيارى عمل كردند و تا ديدند كه توطئه است، اقدام نمودند. البته سخنرانى در دنيا زياد است، شبنامه در دنيا زياد است، حرف نادرست، تهمت و افترا و دروغ، كم نيست؛ اما هر تهمت و دروغى، توطئه نيست، هر شايعهاى بهوسيله دشمن نيست. آن شايعهاى كه توطئه دشمن است، بهوسيله انسانهاى خبير و بصير شناخته مىشود. اوّل كسى كه در مقابل اين حرفها در اين چند روز - اين يكى دو هفته - وارد ميدان شد و حرف زد، رئيسجمهور عزيزمان جناب آقاى خاتمى بود. در مصاحبه خود به شكل بسيار دقيق و هوشمندانه، آنچه را كه مىخواستند در ذهن مردم القا كنند، ايشان از ذهن مردم، پاك كرد، رفت و در مقابل اين توطئه قرار گرفت؛ آنها هم خيلى عصبانى شدند.
در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تهران
۱۳۷۷/۰۲/۲۲
پرسش: در روز انتخابات دوم خرداد، منظور شما از اينكه فرموديد «هيچكس براى من مثل هاشمى نيست» چه بود؟
علّتش اين است كه آقاى هاشمى از سال ۱۳۳۶ - يعنى چهلويك سال - با من همكارى و رفاقت دارد. رفاقت چهلويك ساله، خيلى است؛ يعنى دو برابر عمر شما. حالا تصادفاً نكته جالبى وجود دارد. آن روزى كه من اين را گفتم، آقاى خاتمى كه انتخاب نشده بود. عجيب است كه آقاى خاتمى هم اتّفاقاً همين مقدار با من سابقه دارد؛ از سال سى و هفت. البته آن وقت ايشان كوچك بودند. سال ۱۳۳۷ كه من مىخواستم به قم بيايم، پدر ايشان، مرحوم آيةاللَّه خاتمى - كه مرد بسيار عزيز و بزرگى هم بود - مشهد بودند و ما با ايشان در آنجا آشنا شديم. ايشان و برادرانشان، پانزده، شانزده ساله بودند؛ من هم سنّاً خيلى از آنها بزرگتر نبودم - پنج، شش سال بزرگتر بودم - ليكن در آن سنين، پنج، شش سال كاملاً مشخّص است. با ايشان هم سابقه زيادى داريم. بههرحال، الان وضع خوب است. الان رئيس جمهورمان كاملاً به ما نزديك است و الحمدللَّه روابط فىمابين، بسيار خوب و صميمى است.
در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تربيت مدرّس
۱۳۷۷/۰۶/۱۲
پرسش: از آنجا كه دولتِ محترم آقاى خاتمى، انتخابشده مردم و مورد تأييد جنابعالى است، چرا شما به عنوان رهبر انقلاب، مانع سنگاندازى گروههاى فشار در جهت حركتهاى متعالى اين دولت نمىشويد و جلوِ آنها را نمىگيريد؟
من اگر ببينم و بدانم كه كسى حقيقتاً در كار اين دولت سنگاندازى مىكند، بدانيد كه قاطعاً جلوش را خواهم گرفت؛ ملاحظه هم نمىكنم. اعتقادم اين است كه امروز همه بايد به اين دولت كمك كنند و اگر همه كمك نكنند، توفيق پيدا نخواهد شد. مسائل كشور، مسائل بسيار حسّاسى است و سفارش من هميشه به همه اين بوده و هست. هر حمايت و كمكى هم چه آقاى رئيس جمهور و چه اعضاى دولت از من خواستهاند و برايم ميسور بوده، بىدريغ كردهام، باز هم خواهم كرد. اگر واقعاً كسانى بخواهند اذيت كنند، من جلوشان را مىگيرم. البته بعضى از كارها ممكن است مخالفخوانى باشد؛ اما مانع به حساب نمىآيد. مخالفان دولتها هميشه هستند. اگر يك نفر در مسألهاى مخالف هم باشد و انتقادى هم بكند، مادامى كه به سنگاندازى نينجاميده باشد، اشكالى ندارد؛ اما اگر به آنجا برسد، قطعاً جلوش گرفته خواهد شد.
پرسش: در تحليلى كلّى، انتخاب جناب آقاى خاتمى، رأى به اصلاح بود و فرصتى طلايى براى تقويت نظام فراهم آورد و انقلاب اسلامى را براى سالها بيمه كرد. در اين شرايط: ...علّت اينكه منصوبين جنابعالى در ... از جناح مخالف اين روند انتخاب مىشوند، چيست؟
آن جملهاى كه اين برادر يا خواهرمان در مورد «رأى به اصلاح» نوشتند، تحليل ايشان است؛ تحليل من از قضيه اين نيست. بالاخره بيست ميليون نفر، با انگيزههايى به رئيس جمهور رأى دادند. شما از كجا مىدانيد كه همه اين بيست ميليون نفر، رأى به اصلاح دادند؟ انگيزههاى گوناگونى داشتند؛ به اين انگيزههاى گوناگون، رأى دادند. آنچه كه مسلّم است، اين است كه اين رئيس جمهور، منتخب بيست ميليون جمعيت است؛ اين چيز باارزشى است. اما اينكه شما از اين بيست ميليون نفر رفراندم كرده باشيد و به شما گفته باشند ما رأى به اصلاح داديم، نه؛ من نمىتوانم اين را باور كنم و بپذيرم.
البته همه اصلاح را مىخواهند؛ هيچ كس نيست كه اصلاح را نخواهد؛ هيچكس هم نيست كه معتقد باشد در دوره قبل از اين دولت، همه چيز در حدّ اعلاى صلاح بود. نخير؛ مسلّماً اشكالات زيادى بوده است. وقتى شما يك رئيس جمهور را انتخاب مىكنيد، انتخاب مىكنيد تا آن اشكالات را برطرف كند. در اين هم شكّى نيست؛ همه همينطور فكر مىكنند و مايلند. اگر در دورهى آينده هم انتخاباتى صورت بگيرد، مسلّم باز همين خواهد بود؛ يك عدّه هستند كه چيزهايى را قبول دارند، يك عدّه هم چيزهايى را قبول ندارند. اينكه منصوبين من در آن دستگاههاى گوناگون، مخالف اين روند هستند، نه؛ من اين را قبول ندارم. نخير؛ آنها هم طرفدار اصلاحند. همانهايى كه اينجا اسم آوردند - و من البته اسم نمىآورم - افرادى هستند كه اصلاح را دوست دارند؛ بسيار از آنها دولت را دوست دارند؛ خود آقاى خاتمى را دوست دارند و با ايشان همكارى مىكنند. به نظر من، اينطور قضاوتها، قدرى رجمِ به غيب است و صلاح نيست.
در ديدار رئيسجمهور و اعضای هيأت دولت
۱۳۷۸/۰۶/۰۲
خوشبختانه جناب آقاى خاتمى - رئيس جمهور محترم و عزيز ما - تازهنفس و آماده به كار و داراى توان و داراى شرايط لازم براى اين كار هستند. من از اين بابت هم خدا را سپاس مىگويم و هم ايشان را خيلى دعا مىكنم. وسط ميدان هيأت دولت و مجموعه دولت، نگاهها بايد به اشاره رئيس جمهور باشد....البته من وظيفهام است كه از شخص جناب آقاى خاتمى به عنوان رئيس جمهور محترم و دولت به صورت كلّى دفاع كنم و شما بدانيد كه دفاع خواهم كرد. نه اينكه در مقابل دشمنان دفاع مىكنم؛ حتّى در مقابل انتقادهاى غير صحيح دوستان - يعنى عناصر داخلى و عناصر مؤمن و عناصر خودى - دفاع مىكنم؛ اما اين به معناى آن نيست كه دولت نبايد در درون خود به نقد عملكرد خودش بپردازد. يك مقدار بايد به نقدِ عملكردها بپردازيد.
در خطبههاى نمازجمعه
۱۳۷۸/۰۹/۲۶
...طورى حرف مىزدند كه مردم را دلسرد كنند تا پاى صندوقهاى رأى نيايند؛ اما مردم به حرف دلسوزانِ خودشان گوش كردند و به وسط ميدان آمدند و با سى ميليون رأى در انتخابات شركت كردند. واقعاً حركت خيلى عظيمى بود و موفقيّت بزرگى براى ملت ايران و براى نظام جمهورى اسلامى شد. به مجرّد اينكه اين انتخابات به پايان رسيد و معلوم شد كه جمعيتِ زيادى آمدهاند و رئيس جمهورىِ منتخب مشخّص شد، راديوهاى بيگانه طورى لحنهايشان را برگرداندند كه انگارى دوم خرداد را آنها راه انداختهاند؛ انگارى كه دوم خرداد مال آنهاست! تا بهحال هم هنوز رها نكردهاند؛ تا الان هم كه تقريباً دو سال و نيم مىگذرد، همچنان همانطور حركت مىكنند! تبليغات كردند و راجع به رئيس جمهورى محترممان حرف زدند و مطالبى گفتند.
من اين خاطره را مىخواهم عرض كنم: در همان روزهاى اوّل، دومِ بعد از انتخابات بود كه جناب آقاى خاتمى - رئيس جمهور عزيزمان - از من وقت ملاقات خواستند و آمدند با من ملاقات كردند. به ايشان گفتم من نمىدانم شما در اين چند روز كه گرفتار مسائل انتخابات بودهايد، فرصت كردهايد اين راديوها را گوش كنيد يا نه؟ اما من گوش كردهام. اين راديوها اينطور وانمود مىكنند كه حركت دوم خرداد، حركتى بر ضدّ انقلاب، بر ضدّ امام و بر ضدّ اسلام بود! روشهاى تبليغات است؛ اينطور حركت مىكنند. من مايلم شما در همين اوّلين صحبتى كه خواهيد كرد، تو دهن اينها بزنيد و نشان دهيد كه نه، قضيه اينطور نيست؛ راه، راه امام است؛ راه، راه انقلاب است. بعد از سه، چهار روز ايشان يك مصاحبه مطبوعاتى داشتند. بعد كه ايشان با من مجدّداً ملاقات كردند، گفتند من در حال آن مصاحبه مطبوعاتى چيزهايى در ذهنم آماده كرده بودم كه بگويم؛ اما همهاش از يادم رفت. تنها چيزى كه به يادم بود، همان حرف شما بود كه گفتيد تو دهن اينها بزنيد. ايشان در آن مصاحبه، تو دهن آنها زد. تا امروز هم بحمداللَّه رئيس جمهور، رئيس مجلس، رئيس قوّه قضايّيه و مسؤولان كشور، موضع انقلاب، موضع امام، موضع اسلام و پايبندى به ارزشهاى اسلامى را هر روز تكرار مىكنند.
در ديدار با جوانان در مصلّاى بزرگ تهران
۱۳۷۹/۰۲/۰۱
من خدا را شكر مىكنم كه ملت ما بيدار و مسؤولان ما بحمداللَّه بر گرد محور دين و اسلام متّفق الكلمهاند. بسيارى سعى مىكنند از زبان مسؤولان كشور، از زبان رئيس جمهور يا ديگران، حرفهايى بزنند. اينها زحمت بيهوده مىكشند. رئيس جمهور، يك عنصر روحانى، مؤمن، مريد امام، متكفّلِ ترويج دين و داراى احساس مسؤوليت در اين زمينه است. مسؤولان ديگر هم بحمداللَّه در سطوح بالا همينطورند. البته در مسؤولان ميانى كسانى هستند كه ما از آنها گله داريم.
...من البته مايل نبودم با اين صراحت و تفصيل درباره بعضى از مطبوعات حرف بزنم. در واقع ناگزير شدم. من با مسؤولان صحبت كردم. رئيس جمهور محترممان هم مثل من از اين مطبوعات ناراحت است؛ من با ايشان هم صحبت كردهام. شنيدم ايشان بعضى از اينها را جمع كردهاند، نصيحت كردهاند و به آنها حرفهايى زدهاند. من نمىدانم آيا كار با نصيحت پيش مىرود يا نه؟ بعيد مىدانم!
در ديدار مسئولان و كارگزاران نظام جمهورى اسلامى ايران
۱۳۷۹/۰۴/۱۹
برادران و خواهران عزيز؛ مسؤولان و مديران برجسته نظام جمهورى اسلامى! خيلى خوش آمديد. جلسه بسيار شيرين و مطلوب و انشاءاللَّه مفيدى است. بيانات جناب آقاى خاتمى، بيانات خوب و مفيد و حاكى از انگيزههاى بسيار خوب و والا بود. اميدواريم كه انشاءاللَّه همين مطالبى كه فرمودند - بخصوص بخش اوّلِ آن كه به سيره مولاى متّقيان و امام موحدان، اميرمؤمنان عليهالصّلاةوالسّلام معطوف بود - به ياد ما باشد و براى ما هميشه درس باشد.
...دشمنان ما در مواقع حسّاس در محاسبات خود دچار اشتباه مىشوند. البته اينها اشتباهاتى نيست كه اگر من ذكر كردم، آنها بتوانند اصلاحش كنند؛ نه، اشتباه در شناختِ واقعيتها دارند. براساس اين اشتباه برنامهريزى مىكنند و برنامهريزى غلط از آب درمىآيد؛ لذا موفّق نمىشوند. آنها براى دفاع از رژيم پهلوى برنامهريزى كردند و با همه قدرت هم ايستادند؛ منتها در شناختِ مسائل ايران، در شناختِ مردم، در شناختِ روحانيت و در شناختِ دين اشتباه كرده بودند؛ لذا شكست خوردند. اينجا هم سرنوشتشان جز اين نيست و شكست خواهند خورد.
اينها در چند مورد اشتباه كردند: اشتباه اوّلشان اين است كه آقاى خاتمى، گورباچف نيست. اشتباه دومشان اين است كه اسلام، كمونيسم نيست. اشتباه سومشان اين است كه نظام مردمىِ جمهورى اسلامى، نظام ديكتاتورى پرولتاريا نيست. اشتباه چهارمشان اين است كه ايرانِ يكپارچه، شوروىِ متشكّل از سرزمينهاى به هم سنجاق شده نيست. اشتباه پنجمشان اين است كه نقش بىبديل رهبرى دينى و معنوى در ايران، شوخى نيست.
...من واقعاً دريغم مىآيد كه اسم خاتمى عزيزمان - اين سيد آقازاده شريف مؤمن دلباخته به معارف دينى و دلباخته به امام و طلبهاى مثل خود ما - را آنطورى كه غربيها مطرح كردند، مطرح كنم و ايشان را با گورباچف مقايسه كنم؛ ولى آنها اين مقايسه را كردند و صريحاً گفتند كه در ايران هم گورباچفى به قدرت رسيد! البته فراموش نكنيم كه متأسفانه يك عدّه هم در داخل خوششان آمد و اين اهانت را نفهميدند و آن توطئهاى را كه پشت اين اهانت هست، به طريق اولى نفهميدند! به مغرضان و آنهايى كه مىفهمند چه دارد اتفاق مىافتد و چه مىخواهند پيش بياورند، كارى ندارم؛ اما يك عدّه از آنهايى كه مغرض هم نبودند، نفهميدند كه چه شد و دشمن چه مىخواهد انجام دهد.
به آن تفاوتها برگرديم. تفاوت اوّل، تفاوت رئيس جمهور ما با آقاى گورباچف است. گورباچف روشنفكرى بود كه حتى به احتمال زياد به اصل و مبانى ماركسيزم هم اعتقاد زيادى نداشت؛ آدمى بود كه اصلاً ساختار شوروى را قبول نداشت؛ خود او هم به زبانهاى مختلف اين را اظهار كرده بود. البته در آن وقتى كه سرِ كار آمد، چندان صريح نمىتوانست اينها را بگويد؛ اما بالاخره اظهار مىكرد. رئيس جمهور ما، جمهورى اسلامى، دين و اعتقاد قلبى اوست؛ امام مراد و مقتداى اوست؛ يك روحانى است. آنها اول در خوشخياليهاى خود حرفهايى زدند، هنوز هم سياستمدارترين و موذىترينهايشان آن حرفها را مىزنند؛ اما عدّهاى از آنها از اين دو سال اخير به وحشت افتادند و بارها در تبليغات خودشان گفتند كه نه، اين هم از خودشان است؛ جزو همين بنيادگراهاست! اتفاقاً اين را درست فهميدهاند! گورباچف به مبانى ماركسيزم بىاعتقاد و دلباخته غرب بود؛ حرفهايى هم كه مىزد، حرفهاى غربيها بود؛ منتها با زبان روسى آنها را بيان مىكرد؛ والّا شعارهاى او هم غير از شعارهاى آنها نبود؛ او دلباخته آنها بود! البته در اينجا قضاياى بسيار ريزى - مثل سفرها، امتياز دادنهاى دروغين و بيخودى و ... - هست كه نمىخواهم آنها را بگويم؛ چون جاى اين جلسه نيست؛ خود شما هم مىتوانيد آن قضايا را پيدا كنيد.
در ديدار كارگزاران نظام
۱۳۸۰/۱۲/۲۷
واقعيّتهاى امريكا اين است؛ حكومت امريكا اين است؛ آن مشخّصه و مميّزهاى كه نظام امريكايى به دنيا نشان داده، اين است؛ نه آزادى انسان، نه برابرى انسان. كدام برابرى؟! شما هنوز هم بين سياه و سفيد برابرى قائل نيستيد. همين امروز هم از نظر شما رگه سرخپوستى در يك نفر آدم در هر يك از مراحل گزينش ادارى يك نقطه ضعف براى او محسوب مىشود. برابرى انسانها؟! آزادى فكر؟! شما حاضريد همين سخنرانى، يا سخنرانى آقاى رئيس جمهور را در رسانههايتان در امريكا پخش كنيد؟ اگر آنجا آزادى فكر و آزادى بيان هست، همين سخنرانى نيمساعته آقاى خاتمى را برداريد پخش كنيد. كدام آزادى فكر؟! رسانهها متنوّع است، اما بند ناف همه متّصل به دستگاه سرمايهدارى و سرمايهداران بزرگ امريكاست كه اكثريّتشان در اختيار صهيونيستهاست! اين معنى آزادى رسانهها در امريكا است؟! چرا به مردم دنيا دروغ مىگوييد؟
در ديدار جمعی از مسئولان وزارت آموزش و پرورش
۱۳۸۱/۰۴/۲۶
نكته دومى كه در اين بيانيه [دولت آمریکا] قابل توجّه است، باز همان اشتباهات فاحش اينهاست كه هميشه سعى كردهاند بين عناصر اصلى در كشور ما اختلاف ايجاد كنند. گويا راههاى امنيتى و جاسوس مآبانه و ترفندهاى ديگر، كارگر نشده و توى دهنشان خورده است. لذا رئيس جمهورشان را وارد ماجرا كردهاند كه او بيايد بين عناصر اداره كننده كشور تفكيك قائل شود و بگويد ما اين بخش را قبول داريم، آن بخش را قبول نداريم. كأنّه ملت ايران منتظر نشسته ببيند آنها چه كسى را قبول دارند، چه كسى را قبول ندارند! البته دروغ مىگويند؛ آنهايى را كه مىگويند قبول داريم، قبول ندارند، والّا اگر ملت ايران واقعاً بداند كه آنها بهجد دنبال اين هستند كه اشخاص و جناحى را در كشور سرِ كار بياورند، از لجِ آنها با آن جناح اگر مخالف هم نباشد، مخالفت خواهد كرد. البته اين حيله هم كارگر نشده و نخواهد شد. رئيس جمهور محترممان در موضعگيرى خود توى دهن رئيس جمهور امريكا زد. جناحهاى مختلف كشور هم با اينكه در مسائل گوناگونى با هم اختلاف دارند، در اين مسأله همه يك حرف زدند؛ همه به امريكاييها گفتند: فضولى موقوف! دخالت ممنوع! در امور داخلى كشور ما دخالت نكنيد!
در ديدار نمايندگان مجلس
۱۳۸۲/۰۳/۰۷
مسأله امريكا اين است كه مىگويد: «ملت ايران! حكومت و حاكميت ملى و ارزشهاى مورد قبول و احترام خودتان را رها كنيد و از آنها دست برداريد!» وقتى اين ارزشها و حاكميت ملىِ متّكى به قانون اساسى و عملكرد خوبِ اين بيست و چند سال جمهورى اسلامى از بين رفت، معنايش اين است كه امريكاييها بتوانند همان سلطهاى را كه در دوران طاغوت بر اين كشور داشتند، پيدا كنند، كه مطلقاً به كمتر از اين هم قانع نيستند. البته بين آنچه كه به نظر آنها بد و بدتر است، بد را انتخاب مىكنند؛ يك نفر را بر نفر ديگر، يك جناح را بر جناح ديگر و يك حرف را بر حرف ديگر گاهى ترجيح مىدهند، كه امروز همه چيز روشن شده است؛ اما بهمجرّد اينكه چيزى برخلاف نظر آنها از هر گوشهاى صادر شود، موضعگيريشان را علنى مىكنند. امروز كه امريكاييها با غرور - و به نظر من غرور احمقانه؛ حقيقتاً آنچه كه امروز امريكاييها دچارش هستند و بالاخره سيلى آن را هم خواهند خورد، غرور احمقانه است - خيلى از حرفهايشان را صريح مىزنند، بعد از بيانيهاى كه رئيسجمهورمان آقاى خاتمى دادند - و در آن مواضع اصولى خود را آشكار كردند كه البته براى ما چيز تازهاى نبود، چرا كه ايشان را مىشناسيم و هميشه مواضعشان را مىدانستيم - و در آن ايشان ايستادگى خود را بر مبانى اسلامى و نفرت و شكوه عميقشان را از رفتار متكبّرانه امريكا نشان دادند - كه همه شنيديد - آنها و همه مراكز تبليغاتى دنيا عليه اين بيانيه موضع گرفتند، در حالىكه اينها همان كسانى بودند كه در مواردى كه لازم مىدانستند، از ايشان حمايت و تأييدشان هم مىكردند! مسأله آنها مسأله اين شخص و آن شخص و اين جناح و آن جناح نيست، بلكه مسأله اين است كه در اينجا يك حاكميت برخاسته از مردم - علىرغم آنها - بهوجود آمده كه مبتنى بر ارزشهاى خودِ اين مردم است، نه ارزشهاى مورد خواست آنها؛ ارزشهاى غربى، تحميلى و وارداتى.
در ديدار جمعی از دانشجويان استان كرمان
۱۳۸۴/۰۲/۱۹
هدف دشمن فقط دامن زدن به اختلافات سياسى در بين جناح هاى سياسى نيست؛ ايجاد اختلاف و دوگانگى در رأس حاكميت نظام و ايجاد شكاف هم هدف مهم اوست. يعنى در رأس نظام و در تصميم گيرى نظام، دو فكر متعارض وجود داشته باشد كه سر هيچ مسأله يى نتوانند با هم كنار بيايند. روى اين پروژه كار كرده اند؛ يك عده هم در داخل فشار آوردند كه همين كار بشود. روى آقاى خاتمى هم خيلى فشار آوردند، اما ايشان تدين و عقل به خرج داد و زير بار نرفت. اينها مى خواستند كارى كنند كه در رأس نظام، بين رهبرى، رئيس جمهور و ديگر مسؤولان دعوا و اختلاف باشد؛ دائم اين تصميم بگيرد، آن نقض كند. صريحاً هم گفتند حاكميت دوگانه، و در خيلى از جاها اين را اعمال كردند.
در ديدار رئيسجمهور و اعضای هيأت دولت
۱۳۸۴/۰۵/۱۰
...من به سهم خودم - آن مقدارى كه شاهد تلاشهاى شما بودم - از شما تشكر مىكنم. در سالهاى گذشته من شاهد تلاش پُرحجم و جدى جناب آقاى خاتمى و شما برادران و خواهران در همهى زمينهها بودم؛ اين چيزى است كه ما بايد آن را نعمت بزرگى از نعم الهى بدانيم.
...لازم است از شخص جناب آقاى خاتمى هم صميمانه تشكر كنم. اين را به شما دوستان بگويم، به خود ايشان هم شايد بارها گفتهام؛ در طول هشت سالى كه ما با ايشان بهطور مستمر و مداوم در ارتباط بوديم، رفاقت و صميميت ما با ايشان روزافزون بوده؛ خدا را شكر. الان پيوند عاطفى و محبتآميزى كه بين بنده و آقاى خاتمى هست، از آنچه در هشت سال پيش بوده، بمراتب مستحكمتر است؛ و اين ناشى از خصوصياتى است كه من در اين مدت در ايشان حس كردم. تدين و پايبندى و نجابت و روحيهى نجيب ذاتىِ ايشان واقعاً جزو امتيازات و خصال برجسته در ايشان است. ايشان در اين مدت تلاش متراكمى انجام دادند؛ ما شاهد بوديم و مىديديم. در مقاطع زمانى مختلف، كشور و دولت و مسؤولان با حوادثى مواجه شدند، و ايشان در يكى از حساسترين مراكز اين مواجهه قرار داشتند و صبر و تحمل كردند؛ انشاءاللَّه خداى متعال اجر اين صبر و تحمل را خواهد داد.
در ميان خصوصيات ايشان، اگر من بخواهم روى يكى از آنها تكيه كنم، اين است كه ايشان در همهى اين مدت، دشمنانى را كه كمين كرده و خيز برداشته بودند، نااميد كردند. خيلىها از سال ۷۶ - از اول تشكيل اين دولت - مىخواستند آقاى خاتمى را در موضع مقابله و مواجههى با نظام قرار دهند؛ خيلى هم تلاش كردند؛ ما شاهد بوديم. البته ريشه و مبنا و سلسلهجنبان اين تلاشها در بيرون از اين مرزهاست؛ منتها كسانى هم متأسفانه همان انگيزههاى فاسد و پليد را در داخل انعكاس مىدادند. خيلى تلاش كردند، اما آقاى خاتمى حقيقتاً مقاومت كردند. آن روزى كه ايشان اعلام كردند وقتى مىگويم «جامعهى مدنى»، مراد من مدينةالنبى است - كه اتفاقاً ديروز يا پريروز در يكى از صحبتهاى ايشان من اين را خواندم - خيلى خلاف انتظار بعضىها شد؛ لذا به ايشان حمله كردند و فشار آوردند.
...من هميشه در اين مدت شماها را دعا كردهام. آقاى خاتمى را حداقل در هر شبانهروز يك بار دعا كردهام؛ يعنى در تمام اين مدت شايد هيچ شب و روزى نبوده كه من شخص ايشان را دعا نكنم. بقيهى مسؤولان و ديگران را هم هميشه دعا كردهام و باز هم دعا خواهم كرد.
دیگر فریبکاری های قالیباف و سخن پراکنی های رضایی برای مردم نون و آب نمی شود.
اگر کنایه میزنی که هیچ چون کسی را که خود را بخواب زده مشکل میتوان از خواب بیدار نمود .
اگه بياد رئيس جمهور ميشه
به اميد بازگشت به دوران پر افتخار و پر غرور اصلاحات
با اون گندکاریهای توی فتنه88
ما خاتمي را دوست داريم و با تمام وجود از حضور او حمايت مي كنيم.
در رابطه با گروه دوم «كفن پوشان بی بصيرت »كه اين روزها و در اتفاقات اخير هيچ خبري از آنها نيست باید عرض کنم که پس از حمله اخیر آنها به سخنرانی رئیس مجلس در قم ، اطاق فرماندهی و فکرشان در قم که در این 22 سال بسیار فعال بوده لو رفت و اکنون به حمدالله زیر نظر بوده و فعلا خلع سلاح هستند .
بصیرت خاتمی و امثال تورو تویفتنه88 دیدیم نیاز نیست از بصیرت حرف بزنید
دوباره نمیتونید با این حرفها ملت ایران رو فریب بدید.
دستتون رو شده
**البته بعید میدونم انتخاب منتشر کنه**
حاجی گوجه اصولگرایی چند شد؟
عزیز برادر ، در رابطه با انتخابات پیشین مجلس باید عرض کنم که بالاترین رأی که در تهران به صندق ریخته شد 900 هزار و اندی بود .
اخوی بیدار شو . 14 سال پیش که تعداد رأی دهندگان نصف حالا بود ، نماینده اول مجلس با توجه به ابطال 600 هزار رأی ، یالای 2 میلیون و پانصد هزار رأی داشت. شور ندیدی که بدانی پرشور چیست .
هرجا هم که کم میارید طرف را متهم به ساقط کردن نظام اسلامی میکنید .
مشکل شما اینه که هنوز به ابهت و قدرت نظام پی نبرده اید .
خاتمی در فتنه88 برای ما تمام شد.........
بای بای خاتمی..............................
آقایون همچنان در توهم هستند
خوب داداش من با این وضع میخواید تو انتخابات شرکت کنید؟
خب معلومه تایید نمیشید
خب میگید به ما تهمت میزنن میخوایم نظام رو براندازی کنیم!
منفی ها نشون میده همچین تهمت هم نیستا!!
مشکلی که پس از رحلت امام برای جناح راست( اصولگرایان امروز) رخ داد نفوذ کسانی در این جناح بود که امام(ره) آنها را نااهلان(حجتیه) مینامید.
خدایا شکر اطاق فکر نااهلان مورد هشدار امام در حمله اخیر آنها به سخنرانی رئبس مجلس لو رفت .
خاطر نشان میشود که این گروهک در این 23 سال با پنهان شدن در پس شعار حمایت از ولایت سعی بسیاری در قلع و قمع خط امام داشتند .
ما به به فرزند و شاگرد روح الله ایمان داریم .
رای ما خاتمی
ولی درمورد کسی که سه سال پیش در فتنه88 از آشوبگران حمایت کرد صدق نمیکند
خاتمی اول باید از مواضعش در فتنه برگردد
بعد از همه مردم بخاطر حوادث تلخ فتنه عذرخواهی کند
بخاطر فتنه گری محاکمه شود و جواب دهد چرا به نفع دشمنان ایران فتنه گری میکرد
نیا بابا جون
بی خیال شو تو رو قرآن
اگر بیای ما مسلمونا دوباره توی دنیا عزیز میشیم اما به قیمت ....
از من میشنوی نیا
گناه داری
حرف در میارن برات
نیا سید
نیا
یکی از این توطئه ها این است که رسانه های غربی با بزرگنمایی رد صلاحیت ها مردم را از حضور در پای صندوق های رای دل زده کنند.
آآآقققاااااا سپهر بلند شو .
ای شیطون خودتو به خواب زدی ؟
با خاتمی ایران دوباره بهار میشود .
ای نفرین بر حجتیه.
فعلا همین برامونکافیه بذار یه چندسالی هم ترسوها بیان تو میدون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مغز ندارد.
ارق ملی ندارد .
جمهوری اسلامی را دوست ندارد .
با حضور خاتمی فرض است یر ما که با همه قوا در انتخابات شرکت کنیم .
1- حضور حداکثری مردم در انتخابات و تثبیت پایه های نظام
2- بازگشت روحیه و نشاط به مردم و کالبد انقلاب
3- خلاصی کشور از سوء مدیریت ها, سوء تدبیرها, لجبازی های بچگانه, دروغ و ... در اداره کشور
4- کم شدن بار تحریم ها بخاطر عدم آگاهی به دیپلماسی
5- رفع مشکلات معیشتی مردم و تورم که نشان از عدم برنامه ریزی اقتصادی در دولت فعلی است
6- ریشه کن شدن مقوله دورکاری (همون قهر دوران کودکی) از مدیران ارشد اجرایی
7-...
به امید داشتن ایرانی آباد و اسلامی
مسئله و اولویت ما اصولگرا و اصلاح طلب نیست . مهم سربلندی جمهوری اسلامی است . اکنون تنها فرزند و شاگرد روح الله خاتمی است که میتواند آن عزت نفس را به نظام برگرداند . همین .
1.پرچم ها متعلق به ملتهاست نه دولتها پس آتش زدن پرچم کشورها کار درستی نیست
2.تنها کسی است که وقتی رئیس جمهور شد گفت این مقام تقدسی ندارد هر کس ایرادی دید انتقاد کند.
آیا اینها جرات نمیخواهد؟
بهش بگین عشق داره بر می گرده
امان از دمدمی مزاجی ها و هوجی سالاری ها و عوامفریبی ها و دروغ پردازی ها و ...
خدای متعال در دو صورت می خندد اول جایی که همه بندگان می خواهند بنده ای را زمین بزنند اما خدا نمی گذارد و دوم جایی که می خواهند کسی را بلند کنند اما خدا نمی گذارد.
بالاخره خدا کنه که رئیس جمهور بعدی،هرکی میخواد باشه،لیاقت داشته باشه تا مردم رو از این بدبختی نجات بده.
خدا رو چه دیدی شاید امسال سال حضرت م ح م د (عج) باشه.
توکل بر خدا
درود بر خامنه ای
سلام بر خاتمی
به امید حضور پر نور و صمیمیت حضرتشان
راه دهید یار را آن مه ده چهار را کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد
چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد
رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد غم به کناره میرود مه به کنار میرسد
تیر روانه میرود سوی نشانه میرود ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد
باغ سلام میکند سرو قیام میکند سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد
خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد
چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد
من از سایت های خبری درخواست می کنم که برای آمدن آقای خاتمی نظرسنجی بگذارند باشد که این سیدعزیز راضی شوند که در انتخابات کاندید شوند.
به نظر مي رسد اگر سيد جليل القدر جناب حجت السلام سيد محمد خاتمي منت بر ما بگذارند و خود را فدايي مردم ،انقلاب ، رهبر انقلاب و نظام كنند بسياري از مشكلات مملكت حل خواهد شد چرا كه با دم مسيحايي خود تمام روابط بين مسولين داخل كشور و روابط با كشورهاي دوست برقرار خواهد شد چون همه ايران را با نام سه شخص مي شناسند 1- حضرت امام خميني ره 2- جناب سيد محمد خاتمي مد ظله 3- آقاي علي دايي (البته آقا كه جاي خود دارند) در ضمن اينكه با اخلاق و منش منحصر به فرد ايشان مردم هم تمام مشكلات خود را فراموش خواهند كرد پس بياييد با هم دعا كنيم كه يكي از فرزندان حضرت زهرا (س) و اولاد نبي وارد صحنه شوند
حالا هم در سال 92 گفتند حماسه سیاسی
اگر مرد رهید یکبار فقط یکبار مثل خود سید نازنین رفتار کنید اخلاق و ادب رو سرلوحه کنید و باارسال پیام دعوت به آقای خاتمی ایشان رو به رای خودمون و حمایت همیشگی مان آشنا کنید تا با دیدن این پیامها با دل قرص به صحنه بیاد . به امید فردای بهتر ایران
سلام بر کویر
سلام بر اردکان
سلام بر ایران
سلام بر خاتمی
خدا حفظت کنه همیشه در دل ملت ایران جای داری
مثل دکتری رو که مریضش رو که نیاز به عمل داره از ترس اینکه دردش بگیره عمل نمی کنه اگه اونم روی اهداف ملت ایران می موند و کوتاه نمیومد باید نحریم ها رو تحمل می کرد اون وقت باید می دیدیم چه کار می کنه
رئیس جمهور باید شجاع باشه و براش آینده کشور مهم باشه نه محبوبیت فعلی خودشه