arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۹۵۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۰۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۳

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۴ تیر ۱۳۸۰: معاون وزیر اطلاعات درمورد چپ‌ها چه گفت؟

خاطرات هاشمی رفسنجانی: آقاى [امیر] تهرانى، معاون [وزارت] اطلاعات در [امور] مجلس آمد وگفت، چپ‌ها در مجلس، برنامه وسيعى براى تهاجم تنظيم‌ كرده‌اند كه بخشى از آن شروع شده، منجمله مسأله تحقيق و تفحص و اصلاح قانون اداره صداوسيما و مخالفت با محكوميت آقاى [حسین] لقمانيان ، نماينده همدان و پيگيرى قتل‌هاى زنجيره‌اى و... . و اخيراً سيرى از بازجویى‌هاى متهمان قتل‌هاى زنجيره‌اى را هم در مجلس آورده‌اند و بيشتر براى تضعيف رهبرى است و شعارهاى جشن‌هاى پيروزى آنها، در خيلى جاها و به خصوص در ايلام، عليه رهبرى بوده است. از عقب‌نشينى رهبرى در مسأله تحقيق و تفحص [سازمان صدا و سیما]، اظهارتعجب‌كرد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس تاریخ «انتخاب»: اکبر هاشمی رفسنجانی با دو دوره ریاست جمهوری ایران، سابقه ریاست مجلس و ریاست مجمع تشخیص مصلحت و بسیاری مناصب مهم دیگر، از مهمترین شخصیت‌های تاریخ معاصر ایران به شمار می‌رود.
 
«انتخاب» هر شب خاطرات روزنوشت هاشمی را منتشر می‌کند.
 
۴ تیر ۱۳۸۰: آقاى [علیرضا] محجوب، ریيس خانه‌كارگر آمد. در انتخابات ميان‌دوره‌اى مجلس از تهران انتخاب شده است.از اينكه با انصراف من، راه او باز شده است، اظهارتأسف‌كرد و گفت، مجلس وكشور، ممنون شماست. 
 
 از رشد بيكارى، اظهارنگرانى‌كرد و ركود را خطرناك خواند وگفت، ادعاى دولت، مبنى بر ايجاد 450 هزار شغل در سال 1379، درست نيست؛كمتر از 200 هزار شغل ايجاد شده و يك ميليون بر بيكاران افزوده شده است. مدعى است، هرسال حدود يك ميليون و 200 هزار نفر، متقاضى شغل جديد، اضافه مى‌شود. دولت مى‌گويد، سالانه 750 هزار نفر است. راهكارهايى براى ايجاد اشتغال مطرح كرد و از هزينه زياد انتخاباتي دوم‌خردادي‌ها در تبليغات [انتخابات ریاست‌جمهوری]، انتقاد داشت وگفت، بيش از ده ميليون پوستر چاپ‌كرده‌اند و بيش از شش هزار جلسه و ميتينگ‌ داشته‌اند و هزينه جشن‌ها و سفرها هم اضافه مى‌شود. اخيراً روزنامه‌هاى [جناح] راست هم انتقاد از هزينه‌هاى تبليغات [انتخاباتی اصلاح‌طلبان] را شروع كرده‌اند. 
 
آقاى [غلامرضا] حيدرى، نماينده سابق آشتيان در مجلس‌آمد. مُدرس دانشگاه شده است. متخصص مديريت استراتژيك است. از اختلافات در سطوح بالا انتقاد داشت وگفت، دوگانگى در مديريت‌ عاليه‌كشور خطرناك است و بايد اين دوگانگى رفع شود. جناح چپ، بعد از انتخابات، اين مطلب را مطرح مى‌كند. 
 
آقاى [امیر] تهرانى، معاون [وزارت] اطلاعات در [امور] مجلس آمد وگفت، چپ‌ها در مجلس، برنامه وسيعى براى تهاجم تنظيم‌ كرده‌اند كه بخشى از آن شروع شده، منجمله مسأله تحقيق و تفحص و اصلاح قانون اداره صداوسيما و مخالفت با محكوميت آقاى [حسین] لقمانيان ، نماينده همدان و پيگيرى قتل‌هاى زنجيره‌اى و... . و اخيراً سيرى از بازجویى‌هاى متهمان قتل‌هاى زنجيره‌اى را هم در مجلس آورده‌اند و بيشتر براى تضعيف رهبرى است و شعارهاى جشن‌هاى پيروزى آنها، در خيلى جاها و به خصوص در ايلام، عليه رهبرى بوده است. از عقب‌نشينى رهبرى در مسأله تحقيق و تفحص [سازمان صدا و سیما]، اظهارتعجب‌كرد. 
 
عصر، مديران شركت‌هاى هواپيمايى غيردولتى آمدند. از تبعيض‌هاى بين آنها و هواپيمايى دولتى، شكايت و چاره‌جويى‌كردند وگفتند، ضرر مى‌دهند و قابل ادامه نيست. آقاى [علی] عابدزاده، [مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان]، از حكم دادگاه اصفهان [در خصوص سقوط هواپیما]، شكايت داشت. 
 
با تعطيلي و انحلال حزب فضيلت اسلامى از سوى دادگاه، انتقاد زيادى متوجه تركيه است؛ بزرگترين حزب مخالف است و بيش از 100 نماينده در مجلس دارد. آريل شارون، [نخست‌وزیر اسراییل]، به ياسر عرفات، [رییس تشکیلات خودگردان فلسطین]، 24 ساعت مهلت داده كه جمعى از سران مبارزان فلسطين را بازداشت‌كند.
نظرات بینندگان