پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یکی از خبرنگاران و گزارشگران که خود را از شاگردان "ابوالفضل فاتح" در خبرگزاری ایسنا می داند، ضمن ابراز ناخرسندی از انتشار اخبار جهت دار و کینه توزانه در مورد "فاتح" گفت: انتشار خبر اخراج ایشان از جهاد دانشگاهی پس از 22 سال فعالیت ماندگار جای تاسف و از نهادی چون جهاد دانشگاهی جای تعجب دارد.
وی به «انتخاب» گفت: ابوالفضل فاتح را از دوران دانشجویی و حضور موثر در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و سپس به عنوان موسس خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و فردی مبتکر در عرصه رسانه و تبلیغات می شناسیم.
این خبرنگار اضافه کرد: نقطه قوت او خلاقیت، کار با نسل جوان و پایداری بر اصول و خط امام در عین اصلاح طلبی است. در زمان فعالیت در ایسنا، این خبرگزاری را به نقطه اوج رساند و به عنوان الگویی برای تاسیس خبرگزاری های جدید تبدیل کرد.
وی در مورد شخصیت فاتح چنین می گوید که «فاتح از چنان محبوبیتی بر خوردار بود که کمتر کسی بدرقه اعضای جهاد دانشگاهی و بچه های ایسنا با چشمان گریان از او را فراموش می کند. در دوران حضور در خارج از کشور نیز کمترین نقطه ضعفی از او سراغ نمی رود و چنانکه خبر می رسد فعالانه در خدمت توسعه تفکر و اندیشه ناب شیعی است. او را باید در ردیف نخبگان خلاقی دانست که محصول امام و انقلابند. فاتح از سرمایه های رسانه ای کشور است و انشاء الله قدر ناشناسی جهاددانشگاهی تاثیری بر رویکرد او نخواهد داشت.»
این خبرنگار افزود: این سالها شاهد برخورد قدر ناشناسانه با بسیاری از سرمایه های معنوی کشور بوده ایم و این اقدام نیز در همین راستای فرهنگ ناهنجاری است که در سالهای اخیر متاسفانه بر ما مسلط شده است.
وی در پایان با ابراز تاسف جدید نسبت به انتشار چنین اخباری گفت: آنچه تاسف دارد نه صرفا این برخوردها بلکه فرهنگی است که از آن بر جای می ماند. به راستی انگیزهی نسل جوان امروز که شاهد چنین برخوردی با خالص ترین و موثرترین فرزندان انقلاب است چگونه محفوظ خواهد ماند و چه کسی پاسخگوی سرخوردگی های ناشی از چنین برخوردهایی خواهد بود؟