arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۰۹ - ۱۷ دی ۱۳۹۱

کیهان خبر داد: دلایل حمایت نیروهای چپ، غیرمذهبی، ملیون و دین باوران سکولار از موسوی و کروبی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 کیهان نوشت:

 یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون، از گروه های ضدانقلاب خواست به میزان اصرار دست اندرکاران فتنه سبز به عدم مرزبندی با جریان های ضددین و ضدانقلاب، آنها را مورد حمایت قرار دهند حتی اگر دارای سوابق انقلابی و حضور در نظام بوده باشند.

اخبار روز نوشت: در میان نیروهای اصلاح طلب و مدعی اصلاح طلبی، چهارگرایش مختلف در رابطه با انتخابات پیش رو پدید آمده است. 1- شرکت در انتخابات به بهای محکوم کردن جنبش سبز و رهبران ربوده شده آن (کواکبیان) 2- شرکت بی قید و شرط(عارف) 3-شرکت بی قید و شرط ولی با تاکید بر ضرورت رفع حصر 4- شرکت مشروط به رفع حصر و با مشارکت جنبش سبز در تصمیم گیری.

در ادامه این تحلیل آمده است: به نظر می رسد آقای خاتمی به عنوان یکی از شخصیت های خوشنام [!] اصلاح طلبان، با درک شرایط وارد صحنه شده است. اظهارات اخیر او در جریان ملاقات با دختران موسوی- رهنورد، همزمان با تلاش برای احیای جبهه متحد اصلاح طلبان، می تواند این گونه تعبیر شود که ایشان می خواهند در چارچوب گرایش چهارم وارد بازی شوند و خطای دماوند را تکرار نکنند. در عین حال، کاراکتر و سوابق جناب خاتمی و محدوده تنگی که او برای سیاست ورزی برگزیده- یا خطوط قرمز نظام در اختیارش می گذارد- همواره این نگرانی را در میان نیروهای تحول خواه کشور دامن می زند که تا چه میزان می توان بر سر ایستادگی و استواری ایشان حساب باز کرد و تا چه حد می شود به کارایی اهرم های در دسترس او امیدوار بود؟

اخبار روز در ادامه نوشت: بخش های بزرگی از نیروهای چپ، غیرمذهبی، ملیون و دین باوران سکولار که فضای سیاسی خارج از کشور را تحت کنترل دارند، به درستی تاکید می کنند که موسوی را که دوران خمینی را طلایی نامید، رهبر خود نمی دانند. در عین حال واقع بینی سیاسی و حرکت با پای واقعیت ها، اغلب ما را در مقابل گزینش های نامطلوب، ولی اجتناب ناپذیر قرار می دهند. اگر به این واقعیت هم توجه کنیم که موسوی و کروبی در تمام مدتی که هدایت جنبش سبز را در دست داشتند، در مقابل انحصارطلبی های داخل جنبش و فشارهای شدید حکومت برای مرزبندی با بخش های تحول خواه، چپ و غیرمذهبی مقاومت کردند و اگر به نتایج پیروزی در مبارزه برای آزاد کردن این همراهان و تاثیر عظیم آن در احیای جنبش سبز بیندیشیم، قطعا به فراخوان فروتنانه موسوی، خطاب به ما سکولارها و دین ناباوران درون جنبش سبز که «میان بد و بدتر، بد را انتخاب کنید» پاسخ مثبت خواهیم داد و حداقل به احترام سه سال ایستادگی در مقابل حکومت در پیکار برای آزادی آنها سهیم خواهیم شد.
نظرات بینندگان