پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: در دانشگاه های علمی کاربردی از جمله ایلام مشاغل بومی به رشته تحصیلی تبدیل می شوند.
به گزارش انتخاب، عبدالرسول پورعباس در گفتگو با مهر با بیان اینکه هم اکنون آموزش درتمام دنیا بر اساس توسعه علم بر پایه آموزش نظری و مهارتی است، گفت: بیش از چهار میلیون و چهارصد هزار دانشجو در دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل هستند که کمتر از 10درصد آنان آموزشهای مؤثر می بینند.
وی با بیان اینکه نظام جامع ملی آموزش و مهارت در کشور را طراحی کرده ایم که دارای سه نظام صلاحیت حرفه ای ، آموزش مهارتی و نظام احراز مشاغل است، اظهار داشت: رشته ها تبدیل به شغل می شوند و تعداد رشته شغل از دو هزار در امسال به سه هزاررشته شغل در سال آینده افزایش می یابد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور با عنوان این مطلب که مشاغل پویا هستند و رشته های شغل محور هستند، تصریح کرد: در هر رشته ای چند شغل را ایجاد می کنیم و مشاغل را به سمت رشته های تخصصی هدایت می کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رشته هایی که کاربرد نداشته باشند را از کد رشته های تحصیلی حذف خواهیم کرد، تصریح کرد: در54 رشته کارشناسی ارشد مسئله محورهستیم و پایایی معنا ندارد و پویایی مدنظر قرار دارد.
پورعباس خطاب به رؤسای مراکز علم کاربردی استان ایلام گفت: مشاغل بومی را به رشته تحصیلی تبدیل کنید و محیط کار پیدا کنید چرا که دانشگاه علمی کاربردی بدون محیط کارگاهی یعنی هیچ.
وی با با بیان اینکه تعداد مراکز علم کاربردی کشور هم اکنون یک هزار و 100 واحد است، ادامه داد: این تعداد مرکز درسال آینده به دو هزار مرکز خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور افق 1404را 70درصد جمعیت دانشجویی بدو خدمت عنوان وتصریح کرد: تمام شاغلین باید پروانه خدمت داشته باشند وهیچ شغلی بدون صلاحیت صادر نمی شود.
وی از تصویب نظام اساتید علمی کاربردی، تغییر وتحولات درکتابهای دانشگاه و ایجاد شرکتهای دانش بنیان به عنوان برنامه های بعدی دانشگاه علمی کاربردی کشور نام برد.
پورعباس با بیان اینکه هیچ رشته مشترکی با دانشگاه های دیگر نداریم، افزود: اندیشه دانشجو در علم کاربردی تحول زاست.