کشته شدن یک نفر در معدن بجستان؛ فرماندار: حادثه در پی جدا شدن یک سنگ از بدنه و سقوط اتفاق افتاده / معدن غیرفعال شد | سایت انتخاب
کد خبر: ۸۶۰۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۲۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

کشته شدن یک نفر در معدن بجستان؛ فرماندار: حادثه در پی جدا شدن یک سنگ از بدنه و سقوط اتفاق افتاده / معدن غیرفعال شد

فرماندار بجستان گفت: معدن روستای آهنگ شهرستان بجستان درپی کشته شدن یک نفر غیرفعال شد. وی بیان کرد: با توجه به طبقاتی بودن معدن، حادثه در طبقه دوم و در عمق ۲۰ متری، در پی جدا شدن یک سنگ از بدنه و سقوط اتفاق افتاده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مهر: فرماندار بجستان گفت: معدن روستای آهنگ شهرستان بجستان درپی کشته شدن یک نفر غیرفعال شد.
 
حمیدرضا داورکیا اظهار کرد: در پی وقوع حادثه در معدن روستای آهنگ شهرستان بجستان یک نفر از نیروهای بخش ایمنی ۴۶ ساله اهل تربت جام جان خود را از دست داد.
 
فرماندار بجستان بیان کرد: با توجه به طبقاتی بودن معدن، حادثه در طبقه دوم و در عمق ۲۰ متری، در پی جدا شدن یک سنگ از بدنه و سقوط اتفاق افتاده است.
 
وی گفت: برخلاف اطلاعات مطرح‌شده، معدن ریزش نکرده است.
نظرات بینندگان