arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۴۱۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

۱۰ ترکیب پیتزای بی‌نظیر که باید حتماً امتحان کنید

پیتزا یکی از آن غذاهایی است که تقریباً همه عاشق آن هستند و بخشی از جذابیت آن به قابلیت شخصی‌سازی‌اش برمی‌گردد. ترکیبات متنوعی برای انتخاب وجود دارد و هر کسی تاپینگ‌های مورد علاقه خاص خود را دارد. چه ساده‌ترین و کلاسیک‌ترین انتخاب‌ها را دوست داشته باشید یا بخواهید با ترکیب‌های جسورانه و جدید آشنا شوید، تاپینگ‌های پیتزا تفاوت بزرگی بین یک پیتزای خوب و یک پیتزای عالی ایجاد می‌کنند.  
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

پیتزا یکی از آن غذاهایی است که تقریباً همه عاشق آن هستند و بخشی از جذابیت آن به قابلیت شخصی‌سازی‌اش برمی‌گردد. ترکیبات متنوعی برای انتخاب وجود دارد و هر کسی تاپینگ‌های مورد علاقه خاص خود را دارد.

به گزارش انتخاب؛ چه ساده‌ترین و کلاسیک‌ترین انتخاب‌ها را دوست داشته باشید یا بخواهید با ترکیب‌های جسورانه و جدید آشنا شوید، تاپینگ‌های پیتزا تفاوت بزرگی بین یک پیتزای خوب و یک پیتزای عالی ایجاد می‌کنند.  

 

 **۱. پنیر (Cheese)**  

پنیــــر! چه چیزی بهتر از پنیر؟ به نظرم پنیر یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین تاپینگ‌های پیتزا است.  

بهترین بخش درباره پیتزای پنیر این است که تقریباً برای همه افراد مناسب است (خب، البته به جز وگان‌ها!). چه گیاهخوار باشید و چه علاقه‌مند به گوشت، می‌توانید کنار هم بنشینید، بدون قضاوت، و از پیتزای پنیر لذت ببرید!  
البته به نظر من گوشت روی پیتزا نه‌تنها خوشمزه نیست، بلکه گوجه‌فرنگی هم جالب نیست. من وقتی بچه بودم همیشه پیتزای زیتونی می‌خوردم و حالا از آن زده شده‌ام.  

تقریباً همیشه پنیر روی پیتزا وجود دارد. پیتزا بدون پنیر، انگار که اصلاً پیتزا نیست (واقعاً بدون پنیر؟). علاوه بر این، در بعضی از پیتزا فروشی‌ها، حذف تاپینگ‌ها می‌تواند هزینه را هم کاهش بدهد.  

---

 **۲. پپرونی (Pepperoni)**  

پیتزا بدون پپرونی؟ برای من اصلاً پیتزا نیست! من فقط پیتزایی را می‌خورم که روی آن پپرونی باشد.  

طعم پیتزا بدون پپرونی اصلاً همان طعم همیشگی نیست. پپرونی بافت و طعمی متفاوت ایجاد می‌کند و باعث می‌شود که هر لقمه چیزی بیشتر از کمی سس و پنیر داشته باشد.  
من عاشق پپرونی هستم! در دهان آب می‌شود، و وقتی تُرد می‌شود، طعمش فوق‌العاده است. مورد علاقه من "پپرونی دو لایه" است. این عالی است.  
پپرونی یکی از کلاسیک‌ترین تاپینگ‌هاست که همیشه هم خوب جواب می‌دهد. بعد از خمیر، سس، و پنیر، این بهترین مواد اولیه برای پیتزا به شمار می‌آید.  

---

**۳. بیکن (Bacon)**  

بیکن! بیکن! بیکـــــن! چه کسی بیکن دوست ندارد؟ (مگر اینکه به دلیل مذهبی یا گیاه‌خواری مصرف نکنید.) بیکن تقریباً با هر غذایی ترکیب خوبی دارد... البته شکلات اصلاً خوب نیست. امتحانش کرده‌ام و افتضاح بوده.  
پیتزا یک کلاسیک ایتالیایی است و بیکن، که به نظرم تا حدودی آمریکایی یا اروپایی است، ترکیب آن‌ها واقعاً خوشمزه است.  

من عاشق بیکن روی پیتزا هستم! بیکن با هر غذایی فوق‌العاده می‌شود، مخصوصاً با سیب‌زمینی.  
بیکن بهترین گوشت در دنیاست! چه روی صبحانه باشد چه روی پیتزا، طعمش فوق‌العاده است.  

---

 **۴. آناناس (Pineapple)**  

بهترین تاپینگ برای پیتزا! آناناس را با فلفل هالوپینو یا کاپرز شور میل کنید، و این ترکیب بی‌نظیر خواهد بود. شاید هم تنها میل کنید. ترکیب آناناس با سس پیتزا و پنیر فوق‌العاده است.  

متأسفانه آناناس روی پیتزا معمولاً با انتقاد زیاد مواجه می‌شود. اما من عاشقش هستم! آناناس طعم و شادابی زیادی به پیتزا اضافه می‌کند و به‌نظر من یکی از بهترین گزینه‌ها برای پیتزا به حساب می‌آید.  

---

 **۵. سوسیس (Sausage)**  

سوسیس روی پیتزا بهشتی است! طعمش بی‌نظیر است، به‌خصوص اگر از برندهایی مثل Giuseppe’s یا Papa John’s خریداری شود.  

من بیکن روی پیتزا را هم دوست دارم اما گاهی اوقات طعم قوی‌ای ندارد. اما سوسیس؟ همیشه برنده است. واقعاً نمی‌فهمم چرا در رتبه پنجم قرار گرفته، چون باید حداقل جزو سه تای برتر باشد.  
سوسیس آنقدر شگفت‌انگیز است که نه‌تنها روی پیتزا عالی است، بلکه حتی در پاستا هم فوق‌العاده عمل می‌کند.  

---

**۶. قارچ (Mushrooms)**  

اولین بار که شنیدم قارچ روی پیتزا می‌گذارند، فکر کردم "ایــــش"، چون از قارچ متنفر بودم. اما وقتی پیتزایی با قارچ، پپرونی، و فلفل خوردم، عاشق قارچ شدم.  

به‌ویژه قارچ واقعاً برایم یک شگفتی بود. حالا همیشه می‌خواهم قارچ یکی از تاپینگ‌های پیتزای من باشد.  
قارچ همراه با یک کراست نازک و مقداری موزارلا، واقعاً طعم لذیذی دارد.  

---

 **۷. مرغ (Chicken)**  

مرغ بهترین تاپینگ است.  

همیشه وقتی نوبت به انتخاب تاپینگ من می‌رسد، مرغ جزء اولین گزینه‌هایم است.  
مرغ تقریباً با هر چیزی ترکیب می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای به پیتزا می‌دهد.  

---

*۸. ژامبون (Ham)**  

ژامبون... ژامبون آبدار! من تقریباً تمام تاپینگ‌های پیتزا را دوست دارم، اما ژامبون یکی از بهترین‌هاست.  

ژامبون به نسبت بیکن چربی کمتری دارد و لطیف‌تر است. همچنین وقتی با سیر یا پیاز مخلوط می‌شود و در فر پخته می‌شود، طعمی فوق‌العاده به پیتزا می‌دهد.  

---

**۹. زیتون (Olives)**  

برای من؟ من همیشه پیتزای پنیر اضافی همراه با پپرونی و زیتون می‌خورم.  

خیلی‌ها فکر می‌کنند زیتون طعم خوبی ندارد، اما در ترکیب با پپرونی، فوق‌العاده است.  
برای من زیتون باید همراه با هسته باشد. آن‌ها طعم خاص و لذیذی می‌دهند و همین باعث می‌شود که نتوانم پیتزا را بدون زیتون بخورم.  

---

 **۱۰. پیاز (Onions)**  

پیازهای کاراملی‌شده یکی از بهترین تاپینگ‌های پیتزا هستند. آن‌ها یک طعم شیرین به پیتزا اضافه می‌کنند و به‌خصوص در کنار پیتزاهای گوشتی یا پیتزاهایی با طعم تند، خوشمزه هستند.  

پیاز در کنار مرغ و قارچ، ترکیب شگفت‌انگیزی را ایجاد می‌کند. همچنین به تدریج مزه پیاز، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و حالا یکی از طعم‌هایی است که واقعاً پیتزا را متفاوت می‌کند.  

این‌ها برخی از محبوب‌ترین تاپینگ‌های پیتزا هستند. شما کدام یکی را بیشتر دوست دارید؟ 

نظرات بینندگان