این تصویر متعلق به ساخت مستند اصفهان نامه ایرانی ساخته ۱۳۵۶ توسظ فرخ غفاری فیلمساز و مدیر فرهنگی سینمای ایران است که به همراه دوست فرانسوی اش ژان روش در مسجد امام (شاه عباس) قدم میزنند.
سرویس تاریخ «انتخاب»: این تصویر متعلق به ساخت مستند اصفهان نامه ایرانی ساخته ۱۳۵۶ توسظ فرخ غفاری فیلمساز و مدیر فرهنگی سینمای ایران است که به همراه دوست فرانسوی اش ژان روش در مسجد امام (شاه عباس) قدم میزنند.
آدم های با شعور و با سوادی بودند که حالا دیگر نامی از آنها نیست. «شاهین سرکیسیان» را دیگر چه کسی میشناسد؟ اصلا آقای «ارحام صدر» را شناختند که در نوع خودش روی صحنه چه می کرد؟ کسی دیگر مثل او می آید؟! وقتی وضعیت به این سمت و سو میرود، آدم از کار زده شده و کارها هم باری به هر جهت میشود / به خیابان می روند، کسی را پیدا می کنند و به او می گویند بیا در این فیلم بازی کن! این چیزی است که در مملکت ما مد شده است. خب، عمل جراحی هم هست و.../ زمان خوشگلی و قشنگی به پایان رسیده است/ علی حاتمی چرا علی حاتمی بود؟! هرچند زمانی که زنده بود، این تجلیلی را که حالا از او می کنند، نمی کردند. اما حالا چرا؟! چرا آن وقتها نیامدند؟! / خیلی از بازیگرها و کارگردانهای امروز را نمی شناسم؛ سوپراستارهایی در یک دوره دو سه ساله می آیند و میروند اما دیگر هنرمندی مانند «جمیله شیخی» نداریم / چه بازیگر خوبی بود آقای فردین! / «فروغ فرخزاد» هم در صحنه های کوچکی با چادر می آمد. مونتاژ «خشت و آینه» را هم مثل اینکه خود فروغ انجام داد.