کد خبر: ۸۳۶۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۸ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳

یمن: یک هدف حیاتی را در تل‌آویو با موشک مافوق صوت هدف قرار دادیم

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این باره اعلام کرد: در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و مجاهدان آن و در پاسخ به جنایات دشمن اسرائیلی در حق برادرانمان در نوار غزه، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن با یاری خداوند متعال یک هدف حیاتی در منطقه یافای اشغالی (تل‌آویو) را با موشک مافوق صوت «فلسطین ۲» هدف قرار دادند و این موشک به لطف خدا به هدف خود اصابت کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایرنا: سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک هدف حیاتی در تل‌آویو خبر داد.
 
به گزارش شبکه المسیره، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این باره اعلام کرد: در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و مجاهدان آن و در پاسخ به جنایات دشمن اسرائیلی در حق برادرانمان در نوار غزه، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن با یاری خداوند متعال یک هدف حیاتی در منطقه یافای اشغالی (تل‌آویو) را با موشک مافوق صوت «فلسطین ۲» هدف قرار دادند و این موشک به لطف خدا به هدف خود اصابت کرد.
 
وی افزود: در مقابل ادامه جنایات دشمن در نوار غزه، نیروهای مسلح یمن در راستای انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود و در حمایت و پشتیبانی از مجاهدین در نوار غزه و کرانه باختری، عملیات نظامی خود را با موشک و پهپاد تشدید خواهند کرد.
 
یحیی سریع خاطرنشان کرد: عملیات نیروهای مسلح یمن متوقف نخواهد شد مگر اینکه تجاوز به نوار غزه، متوقف و محاصره آن برداشته شود.
 
صبح امروز منابع خبری از شلیک موشک از خاک یمن به سرزمین های اشغالی فلسطین و زخمی شدن چهار صهیونیست خبر دادند.
نظرات بینندگان