کد خبر: ۸۲۸۳۳۹
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۰۹ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳

اعلام رسمی سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته

وزیر ورزش و جوانان طی حکمی مزدا صوفی را به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			اعلام رسمی سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته 		 	 			اعلام رسمی سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته

 به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی طی حکمی مزدا صوفی را به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

انتخابات فدراسیون کاراته 22 اسفندماه سال 1401 برگزار و سیدحسن طباطبایی با 43 رای از 44 رای ماخوذه بار دیگر به عنوان رئیس فدراسیون کاراته انتخاب شد.

پس از پایان انتخابات، هومان عسگری دیگر کاندیدای تایید صلاحیت شده در انتخابات به دلیل طی نشدن فرآیند اطلاع‌رسانی حضور در مجمع به او از طریق مراجع قضایی اقدام به شکایت کرد و در نهایت انتخابات فدراسیون کاراته ابطال شد. 

 
نظرات بینندگان