arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۰۴۰۵
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۰۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲

تصاویر: نانِ بلوط

نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

تصاویر: نانِ بلوط

نظرات بینندگان