پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نشست نقد و بررسی تازه ترین کتاب حسین انتظامی با عنوان «ناوبری وب» با حضور برخی فعالان رسانه های آنلاین و اصحاب رسانه در کافه خبر برگزار شد.
به گزارش انتخاب به نقل از خبر، در این نشست تنی چند از نویسندگان و مدیران سایت های خبری همراه با برخی نمایندگان خبرگزاری های کشور دیدگاه های خود را درباره «ناوبری وب» مطرح کردند و نویسنده نیز به سوالات و انتقادات مطرح شده پاسخ داد.
«ناوبری وب» همانطور که از نامش پیداست، راهنمایی است برای آنها که در دنیای دیجیتال، الکترونیک و فضای سایبر به دنبال دیده شدن و یا عرضه اطلاعات از دریچه روزنامه نگاری غیر سنتی کاغذی هستند؛ این کتاب، اثر متفاوتی در حوزه روزنامه نگاری آنلاین است که برای همه مدیران رسانه ای در فضای وب مفید است بویژه که برخی آیین نامه های داخلی سایت خبرآنلاین به عنوان نمونه هایی از بانی مدیریت رسانه آنلاین در فصل دوم کتاب درج شده است.
فواد صادقی، مدیر سایت بازتاب، بهمن هدایتی، مدیر سایت پارسینه، رضا امیرخانی، نویسنده و سردبیر سابق سایت لوح، خبرنگاران خبرگزاری های مهر و فارس و تنی چند از خبرنگاران سایت های خبری حضور داشتند.
حسین انتظامی، نویسنده کتاب در بخشی از سخان خود گفت: «غرب در بحث رسانه، هم صاحب نظریه است و هم صاحب تجربه. خاستگاه رسانه آنجاست؛ همچنان که خاستگاه خودرو آنجا بوده است. بنابراین باید از تجربههای آنان و البته با رویکرد بومی استفاده کنیم. مثلاً حرفهای باشیم و شعار و خطابه را جایگزین منبع نکنیم یا حتی اگر به دنبال ساخت افکار عمومی هستیم از روشهای افراطی و غیرحرفهای استفاده نکنیم.»
وی همچنین تاکید کرد: «سایتهای خبری باید با شبنامههای الکترونیکی فرق داشته باشند. الان بسیاری از آنها ابزاری برای خصومتهای سیاسی شدهاند. باید یاد بگیریم که رسانه و سیاست دو ساحت مختلف دارند که با دو فرمان و دو ضابطه متفاوت و خاص خود کار میکنند. عیبی ندارد که آدم سیاسی کار رسانهای هم بکند، اما باید حواسش باشد پشت فرمان هر کدام که مینشیند با قواعد همان حوزه کار کند.»