arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۸۸۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

افتتاح فاز اول فنس الکتریکی منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با بیان اینکه منطقه حفاظت شده ارژن وپریشان حدودا ۵۷ هکتار وسعت دارد، افزود: بخش اعظمی از احداث فنس الکتریکی به همت شرکت دانش بنیان ایمن حصار پویا در فاز نخست توسط علاقه مندان و نیروهای محیط بان و قرق بانان انجام شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

همزمان با هفته محیط زیست، طرح ایجاد فنس الکتریکی در محدوده منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان در جنوب استان فارس، به بهره برداری رسید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با توجه به اینکه منطقه میانکتل محل اجرای پروژه تکثیر و پرورش گوزن زرد ایرانی بوده و این گونه جانوری در معرض خطر انقراض قرار دارد، با هدف حفاظت مطلوبتر، طرح ایجاد فنس الکتریکی به همت شرکت دانش بنیان ایمن حصار پویا، اجرایی شده است.

افتتاح  فاز اول فنس الکتریکی منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان

عطا پورشیرزاد، مدیر کل محیط زیست استان فارس با یادآوری اینکه پروژه فنس الکتریکی توسط شرکت ایمن حصار پویا مجری و مشاور سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه سیستم حفاظت پیرامونی هوشمند، برای نخستین بار در محدوده مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست اجرایی شده است، خاطر نشان کرد: فاز اول این پروژه با ابتکار نیروهای محیط زیست، در یک محدوده یک هکتاری اجرایی شده است.

وی با اشاره به آغاز اجرای فاز دوم این طرح در محدوده ۱۶ هکتاری، گفت: پهنه مطالعاتی تکثیر و پرورش گوزن زرد ایرانی در منطقه حفاطت شده ارژن وپریشان قرار دارد.

او اضافه کرد: با توجه به موقعیت آب و هوایی مناسب منطقه میانکتل شهرستان کازرون، از سال ۱۳۷۲ این پروژه زیست محیطی با  ۱۹ راس گوزن زرد ایرانی در مساحت فنس کشی شده ۱۰۰ هکتاری آغاز شد که در دهه ۹۰ این محدوده به ۴۰۰ هکتار افزایش یافت.

افتتاح  فاز اول فنس الکتریکی منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با بیان اینکه منطقه حفاظت شده ارژن وپریشان حدودا ۵۷ هکتار وسعت دارد، افزود: بخش اعظمی از احداث فنس الکتریکی به همت شرکت دانش بنیان ایمن حصار پویا در فاز نخست توسط علاقه مندان و نیروهای محیط بان و قرق بانان انجام شده است.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست اجرای طرح حفاظت الکترونیکی در میانکتل کازرون را ابتکاری خوب توصیف و اضافه کرد: امیدواریم این حرکت که با همکاری نیروهای محیط زیست و همکاری دوستداران محیط زیست و شرکت دانش بنیان ایمن حصار پویا  اجرا شده است را به دیگر نقاط کشور تعمیم دهیم.

شرکت دانش بنیان ایمن حصار پویا به عنوان مشاور سازمان حفاظت محیط زیست و بازوی اجرایی سیستم حفاظت پیرامونی هوشمند با تولیدات منحصر به فرد و اقتصادی در کشور بوده که اقدام به تولید واجرای فنس الکتریکی حیات وحش می نماید و توانسته سالانه از خروج میلیون ها دلار ارز از کشور جلوگیری کند. فنس الکتریکی در مقایسه با فنس معمولی هزینه کمتری داشته ،  همچنین در صورت استفاده از فنس الکتریکی برای کنترل حیوانات بازدهی بهتر و خسارت کمتری نسبت به استفاده از سیم خاردار یا روشهای سنتی بر جای خواهد گذاشت.

 

نظرات بینندگان