پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در جهان امروز، انواع و اقسام توصیهها وجود دارد که سعی میکند ما را وادار به تغذیه سالمتر و حفظ فرم اندام خود کند. اما برخی از نظرات تغذیه سالم به عنوان واقعیت ارائه شده در واقع گمراه کننده، قدیمی یا کاملاً اشتباه هستند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب به نقل از هلث آنلاین، گاهی تشخصی اشتباهات بهداشتی و سلامتی از توصیههای علمی واقعی چندان ساده نیست، در ادامه به چند افسانه در مورد تغذیه سالم میپردازیم که باید آنها را کنار بگذارید:
مواد غذایی کنسرو شده ارزش غذایی کمتری دارند
فرآیند کنسرو کردن میتواند برخی از مواد مغذی حساس به گرما مانند ویتامین C و فولات را کاهش دهد، اما هنگامی که در قوطی قرار گرفتند، سطح آن تا زمانی که آن را باز نکنید ثابت میماند. مصرف برخی کنسروها در شرایطی که به مواد تازه دسترسی ندارید میتواند بسیار مفید باشد.
میوهها و سبزیجات منجمد برای شما مفید نیستند
میوهها و سبزیجات منجمد میتوانند در طی فرآیند انجماد، دچار کاهش اولیه مواد مغذی شوند، که قبل از انجماد برای از بین بردن آنزیمهایی که میتوانند باعث خراب شدن شوند، استفاده میشود. اما همانطور که در عرض چند ساعت پس از چیدن پردازش میشوند، در حالی که در اوج تغذیه خود هستند، هنوز هم بسیار مطلوبند و با نسخههای جدید مقایسه میشوند.
پرتقال بهترین منبع ویتامین C است
فلفل قرمز، زرد و سبز همگی بیش از دو برابر پرتقال ویتامین C دارند و کلم بروکسل، کلم پیچ، توت فرنگی و توت فرنگی نیز همه منابع غنی ویتامین C هستند.