پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که مصرف منظم گردو میتواند به افزایش طول عمر و امید به زندگی کمک کند.
گردو ممکن است یک میان وعده سالم باشد که کلید طول عمر بیشترمحسوب میشود؛ تحقیقات جدیدی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، نشان میدهد که ارتباط بین خوردن بیشتر گردو و امید به زندگی و کاهش خطر مرگ یک واقعیت است.
این مطالعه نشان داد مصرف ۵ بار یا بیشتر گردو در هفته به ویژه برای افراد مسن ممکن است به افزایش طول عمر کمک کند.
نویسندگان این مطالعه تأکید کردند افرادی که گردو میخورند در مقایسه با کسانی که نمیخورند، ۲۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند و ۱.۳ سال امید به زندگی در آنها افزایش مییابد.
یانپینگ لی نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه هاروارد میگوید: مصرف گردو توصیهای عملی است که میتواند برای تعدادی از افرادی که به دنبال بهبود سلامتی خود هستند مفید باشد.
این مطالعه، که اخیراً در مجله علمی Nutrients منتشر شده است، ارتباط مشابهی بین خوردن گردو، حتی در مقادیر کمتر در هفته با افزایش امید به زندگی و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، با تغییر نسبتها، از نظر کاهش خطر ابتلا نشان داد.
محققان با تجزیه و تحلیل دادههای قبلی روی ۶۷، ۰۱۴ زن (میانگین سنی ۶۳) و همچنین تجزیه و تحلیل دادههای ۲۶، ۳۲۶ مردان مسن، از جمله بررسی میزان مصرف آجیل آنها نیز به این یافتهها رسیدند.
همه این شرکت کنندگان در ابتدا به طور کلی سالم بودند و محققان رژیم غذایی آنها را هر ۴ سال یکبار به مدت حدود ۲۰ سال مورد بررسی قرار دادند. از این طریق، محققان توانستند بین مصرف آجیل و امید به زندگی رابطه برقرار کنند.
علیرغم این یافتهها، محققان میگویند یافتههای آنها مشاهدهای است و نمیتوانند تعیین کنند که آیا گردو مستقیماً مسئول طول عمر است. با وجود این، تحقیقات ثابت کرده است که خوردن گردو به افزایش طول عمر و شیوه زندگی سالمتر کمک میکند.
۱۰۰ گرم گردو حاوی ۱۵.۲ گرم پروتئین، ۶۵.۲ گرم چربی و ۶.۷ گرم فیبر غذایی است و مقدار زیادی اسید آمینه ضروری را تأمین میکند. همچنین حاوی کلسیم، آهن، روی، ویتامین B۶ و کربوهیدرات است.
دو مطالعه انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان داده است که خوردن روزانه یک میان وعده گردو میتواند به حفظ سطح سالم زندگی کمک کند و خطر ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی و تنفسی و مرگ را در مقایسه با دیگران ۲۰ درصد کاهش دهد.
باشگاه خبرنگاران