پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تیمی از دانشکده مهندسی کرالا در هند، یک ربات پزشکی انسان نما را با استفاده از ضایعات طراحی کرده اند.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از ایندین اکسپرس، گروهی از دانشجویان مهندسی از دانشکده مهندسی KMEA، یک ربات پزشکی انسان نما را فقط با استفاده از مواد قراضه و فولاد ساخته اند.
تیم توسعه دهنده "Fuego Robo" شامل ۱۰ دانشجو از مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و الکترونیک و گروههای مهندسی الکترونیک و ارتباطات است. آنها توسط آزمایشگاه روباتیک e-Yantra پشتیبانی میشوند.
به گفته این تیم، این ربات میتواند نقش مهمی در موسسات آموزشی یا شرکتهای خصوصی و همچنین دولتی داشته باشد. ربات مذکور میتواند از طریق سیستم بینایی خود، حضور و موقعیت فرد را تشخیص داده، خود را معرفی کند، دمای بدن انسان و میزان اکسیژن خون را اندازه گیری کرده و دستهای ما را ضد عفونی کند.
عمرو فاروق تی م، یکی از اعضای تیم، گفت که پروژه را با در نظر داشتن محدودیت مواد اولیه در کالج برنامه ریزی کرده اند و نعیمه نظر، یکی دیگر از اعضای تیم گفت: "این پروژه به عنوان بخشی از شورای نوآوری KMEA انجام شد. این ربات با هزینه ۱۰۰۰۰ ساخته شده است. ما از مواد قراضه موجود در آزمایشگاهها استفاده کردیم. " نعیما در ادامه افزود که این تیم قصد داشت پس از فارغ التحصیلی از کالج برای تشکیل یک استارتاپ دور هم جمع شوند.
نعیمه گفت، چنین رباتی کاربردهای زیادی دارد. ما میتوانیم از آن در بیمارستانها، مراکز خرید، صنایع و سایر بخشها استفاده کنیم. با قرار دادن این ربات در تمام اماکن خصوصی و عمومی، میتوان نیاز به مداخله مردم را کاهش داد. این باعث کاهش تماس انسان در شرایط همه گیری کرونا میشود.
این تیم علاوه بر استفاده از مواد قراضه، از باتری، تقویت کننده و سیم برای ساخت این ربات استفاده کرد. در همین حال، عبدالحفیس از دیگر اعضای تیم، اشاره کرد که برنامه نویسی یکی دیگر از جنبههای مهم پروژه است. او گفت: "برای عملکرد مناسب ربات انسان نما، ما مجبور بودیم زبانهای مختلف را بیاموزیم و کدهای خاصی را آماده کنیم. "