پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: نمایندگان مجلس در تشکیل فراکسیون ها و انتخابهای درون مجلس باید تقوا را اساس قرار دهند؛ این دستهبندیها و انتخابها نباید بر اساس حب و بغضها و منافع شخصی و گروهی باشد.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، حجتالاسلام علیرضا پناهیان در هیئت هفتگی دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) اظهار داشت: اگر سیاسیون تقوا نداشته باشند، مردم امنیت کافی و کامل نخواهند داشت و چارهای نیست جز اینکه سیاسیون ما تقوا، آن هم در سطحی فراتر از دیگران داشته باشند.
مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ضمن بیان برخی از شاخصههای تقوا در عرصه سیاست، گفت: متأسفانه در جامعه ما شاخصها و ملاکهایی برای تشخیص «بیتقواییها» به مردم معرفی نشده است؛ اینکه فقط به درست بودن دیدگاه و باورهای یک رجل سیاسی بسنده کنیم، دورهاش گذشته است امروز وارد مرحلهای شدهایم که در عرصۀ سیاست به تقوای عملی مسئولین هم نیاز داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در هیئت «میثاق با شهدا» با اشاره به فرازهایی از خطبه متقین در نهج البلاغه گفت: امیرالمؤمنین(ع) در آخرین جملات خود در وصف متقین میفرمایند: «متقی اینگونه است که اگر از کسی فاصله میگیرد از روی زهد است و اگر به کسی نزدیک میشود از روی لطف و مهربانی و رحمت است؛ دوری جستن او از دیگران از روی کبر و غرور نیست و نزدیکی او به دیگران هم برای فریب دادن و سوءاستفاده کردن نیست؛ بُعْدُهُ عَمَّنْ تَبَاعَدَ عَنْهُ زُهْدٌ وَ نَزَاهَةٌ وَ دُنُوُّهُ مِمَّنْ دَنَا مِنْهُ لِینٌ وَ رَحْمَةٌ؛ لَیْسَ تَبَاعُدُهُ بِکِبْرٍ وَ عَظَمَةٍ وَ لَا دُنُوُّهُ بِمَکْرٍ وَ خَدِیعَة».
حجتالاسلام پناهیان با توضیح دادن این فراز از کلام امیرالمؤمنین(ع) یادآور شد: ما از سیاسیون خود چنین سطح بالایی از تقوا را انتظار داریم؛ نمایندگان مجلس، وقتی میخواهند فراکسیون تشکیل دهند و انتخابهای درون مجلس را انجام دهند، همچنین احزاب و گروهها و جبهههای مختلف نیز وقتی میخواهند دستهبندی کنند، باید تقوا را اساس قرار دهند؛ این دستهبندیها و انتخابها نباید بر اساس حب و بغضها و منافع شخصی و گروهی باشد.
مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در بخش دیگری از سخنان خود، خاطرنشان کرد: فضای سیاسی جامعه ما باید خیلی بهتر از اینها باشد، هنوز این فضا آکنده از تقوا نیست؛ اگر جایی فرد شایستهای در انتخابات رأی نیاورد، معلوم میشود هنوز در فضای سیاسی، تقوا حرف اول را نمیزند.
خيلي جالب بود!!!!!!!!!!
ببخشيد حاج آقاي پناهيان شما معمولا سوار چه جور ماشين هايي مي شيد، ....
...؟
چقدر اجاره ميديد؟
درآمد ماهيانه شما چقدر است؟
در ماه چند كيليو گوشت مصرف مي كنيد؟
در ماه چند كيليو ميوه مصرف مي كنيد؟
در ماه چند كيليو مرغ و ماهي مصرف مي كنيد؟
اگر خدايي ناكرده يكي از اهل و عيال شما گرفتار بيماري بشن، معمولا كدام بيمارستان مي ريد و چطور از بيمارستانها و دكترهاي خوب وقت مي گيريد، منظورم اينكه شما هم ساعت 3 يا 4 صبح مي ريد تو صف واميستيد؟ تا نوبت 5 يا 6 ماهه به شما بدن؟
ماهيانه چقدر پول آب، برق، گاز، تلفن، موبايل مي ديد؟
سالي چند بار مسافرت داخلي يا خارجي مي ريد؟
مثلا شده نتوني 7 سال مشهد مقدس، پابوس امام رضا بري، البته منظورم همين 7 سال گذشته است نه خيلي قبل، دوران طلبگي؟
مثلا شده با ذوق تمام بري توي ميوه فروشي مثلا 2 كيلو سيب، 2 كيلو پرتقال بخري بعد فروشنده بهت بگه 15 هزار تومان شده، يواشكي ميوه ها رو خالي كني جيم شي؟
مثلا شده براي اومدن اتوبوس اينقدر تو ايستگاه توي گرما و سرما وايستي بعد كه اتوبوس اومد ببيني جا نداره، يا اينكه سوار بشي و وقتي پياده شدي ببيني 25 هزار تومني كه تو جيبت بود زدن؟
مثلا شده به خاطر اينكه نمي توني و بودجه ات نمي رسه دو سال يك بار هم نتوني پدر و مادر و خواهر و برادر و چه مي دوم خانواده تو يه شام دعوت كني؟
مثلا شده براي خريد شب عيد وقتي پسر 16 ساله ات دست مي زاره روي يه پراهن 20 هزار تومني، دختر يه مانتو 35 هزار تومني، اون يكي بچه ات يه لباس 25 هزار تومني، همسرت يه لباس 30 هزار تومني كه كلا مي شه حدود 110 هزار تومن مي خوان چون نداري پسرتو با يه پرهن 4 هزار تومني، دخترتو با مانتو (مثلا خوشگل مامان) راضي كني، همسرتو با يه روسري 5 هزار تومني و اون يكي بچه ات مثلا با عصبانيت بگي تو كه چند ماه 20 تومن كتوني خريدي ديگه چي مي گي. راضي كني و مثلا شب عيد دور هم خوش باشيد؟
آخ ببخشيد خيلي سوال كردم، معذرت مي خوام.