arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۰۲۵۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹

کاشف واکسن کرونا: ویروس کرونا تا ۱۰ سال آینده مزاحم بشر است

پروفسور "اوغور شاهین" کاشف واکسن کرونا و بنیانگذار موسسه واکسن سازی "بایون تک " آلمان معتقد است ویروس کرونا تا ۱۰ سال آینده یکی از جدی‌ترین معضلات زیست اجتماعی بشر خواهد ماند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عصرایران: پروفسور "اوغور شاهین" کاشف واکسن کرونا و بنیانگذار موسسه واکسن سازی "بایون تک " آلمان معتقد است ویروس کرونا تا 10 سال آینده یکی از جدی ترین معضلات زیست اجتماعی بشر خواهد ماند.

به گزارش سی ان ان ترک، این دانشمند ترک تبار ساکن آلمان که بنیانگذار و مدیرعامل شرکت دارویی"بایون تک" در شهر "ماینز" آلمان است در یک کنفرانس مجازی تحت عنوان "همکاری بین المللی برای غلبه بر همه گیری" با اشاره به اینکه بحران کرونا موقتی نیست و محدود به سال های 2021 و 2022 نخواهد بود، اعلام کرد این ویروس تا 10 سال آینده مهمان بشر خواهد بود و از بین نخواهد رفت.

شرکت "بایون تک" آلمان به همراه شرکت داروسازی "فایزر" آمریکا واکسن مشترک "فایزر – بایون تک" را تولید و روانه بازار کرده اند که یکی از نخستین واکسن هایی است که در حال تزریق به مردم در دهها کشور جهان است.

این دانشمند ترک تبار 55 ساله گفته است: موضوع برابری و عدالت در توزیع واکسن کرونا بین کشورهای ثروتمند و متوسط و فقیر یکی از موضوعات اصلی در مقابله جهانی با همه گیری ویروس کروناست.

او تاکید کرد برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا همکاری مشترک جامعه جهانی یک اصل ضروری است و باید همه کشورهای دنیا چه برخوردار و چه فقیر قادر باشند شهروندان خود را علیه ویروس واکسینه کنند تا صدمات ناشی از همه گیری کرونا کاهش یافته و طول دوره همه گیری کوتاه تر شود.

او تاکید کرده که ویروس کرونا آمده است که بماند و خودبخود از بین نخواهد رفت و دستکم تا 10 سال آینده زندگی اجتماعی بشر با هراس از امکان شیوع این ویروس، گره خورده است.

شاهین تاکید کرد که شرکت تحت مدیریت او تاکنون بیش از 10 میلیون دوز واکسن تولیدی خود را به دست شهروندان در اقصی نقاط جهان رسانده اما هنوز راه درازی در پیش است و این شرکت در تلاش است تا واکسن خود را به دست همه مردم دنیا برساند.

او افزود: ما می خواهیم مطمئن شویم كه نه تنها كشورهای توسعه یافته بلكه كشورهای در حال توسعه و فقیر نیز به واكسن دسترسی دارند."

اظهارات این دانشمند ترک تبار درباره ماندگاری معضل ویروس کرونا تا 1 دهه آتی در حالی است که او پیشتر در مصاحبه ای تاکید کرده بود اگر واکسیناسیون گسترده کرونا در سراسر جهان سرعت یابد تا پاییز سال 2021 می شود به یک زندگی عادی تری رسید.

نظرات بینندگان