محسن رفیق دوست، اولین وزیر سپاه در ایران معتقد است کاندیدای نظامی در عرض «یک سال» ایران را از بحران ها نجات می دهد البته این در شرایطی است که بسیاری از فعالان سیاسی این گزینه را برای شرایط فعلی مناسب نمی دانند.
بخشی از گفتگوی رفیقدوست را به نقل از برنا بخوانید؛
اگر یک نظامی کاندیدا شود با رهبری زاویه نخواهد داشت
*{ با اشاره به روی کار آمدن یک کاندیدای نظامی}: من به عنوان فردی باقیمانده از نسل اول انقلاب که افرادی بسیار محدود هستیم، عقیده دارم کسی باید کاندیدای ریاست جمهوری بشود که قبل از کاندیدا شدن زاویه خود با مقام معظم رهبری را بررسی کند. اگر فردی با رهبری زاویه دارد نباید کاندیدا شود. مردم باید به این باور برسند که با قانون اساسی که ما داریم، حاکم اصلی کشور رهبری است. در ایران مردم یک فرد را برای ریاست جمهوری انتخاب و او را به رهبر معرفی می کنند و اگر رهبر تنفیذ کرد، آن شخص رییس جمهور می شود پس در اینجا حاکم رهبر است.
ما عقیده داریم اگر یک نظامی کاندیدا شود با رهبری زاویه نخواهد داشت و دستورات اجرا می شود.
آقا دستور دادند روحانی با من ملاقات کند
{ با اشاره به روی کار آمدن بایدن}: مشکلات اقتصادی این کشور نه با اوباما حل شد و نه با ترامپ و نه با بایدن حل خواهد شد، خدا کشوری با همه امکانات در اختیار ما گذاشته است؛ من در سال ۶۰ در یک سخنرانی عمومی حرفی زده ام که بعد از چهل سال آن حرف را تکرار می کنم. مشکل این مملکت با کلمه ای ۵ حرفی حل می شود «ت و ل ی د» آن تولید است که ۱۰۰% با توجه و همکاری مردم، انجام می گیرد. باید در تولید دو هدف منظور باشد و آن اشباع نیاز مردم و صادرات است هیچ یک از دولت های گذشته روی این کار نکرده اند. بیست سال پیش رهبری در جمعی دانشجویی گفتند، بروید و تولید علم کنید این کاری بود که به دولت احتیاجی نداشت و دستور دولت را نمی خواست. ظرف ۱۴ تا ۱۵ سال رتبه علمی ایران از ۱۴۳ به ۱۴ رسید اما در حال درجا زدن هستیم.
من مشکلات اقتصاد مقاومتی را در ۶ ماده خدمت آقا توضیح دادم. آقا دستور دادند روحانی با من ملاقات کند و من آن شش مورد را با او بحث کردم. آن موارد همان قفل هایی است که بر سر راه مردم قرار دارد. روحانی به جهانگیری دستور داد و من با او هم ملاقات داشتم. دور اول ریاست جمهوری روحانی بود و گفتند طیب نیا را مامور کرده ایم تا مشکلات بر سر راه مردم را احصا کند. ۱۵۰۸ قانون و تبصره و آیین نامه من درآوردی بر سر راه مردم قرار داشت. گفتم یکجا این ها را بردارید و در تلویزیون بگویید ولی هنوز هم برنداشته اند.
اگر برادران سپاهی رئیس جمهور شوند، یک ساله همه مشکلات کشور حل می شود
{ در پاسخ به این سوال که تنها راه نجات کشور، کاندیدای نظامی و رئیس جمهور نظامی است؟}: اگر یکی از برادران سپاهی رییس جمهور شود و تابع حرف رهبری باشد و این موانع را بردارد، یک ساله مشکلات کشور حل می شود. خطاب من به ملت ایران است؛ من کاری به اصلاح طلب و اصولگرا ندارم درحالیکه من ذاتا اصولگرا هستم و اصولگرایی جدی و واقعی هستم اما اصولگرایی که همیشه، بخش زیادی از اصلاح طلبان را نیز قبول داشته و دارم و حتی از آن ها حمایت کرده ام و قبل از دولت روحانی، اسم چند نفر از آن ها را برده ام و گفته ام که آن ها زحمتکشانی هستند که ولایت را قبول دارند و باید به سر کار بیایند. من اصلاح طلب ضد ولایت را قبول ندارم.
{ در پاسخ به سوالی مبنی بر آنکه با این حساب از دیدگاه شما این کاندیداها رای خواهند آورد و اعتماد مردم را کسب می کنند؟}: آن کسی که انتخاب می کند نه طرفدار اصلاح طلب و نه طرفدار اصولگرا است. آنهایی که تعیین تکلیف می کنند رای های خاکستری هستند که یکبار به اصولگرایی و یکبار به اصلاح طلبی رای می دهند و تعیین تکلیف، می کنند. خطاب من با آن ها است و میگویم به کسی رای بدهید که در خط رهبری باشد. به اصولگرایان می گویم سهم خواهی نکنید، ببینید چه کسی رای مردمی دارد و همه جمع بشوید و به او رای بدهید.
حمله به ایران برای هیچ دشمنی با هر قدر توان، صرف نمی کند
{ در پاسخ به این سوال که در این شرایط هم که احتمال خطر جنگ برای کشور وجود دارد برخی تندرویها به صلاح است؟}: امروز در کشور ما همه جور مشکلی وجود دارد ولی کسی از مشکلات دفاعی حرفی نمیزند. حمله به ایران برای هیچ دشمنی با هر قدر توان، صرف نمی کند. جنگ باید هدف داشته باشد لذا بعد از پیروزی خرمشهر خودکفایی دفاعی در کشور آغاز شد. در زمان جنگ در مورد جنگ زمینی به خودکفایی رسیدیم. ساخت موشک را همان زمان شروع کردیم و در جنگ استفاده کردیم و بعد از جنگ، نسل های بعد از من آمدند که من باید دست آن ها را ببوسم که این راه پر افتخار را پیمودند. ما امروز در جاهایی هستیم که در برخی از آنها آمریکا هم نیست.
موشک هایی که عین الاسد را زد را آمریکا هم ندارد. ما امروز نگران حمله نظامی نیستیم. باید خاطره ای بگویم؛ وقتی خواستم زیر بنای دفاعی امروز را در ان سال ها برای کشور بریزم با معاونت صنایع وزارت سپاه همراه با برادرم علیزاده که معاون من بود، طرحی تهیه شد. ۱۸ گروه را سازمان دادیم و از فشنگ تا موشک زیر دریایی و هواپیما را در دستور کار قرار دادیم از جمله گروه ۱۸ که «ش م ر یا ش م ه» بود، من خدمت امام رسیدم و گزارش دادم و امام گفتند، این آخری چیست؟ گفتم شیمیایی و میکروبی و رادیو اکتیو و یا شیمیایی و میکروبی و هسته ای که امام گفتند آخرینش اتم است؟ گفتم بله و امام گفت نخیر اگر ما اتم بخواهیم سازمان انرژی اتمی داریم و شما به دنبال بمب اتم نروید و در مورد شیمیایی و میکروبی به فکر پدافندش باشید. وقتی من خواستم از جلسه بیرون بیایم من را صدا کردند و گفتند می دانی چرا خواستم اتم نسازیم؟ گفتند ما نیامده ایم حرص و نسل را از بین ببریم این ها اسلحه دفاع از کشور نیست، بلکه اسلحه ای است که نسل را از بین می برد.
عظمت جمهوری اسلامی بود که ۵ قدرت جهانی مقابل ایران بنشینند
تا وقتی که آمریکا همین آمریکا است و می گوید من در خاورمیانه منافع دارم و هر کسی در مقابل من بایستد او را می زنم آیا می توان با این آمریکا به توافق رسید؟ یا باید ما از اصول انقلاب اسلامی پایین بیاییم یا آمریکا از خوی استکباری خود پایین بیاید. لذا ما باید آنچنان مقتدر باشیم که دربرابر آمریکا بایستیم. این حرف مال چهل سال پیش است و الان هم، همین را می گوییم. بعد از جنگ جهانی دوم که محمدرضا تازه شاه شده بود چرچیل و روزولت و استالین بدون اطلاع دولت ایران می آیند و در کاخ سعدآباد می نشینند و ایران را برای خود، تقسیم می کنند و نخست وزیر وقت به شاه اطلاع می دهد که این مساله بسیار اسف بار است که آنها بیایند و محلی به تو ندهند و پیشنهاد ملاقات شاه با این سه نفر را مطرح می کند. چرچیل و روزولت زیر بار نمی روند و استالین ظاهرا هدیه کلانی می گیرد و ملاقاتی ۵ دقیقه ای انجام می دهد و در آن ملاقات، هیچ چیزی نمی گوید و فقط می نشیند. ولی بعد از انقلاب اگر چه برجام کاملا ثمر نداد، اما این عظمت جمهوری اسلامی بود که ۵ قدرت بعلاوه آلمان یک طرف میز بنشینند و آن طرف میز ظریف و چند نفر جوان همکارش قرار بگیرند. آنچه که قبل از انقلاب در دنیا مطرح نبود، ایران بود اما امروز به گفته خود آنها در خاورمیانه بدون حضور ایران هیچ چیزی مطرح نیست.
دنیا عقیده دارد فقط رهبر معظم انقلاب و سید حسن نصرالله راست می گویند
سفیر یکی از کشورهای قدرتمند اقتصادی دو سال پیش وقت گرفت و پیش من آمد؛ تعجب کردم چون من سمت دولتی ندارم پرسیدم چرا پیش من آمده اید گفت: امروز در دنیا ترامپ و پوتین و شینزوآبه و چه و چه، سخنرانی می کنند و بخشی از دنیا گوش می کنند و همه عقیده دارند ترامپ دروغ می گوید، اما دو نفر این طرف دنیا صحبت می کنند و همه گوش می کنند و عقیده دارند این دو نفر راست می گویند، یکی مقام معظم رهبری و دیگری سید حسن نصر الله است. این سفیر گفت شما راست می گویید اما، به من بگویید اسرائیل چطور از بین می رود و من برای او شرح دادم و گفتم که ما برای از بین بردن اسرائیل نمی رویم، خودش از بین می رود. لذا امروز جایگاه ما در دنیا این است. اگر ما بخواهیم برای مسائل اقتصادی قابل حل در داخل کشور از منظر سیاسی کوتاه بیاییم، مسائل اقتصادی را هم باخته ایم. باید با همین اقتدار دیپلماتیک پیش برویم ما جز با دو کشور با هیچ کجای دنیا نه مشکلی داریم و نه جنگ اما قطعا چنان از خود دفاع می کنیم که هیچ کشوری هوس جنگ با ما را نداشته باشد.