arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۴۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹

یک نماینده: کرونا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در کشور بیکار کرد / تامین اجتماعی هم فقط سه ماه بیمه بیکاری به آن‌ها پرداخت کرده

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت که کرونا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از شاغلان را در کشور بیکار کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت که کرونا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از شاغلان را در کشور بیکار کرده است.

به گزارش ایرنا، علی بابایی کارنامی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان مازندران در ساری افزود که بیشتر این شاغلان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار داشتند و این شرکت بیمه‌ای نیز تنها حدود سه ماه بیمه بیکاری به بیکاران پرداخت کرده است.

وی گفت: در شرایط فعلی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برای کمک به این بیکاران برنامه‌ای را در دست تدوین دارد تا بتواند با تامین اعتبار مناسب، بخشی از هزینه‌های این بیکاران به گونه‌ای جبران شود.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس طرح ساماندهی کارکنان دولت را هم از دیگر برنامه‌های مجلس اعلام کرد و افزود: در شرایط فعلی میزان پرداختی در دستگاه‌های دولتی عادلانه نیست و علت بخشی از فساد اداری نیز همین پرداخت ناعادلانه است.

وی گفت: در شرایط فعلی دریافتی برخی از کارمندان در دستگاه‌های دولتی زیر ۲۰ میلیون ریال است و در این وضعیت بد اقتصادی نیاید انتظار داشت که کارکنان در دستگاه‌های دولتی با این دریافتی با مشکل مواجه نشوند.

بابایی کارنامی با اشاره به برخورداری مازندران از ۴۷۶ هکتار ساحل دریای خزر، افزود: با وجود این که بیشترین سواحل دریای خزر در مازندران قرار دارد، ولی این سواحل فاقد مدیریت یکپارچه است.

وی گفت: طرح تشکیل سازمان سواحل در مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود تا حداقل در برنامه هفتم توسعه کشور این قانون در برنامه قرار گیرد و استان‌های ساحلی کشور از جمله مازندران دارای سازمان سواحل شوند.

محسن زارعی دیگر نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با شیوع ویروس کرونا و تحریم، دولتمردان به خصوص درمانگران در شرایط سختی در حال خدمات رسانی به مردم هستند که باید قدردانی شود.

وی افزود: با وجود این که کار‌های خوبی در استان و شهرستان ساری در دست اجراست، ولی همچنان مشکلاتی از لحاظ زیرساختی وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر دستگاه‌های دولتی دارد.

زارعی با اشاره به محدودیت‌های زمین برای اجرای طرح‌های اقتصادی و گردشگری در مازندران اظهار داشت: باید برای جبران این کمبود‌ها به خصوص در حوزه گردشگری، طرح واگذاری پلاژ‌های دولتی به مردم برای سرمایه گذاری گردشگری اجرایی شود.

نماینده مردم ساری و میاندورد اراضی در اختیار این پلاژ‌ها را حدود چهار هزار هکتار برآورد و ابراز امیدواری کرد با ارایه طرحی از سوی استان به هیات دولت، زمینه برای واگذاری پلاژ‌های دولتی به مردم اجرایی شود.

نظرات بینندگان