پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق میافتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب میتواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. همچنین با بیماریهایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذاها خاصیت ضدالتهابی دارند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، اگر از بیماری التهابی رنج میبرید، با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید تا مطمئن شوید این غذاها برای شما مناسب هستند و بدون کسب توافق قبلی با پزشک، هیچ درمانی را متوقف نکنید:
روغن زیتون
هنگام پخت غذا، از استفاده از روغنهای غنی از امگا ۶ مانند آفتابگردان و روغن ذرت خودداری کنید. در عوض آنها را به روغن زیتون تغییر دهید. یک مطالعه نشان داده است که ترکیبات فنلی موجود در روغن زیتون به مبارزه با التهاب کمک میکند.
ماهی آزاد
ماهی آزاد حاوی غلظتهای بالاتر EPA و DHA، اسیدهای چرب معروف به خواص ضد التهابی است، گاهی اوقات خوردن ماهی، به مبارزه با التهاب کمک میکند.
آووکادو
این میوه منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی اکسیدانهای غیر اشباع است. طبق یک مطالعه، راه دیگری برای لذت بردن از فواید ضد التهابی آووکادو افزودن مقداری از آن به برگر است.
بادامها
بادام علاوه بر کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی شناخته شدهای است. سادهترین راه برای ورود بادام به رژیم غذایی، خرد کردن آن در غلات صبحانه یا سالاد است. همیشه به دنبال بادام بدون نمک بروید.
بذر کتان
این دانهها ممکن است کوچک باشند، اما منبع قدرتمندی از ترکیبات فنلی هستند که به عنوان خاصیت ضد التهابی شناخته شده اند. بذر کتان را میتوان روی غلات، سالادها، ماست یا حتی آب میوهها پاشید. همچنین میتوان از آنها به عنوان مادهای در کلوچهها، نانها یا شیرینیها استفاده کرد. بهتر است ابتدا با خوردن مقادیر کم (یک و نیم تا یک قاشق چای خوری در روز) شروع کنید تا به بدن زمان دهید تا به آنها عادت کند.