arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۶۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۸ - ۰۴ مهر ۱۳۹۹

چرا نباید برخی خوراکی‌ها را دوباره داغ کنیم؟ (قسمت سوم)

به نظر می‌رسد بسیاری از افراد به دلایل مختلف، مجبورند غذا‌های خود را دوباره داغ کنند، اما مشکل این جا است که داغ کردن مجدد غذا‌ها می‌تواند مخاطراتی جدی را برای سلامتی افراد ایجاد کند چرا که داغ کردن خوراکی‌هایی خاص خطرناک است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


به نظر می‌رسد بسیاری از افراد به دلایل مختلف، مجبورند غذا‌های خود را دوباره داغ کنند، اما مشکل این جا است که داغ کردن مجدد غذا‌ها می‌تواند مخاطراتی جدی را برای سلامتی افراد ایجاد کند چرا که داغ کردن خوراکی‌هایی خاص خطرناک است.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، درست است که گاهی چاره‌ای به جز مصرف برخی از غذا‌های مانده وجود ندارد، اما بسیار مهم است که بدانید که کدام غذا‌ها را نباید دوباره داغ کنید.

گوشت

گوشت‌های فرآوری شده
داغ کردن گوشت‌های فرآوری شده باعث افزایش حجم محصولات اکسیداسیون کلسترول می‌شود که می‌تواند به سلامت قلب و عروق شما آسیب برساند.

خوراکی‌

هر چیزی که بیش از دو ساعت در دمای اتاق بماند
آیا غذای شما بیش از دو ساعت در دمای اتاق مانده است؟ اگر مانده است، آن را بیرون بریزید.

قهوه

قهوه
گرم شدن مجدد قهوه سرد باعث می‌شود طعم آن اسیدی و بیات شود و حتی برای سلامتی نیز مضر باشد.

غذا

هر چیزی که بو گرفته است
شاید نیازی به گفتن نباشد، اما اکثر خوراکی‌هایی که تغییر بو می‌دهند، به معنای واقعی کلمه فاسد شده اند و بهتر است مصرف نشوند، چه برسد به آن که دوباره داغ شوند.

نظرات بینندگان