پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شاید این خبری بسیار غافلگیر کننده و عجیب باشد، اما مطالعات جدید نشان میدهند که کرونا میتواند روی رانندگی افراد موثر باشد. البته این موضوع از اثرات اولیه و فیزیکی کرونا نیست، بلکه یک پیامد روانی است.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، مطالعات جدید نشان میدهند که پس از ماهها ماندن در خانه ماندن و کمتر رانندگی کردن یا به عبارتی کمتر در شهر حضور داشتن، رانندگی طی یک ماه گذشته بسیار تغییر کرده است.
بیشتر بدانید:
درست است که رانندگی مثل دوچرخه سواری است و شما هرگز آن را فراموش نمیکنید، اما، مانند هر مهارتی در زندگی، حذف چیزی از روال روزمره میتواند باعث از بین رفتن یا تغییر در مهارتها مهارتها شود.
Review.com از بیش از ۱۲۰۰ راننده با سنین مختلف و با دو جنسیت زن و مرد را بررسی کرد تا ببیند که افرادی که پس از مدتی قرنطینه رانندگی میکنند چه حسی دارند. اگرچه نمونه اندازه گیری کمی کوچک است، اما نتایج جالبی دارد. از میان پاسخ دهندگان، ۲۸ ٪ آنها اظهار داشتند که احساس میکنند بییش از همیشه هیجان دارند رانندگی کنند.
سن رانندگان نیز یک فاکتور مهم بود که بر پاسخها تاثیر میگذاشت. برای افراد بالای ۶۵ سال، ۴۰ ٪ از افراد مورد بررسی گفتند که هنگام رانندگی احساس "شور و هیجان " میکنند. در مقابل، بیشتر پاسخ دهندگان ۱۸ تا ۳۵ ساله گفتند که احساس میکنند که "تا حدی" به زندگی عادی باز گشته اند. هر چه جاده یا بزرگراه شلوغتر باشد، فرد احساس متفاوت تری میکند.
یک آزمودنی به Review.com.com گفت: بعد از حدود یک هفته قرنطینه هر روز به رانندگی میپرداخته تا حس و حال خود را تغییر دهد. اما این همه ماجرا نیست بسیاری از رانندگان پر سرعت تر، بی پرواتر و کم احتیاطتر رانندگی میکنند که میتواند شدت خسارات رانندگی را افزایش دهد.