arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۵۶۹۲۶
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۴ - ۰۱ تير ۱۳۹۹

استقبال بهبودیافتگان از کرونا برای اهدای پلاسما درحد انتظار نبود

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: استقبال بهبودیافتگان از بیماری کرونا برای اهدای پلاسمای خونشان در کشور در حد انتظار و پیش‌بینی سازمان انتقال خون نبود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: استقبال بهبودیافتگان از بیماری کرونا برای اهدای پلاسمای خونشان در کشور در حد انتظار و پیش‌بینی سازمان انتقال خون نبود.

 دکتر بشیر حاج‌بیگی در حاشیه معارفه مدیرکل انتقال خون مازندران در ساری افزود : تاکنون حدود یکهزار و ۶۰۰ بهبودیافته از کرونا برای اهدای پلاسمای خون خود مراجعه کردند ، در حالی که انتظار ما حداقل استقبال حدود سه هزار نفر بود.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت تاکنون در کشور بیش از ۲۰۰ هزار نفر به طور قطعی به بیماری کرونا مبتلا و از این تعداد بیش از ۱۶۰ هزار نفر هم درمان شدند.

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت : پلاسمای خون بهبود یافتگان کووید ۱۹ برای درمان بیماران ناشی از ویروس کرونا طبق گزارش پزشکان بسیار موثر است و درخواست ما از بیماران بهبود یافته از کرونا این است که حداقل یک ماه پس از بهبودی برای اهداء پلاسما مراجعه کنند.
وی افزود : خون بهبود یافتگان از کرونا دارای آنتی بادی است که در درمان بیماران کووید ۱۹ تحت درمان موثر تشخیص داده شد و درخواست ما از بهبودیافتگان نیز برای اهدا در این راستاست.
مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون کشور در مورد پرداخت یک میلیون ریال بابت اهداء پلاسمای خون به بهبود یافتگان کووید ۱۹ هم اظهار داشت : این مبلغ تنها بابت هزینه ایاب و ذهاب این افراد است که از سوی سازمان انتقال خون پرداخت می شود و هیچ ارتباطی به اهدای پلاسما ندارد.
مراجعه ۲ میلیون نفر برای اهدای خون
حاج بیگی همچنین گفت که سالانه بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر برای اهدای خون به سازمان انتقال خون مراجعه می کنند که حدود ۶۰ درصد از این افراد اهداء کنندگان مستمر هستند.
وی افزود : سالانه ۱۰ میلیون واحد خون در کشورهای منطقه اهداء می شود که حدود ۲۰ درصد از این اهدای خون مربوط جمهوری اسلامی ایران است.
او ادامه داد : مازندران به خاطر این که ۶۹ درصد از اهداء کنندگان خون در این استان مستمر هستند ، رتبه چهارم کشور را دارد.

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت : هم اکنون شاخص اهداء خون در کشور ۲۵ در هزار است و این در حالیست که این شاخص در استان مازندران ۳۸ در هزار است که در این بخش استان مازندران رتبه دوم را دارد.

وی آمار اهداء خون سالانه در مازندران را ۱۳۰ هزار واحد اعلام کرد.
در این نشست دکتر ذوالفقار تقوی به عنوان مدیرکل جدید سازمان انتقال خون مازندران معرفی و از خدمات حدود هشت ساله دکتر اسماعیل پوریانی در این سمت قدردانی شد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان