پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سرویس تاریخ «انتخاب»: «اندیشکده وودرو ویلسون» ۳۱ سند وزارت امنیت آلمان شرقی (اشتازی) را در مورد فعالیتهای کمونیستی و ضدکمونیستی در ایران در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ منتشر کرده است که عمدتا متمرکز بر حزب توده است. «انتخاب» به صورت روزانه این اسناد را منتشر می کند.
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه ترجمه ی شانزدهمین سند وزارت امنیت آلمان شرقی درباره ایران، آمده است:
فعالیتهای گروههای افراطی ایران در برلین غربی
تاریخ ۱۳ آگوست ۱۹۸۱ (۲۲ مرداد ۱۳۶۰)
یک خبرچین مورداعتماد به ما اطلاع داده است که گروههای افراطی چپگرا در بخش عملیاتی که کنسولگریهای ایران در هامبورگ و برلین غربی را در اختیار دارند، تصمیمی قاطع برای در اختیار گرفتن سفارت ایران در پایتخت آلمان شرقی دارند.
هدف از این اقدام اعتراض علیه حکومت کنونی ایران تحت رهبری {امام} خمینی است، هرچند در عین حال آنها میخواهند از آلمان شرقی یک موضع سیاسی رسمی را درخواست کنند تا بتوانند بگویند که آلمان شرقی از حکومتهای «ارتجاعی» حمایت میکند.
گروههای افراطی چپگرای ایران در مسیر آماده سازی برای این اقدام اکنون تلاش کرده اند تا به پایتخت آلمان شرقی وارد شده و اطلاعاتی را درباره گذرهای مرزی و امنیت سفارت ایران در آلمان شرقی جمع آوری کنند. به دلیل محدودیتهای سفر این افراد، آنها اکنون تلاش میکنند تا ابزارها، روشها و راههای دیگری را پیدا کنند. آنها تا کنون تماسهایی را در برلین غربی با سازمان مائویست و ضدشوروی «سازمان فراگیر دانشجویان افغان خارج از کشور» برقرار کرده اند تا آنها را هم فعال کنند. جدا از این مسئله، افراطگرایان ایرانی احتمال انحراف غیرقانونی از مسیر ترانزیتی بین آلمان غربی و برلین غربی را هم برای ورود به پایتخت آلمان شرقی بررسی کرده اند.
ظاهرا فعالترین گروهها «پیکار»، «فداییان اقلیت» و «مجاهدین» هستند.