عبدالعلی علی عسگری عصر امروز در آیین اختتامیه جشنواره تولیدات مراکز استانهای صداوسیما اظهار کرد: این جشنواره پرکار و پرثمر است و مانند سایر جشنوارهها بیارزش نیست و سنت حسنه تقدیر از بهترینها در این جشنواره دایر شده است.
وی افزود: در سال ۹۷ دشمنان برای ما خوابها دیده بودند و میخواستند ما را متوقف کنند تا جشن ۴۰ سالگی انقلاب را نگیریم و در همین راستا فعالیتهای شیطنتآمیزی را انجام دادند اما به همت ملت، ۲۲ بهمن پررونقترین راهپیمایی ایجاد شد و دشمنان دیدند که ملت ایران قدرتمند ایستاده لذا برنامه خود را به سال ۹۸ نیز کشیدند و در آخرین برنامه نخستوزیر ژاپن را فرستادند که با جملات قهرمانانه رهبری مواجه شدند و این خبر به کره زمین شلیک شد.
رئیس سازمان صداوسیما به شکست استکبار در فلسطین، لبنان و یمن اشاره کرد و افزود: اینک جبهه مقاومت یک اقتدار ویژه پیداکرده است.
وی به خرد شدن پهپاد آمریکا در مرزهای ایران اشاره کرد و افزود: این کار رونمایی از بخش دیگر قدرت ایران بود هرچند در حالی انجام شد که ما برای برداشتن تحریم مالی تلاش میکردیم، آنها دست از پا خطا کردند و جواب گرفتند که این اتفاق در ماجرای نفتکش نیز تکرار شد.
علی عسگری خطاب به اروپاییها نیز بیان کرد: امیدواریم اروپاییها درس بگیرند و اگر کاری میخواهند انجام دهند صادق باشند زیرا ما فریب کسی را نخواهیم خورد.
وی ضمن ابراز امیدواری برای برداشته شدن تحریمها، این مسأله را فرصتی برای افزایش تولید دانست و افزود: ما باید مقاومت کنیم زیرا طبق فرموده رهبری جنگ کنونی جنگ ارادههاست.
رئیس صداوسیما نقش رسانه ملی در این مقاومت را مهم ارزیابی کرد و تصریح کرد: جنگ دشمنان روی افکار عمومی است و از طریق فضای مجازی و ماهواره میخواستند مردم را ناامید کنند اما این موضوع در صداوسیما مطالعه شد و در مقابل این هجمه رسانهای دشمن ایستادیم و افکار عمومی را حفظ کردیم.
وی نقش رسانه ملی در حفظ اندیشه مقاومت را بینظیر عنوان کرد و اظهار داشت: دشمن نیز میداند ظرفیت رسانه ملی چیست لذا ابتدا سعی کرد رسانه ملی را از مرجعیت بیندازند و چون نتوانست به اهداف دیگر خود نیز نرسید.
علی عسگری ادامه داد: رسانه ملی حدود ۸۰ درصد توسط مردم دیده میشود و از اعتماد خوبی برخوردار است اما برای افزایش این اعتماد باید زبان مردم شویم و حرف مردم را بزنیم و از سوی دیگر از دولتمردان بخواهیم تا خدمات خود را شرح دهند تا مردم اعتماد کرده و سرمایه اجتماعی کشور افزایش پیدا کند.
وی در ادامه به لزوم حضور جوانان در عرصهها اشاره کرد و افزود: ستاد رسانهای رونق تولید ایجاد و ارتباط با مسؤولان رقم خورده لذا در استانها نیز این ستاد جدی گرفته شود و طرح پیشرفت، تولید و اشتغال ایجاد شود زیرا اگر در استانها موفق شویم ۹۰ درصد کار پیش رفته است.
رئیس رسانه ملی به انتخابات مجلس نیز اشاره کرد و بیان داشت: همه مراکز استانها برای حضور بیشتر مردم برنامه تدوین کنند تا مردم رأی درستی دهند البته حفظ بیطرفی برای ما بااهمیت است.
وی در پایان به لزوم افزایش کیفیت برنامههای تولیدی صداوسیما اشاره کرد و گفت: کمیت زده نشوید تا بتوانیم تأثیرگذارتر شویم.