پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاونت پارلمانی رئیس جمهور در یادداشتی تأکید کرد که معاونت حقوقی شکایت رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها را دنبال میکند و ما به کمیسیون اصل 90 هم برای تبیین ابعاد موضوع و دفاع از حق نماینده دولت شکایت میکنیم.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، حجتالاسلام میرتاجالدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با نگارش یادداشتی از ...؛ متن کامل این یادداشت به شرح ذیل است:
این اولین بار نیست که نماینده دولت در مجلس مورد اهانت و ضرب قرار میگیرد و متأسفانه برخورد همراه با عصبانیت و قوه غضبیه از سوی بعضی به یک روند و شگرد تبدیل شده است که طبعاً کیان اصلی مجلس و اکثریت نمایندگان محترم از این نوع برخوردها مبرا هستند و آن را رد میکنند، آیا نباید هیئت رئیسه مجلس و نمایندگان دلسوز برای این موضوع فکری بکنند؟
درخصوص درگیری فیزیکی نماینده فریمان در مجلس شورای اسلامی با رئیس سازمان هدفمندسازی به عنوان نماینده دولت در جلسه علنی سهشنبه 6/10/90، جهت پرهیز از اطاله موضوع که احیاناً موجب دامن زدن به اختلافات میگردد، قصد ورود علنی به آن را نداشتم و موضوع را به صورت داخلی پیگیری میکردم. لکن بعضی از اظهارنظرهای یکسویه و گزارشهای غیرمنصفانه و غیرعادلانه باعث گردید تا به عنوان یک روحانی نه حتی به عنوان معاون امور مجلس رئیسجمهور از فردی مظلوم نه حتی به عنوان نماینده دولت دفاع کنم.
آقای بهروز مرادی رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها در این حادثه واقعاً مظلوم واقع شد؛ هم مورد اهانت و ضرب قرار گرفت و هم گزارش یکسویه علیه وی در رسانهها منتشر شد بدون اینکه حق دفاع به او بدهند و از علت وقوع حادثه جویا شوند.
به شهادت جمعی از نمایندگان مجلس، شروع کننده درگیری آقای سیدحسین حسینی نماینده فریمان بودند و این موضوع را نهتنها خودم که در کنار آقای مرادی نشسته بودم، شاهد بودم بلکه چند نفر از نمایندگان محترم مجلس و بعضی از معاونین امور مجلس نیز شاهد بودند.
آقای مرادی که خود از سرداران دفاع مقدس میباشند، در مورد استفساریه ماده 12 قانون هدفمندی یارانهها به نمایندگی از دولت بیانی روشن و محترمانه داشتند و پس از اعلام این نکته که ما در صندوق هدفمندسازی به همان شکل عمل میکنیم که مجلس محترم در این استفساریه میخواهد، در جایگاه نمایندگان نشست که در این حال با اعتراض آقای حسین فریمان روبرو شدند که ایشان را به کذب و دروغ متهم کرد ولی ایشان با آرامش جواب دادند و سعی کردند او را قانع کنند و گفتند این آمار و ارقام رسمی و مستند است و در خزانه و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور موجود است.
این بحث ادامه پیدا کرد؛ گفته میشود آقای مرادی این تعبیر را بکار برده است(که بند به خاطر مراجعه فرد دیگری متوجه همه بحثها نشدم): «آماری که من میدهم رسمی و مستند است و آمار شما کوچه و بازاری است» لکن بر فرض هم چنین عبارتی گفته باشد آیا مجوز درگیری و ضرب میشود؟
مگر توصیه رهبر معظم انقلاب این نیست که فرمودند گزارشهای رسمی مسئولان و آمارها را زیر سؤال نبرند.
آیا رواست نماینده مجلس که باید الگوی اخلاق باشد به خود اجازه دهد در هر موردی عصبانی و طرف مقابل را با قوه قهریه مجاب نمایند؟
این اولین بار نیست که نماینده دولت در مجلس مورد اهانت و ضرب قرار میگیرد، متأسفانه برخورد همراه با عصبانیت و قوه غضبیه از سوی بعضی به یک روند و شگرد تبدیل شده است که طبعاً کیان اصلی مجلس و اکثریت نمایندگان محترم از این نوع برخوردها مبرا هستند و آن را رد میکنند آیا نباید هیأت رئیسه مجلس و نمایندگان دلسوز برای این موضوع فکری بکنند؟ این که فقط حق شخصی نیست، حق نظام است، حق دولت است، حق مجلس است باید چهره نظام اسلامی را از این نوع حوادث و برخوردها پاک کرد و این جز با اقدام شایسته و همه جانبه مجلس امکانپذیر نیست.
در این حادثه هم، هر چند عدهای از نمایندگان بدون اطلاع از علت درگیری و اینکه نماینده مجلس شروع کننده درگیری بود و آثار جراحت هم در گردن آقای مرادی مشهود بود، به نفع همکار خود وارد معرکه شدند و با تعبیرات بعضاً ناشایست که قابل ذکر در اینجا نیست، فضا را سنگینتر کردند، لکن بعضی از نمایندگان محترم به سرعت به موضوع وقوف پیدا کردند و در آرام کردن فضا و در دفاع از مظلوم وارد شدند.
بعداً آقای حسینیان در جمع چند نفر از نمایندگان با اشاره به فرمایش امام سجاد (ع) اظهار داشتند ما واقعاً باید از اینکه فردی در مقابل چشمان ما مظلوم واقع شد و ما دفاع نکردیم در پیشگاه خداوند اعتذار کنیم.
و همین نگاه منصفانه بود که جمعی از نمایندگان همچون آقای ابوترابی و آقای حسینیان و آقای حجازی و آقای عوض حیدرپور، برای عذرخواهی نماینده فریمان ایشان را پیش آقای مرادی بردند و بخشی از موضوع را جبران کردند و تلاش ما و چند نفر از نمایندگان برای آرام کردن فضا جواب نداد و مشاجرات ادامه پیدا کرد و برخوردهایی بعد پیش آمد که هیچکس از آن رضایت ندارد.
آنچه که مهم است، این است که در مقام داوری و قضاوت همه موضوع را باید یکجا دید و نمیشود این موضوع از هم تفکیک نمود و برای قسمتی قضاوت و نسبت به بخش دیگر سکوت کرد. متاسفانه بعضی از داوریها و اظهارات اینچنین است و این حق یک فرد مسلمان را ضایع میکند.
ما در این خصوص راههای قانونی را طی میکنیم. معاونت حقوقی شکایت آقای مرادی رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها را دنبال میکند. به کمیسیون اصل 90 هم برای تبیین ابعاد موضوع و دفاع از حق نماینده دولت شکایت میکنیم.