arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۶۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸

مواد معدنی موجود در آب آشامیدنی فشار خون را کاهش می دهد

مواد معدنی موجود در آب آشامیدنی برخی از مناطق کم و ضعیف است، در این موارد اضافه کردن کلسیم و منیزیم به آب آشامیدنی یک راه عملی برای کاهش فشار خون بالا برای ساکنان آن مناطق است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مواد معدنی موجود در آب آشامیدنی برخی از مناطق کم و ضعیف است، در این موارد اضافه کردن کلسیم و منیزیم به آب آشامیدنی یک راه عملی برای کاهش فشار خون بالا برای ساکنان آن مناطق است.

کاهش سطح مواد معدنی خاک به علت کشاورزی بیش از حد و تغییرات بارش و تغییرات اقلیمی عاملی مهم در از بین رفتن مواد معدنی موجود در آب آشامیدنی است. از آنجاییکه بدن مواد معدنی را از آب آشامیدنی بهتر جذب می کند تا از مواد غذایی، تقویت آب آشامیدنی با مواد معدنی مفید می تواند کمبود ها را جبران کند.

فشار خون بالا باعث افزایش خونریزی دیواره های شریانی می شود. این وضعیت، می تواند به قلب آسیب برساند و خطر سکته مغزی و سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد.

در مطالعه ای که اخیرا روی افراد ساکن منطقه ساحلی بنگلادش صورت گرفته است مشخص شد که مصرف آب آشامیدنی شور سبب کاهش فشار خون در این افراد می شود. در حالی که آب شور حاوی سدیم بیشتری است که می تواند فشار خون را افزایش دهد، همچنین دارای کلسیم و منیزیم بیشتری است. البته منابع آب آشامیدنی مناطق مختلف ممکن است به دلیل کیفیت آب دریا متفاوت باشد.

حدود یک پنجم جمعیت جهان در مناطقی که آب دریا به آبهای زیرزمینی وارد می شوند زندگی می کنند. نتایج تجزیه و تحلیل محققان نشان می دهد افرادی که آب شور با شوری ملایم یا متوسط می نوشند نسبت به افرادی که آب شیرین می نوشند، سدیم بیشتری در ادرار دارند. علاوه بر این، کسانی که آب شور با شوری ملایم و متوسط مصرف می کنند، مقادیر بیشتری از کلسیم و منیزیم در ادرارشان وجود دارد. داشتن سطوح بالاتری از این مواد معدنی با فشار خون پایین سیستولیک و دیاستولیک مرتبط است.


شفقنازندگی

نظرات بینندگان