پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از افراد در طول زندگی خود روزهایی را به بیماری و روزهایی را به سلامتی می گذرانند، اما برخی از افراد هستند که همواره احساس می کنند مریض هستند. علت این موضوع چیست؟
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، احساس مریض بودن بسیار ناخوشایند است. این که صبح با حس کسالت از خواب بیدار شوید و انرژی چندانی برای پیشبرد مسیر زندگی خود نداشته باشید در بلندمدت می تواند روحیه شما را تخریب کند. اما چرا دچار چنین حسی می شویم و اساسا این حس چگونه پدیدار می شود؟
یکی از نخستین و مهمترین نکاتی که باعث می شود همیشه حس کنید مریض هستید، این است که سطح ویتامین های بدنتان از آنچه که باید، پایین تر آمده باشد. این بسیار مهم است که همیشه ویتامین های مختلف بدنتان در یک حد اعتدال قرار گرفته و شما از انرژی کافی برای مسائل روزمره زندگی خود برخوردار باشید.
کمبود روی و آهن بدن دو عنصر مهمی است که به شدت در احساس خستگی، غمگینی و حس بی انرژی بودن نقش دارد. این موضوع به ویژه در بانوان که ماهانه مقادیری خون را در دوران قاعدگی از دست می دهند، مهم است و دیده می شود.
عدم مصرف میوه ها و سبزیجات کافی و وابستگی بیش از حد به فست فودها و غذاهای یخ زده و نیمه آماده نیز در بروز احساس مریضی نقش دارد. بسیاری از افراد که مدتی طولانی از غذاهای کم فیبر و پر کالری و چرب استفاده می کنند، به مرور زمان دچار حس مریضی می شوند.
عدم خواب کافی و شب بیداری های طولانی نه تنها روی پوست انسان تاثیری منفی می گذارد، بلکه به مرور زمان باعث می شود فرد احساس کند بی انرژی است. اضطراب و استرس شدید روزانه نیز از دیگر عواملی است که باعث می شود فرد مدام حس کند بی انرژی و ناتوان است و البته با کوچکترین مشکلی احساس شکست پذیری و ضعف کند.
افسردگی از عواملی روانی است که به مرور زمان باعث می شود فرد حس کند مریض است، درواقع وقتی که فرد با حس افسردگی رو به رو است، دچار این تصور می شود که به لحاظ فیزیکی نیز بیمار شده است.