arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۷۷۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷
رئیس اتحادیه فروشندگان کله‌پاچه:

فروش کله‌پاچه به یک سوم سال قبل رسیده / قیمت به ۲۰۰ هزار تومان هم رسید / در ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی تهران تغییر شغل دادند

رئیس اتحادیه فروشندگان کله‌پاچه و سیراب و شیردان گفت: کاهش قدرت خرید مردم و کمبود کله پاچه باعث شده که فروش ما نسبت به سال گذشته به کمتر از یک‌سوم برسد و طی ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی که در تهران مشغول به کار بودند تغییر شغل دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس اتحادیه فروشندگان کله‌پاچه و سیراب و شیردان گفت: کاهش قدرت خرید مردم و کمبود کله پاچه باعث شده که فروش ما نسبت به سال گذشته به کمتر از یک‌سوم برسد و طی ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی که در تهران مشغول به کار بودند تغییر شغل دادند.

حسین رواسی در گفتگو با ایلنا، در خصوص آخرین وضعیت واحد‌های صنفی فروش کله‌پاچه گفت: متاسفانه در ماه‌های اخیر شرایط به گونه‌ای رسیده است که بیشتر واحد‌های صنفی ما نهایت فروش روزانه آن‌ها ۵ دست کله‌پاچه است در صورتی که حداقل هزینه یک کله‌پزی در روز ۳۰۰ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه فروشندگان کله‌پاچه و سیراب و شیردان ادامه داد: مهم‌ترین علت افزایش قیمت کله‌پاچه کمبود در بازار است. در ماه‌های اخیر کشتار در سطح ایران کم شده است. اکنون با افزایش قیمت دلار صادرات دام زنده توجیح اقتصادی پیدا کرده به ازای صادرات هر کیلو دام زنده بیش از ۵۰ هزار تومان قیمت دارند در حالی که در بازار داخلی قیمت آن ۳۵ هزار تومان است که در یک گوسفند کامل ۸۰۰ هزار اختلاف قیمت وجود دارد پس طبیعی است که صرفه اقتصادی در صادرات باشد.

وی افزود: در واردات نیز فقط لاشه گوشت می‌آید و دیگر اعضا و جوارح آن همچون کله پاچه، سیراب و شیردان و دل و قلوه وارد نمی‌شود در حالی که همین اعضا ۴۲ صنف با آن‌ها مرتبط هستند که باعث رکود آن‌ها شده است. اکنون صد هزار واحد کله پزی و سیراب شیردان که در سطح کشور فعال هستند با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

وی در خصوص قیمت کله‌پاچه گفت: از زمانی که سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان با این استدلال که صنف ما کالای رقابتی دارد اجازه قیمت‌گذاری را از اتحادیه گرفت، هر واحد صنفی‌ای بنا به شرایط خود قیمت‌گذاری می‌کنند. این در حالی است که شرایط رقابتی زمانی است که عرضه بیشتر از تقاضا باشد، اما اکنون که اینطور نیست سبب شده که در نقاطی از تهران هر دست کله پاچه ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شود و در مقابل شکایت مردم در اتحادیه ما عملاً هیچ کاری نتوانیم انجام دهیم.

رواسی تاکید کرد: کاهش قدرت خرید مردم و کمبود کله پاچه باعث شده که فروش ما نسبت به سال گذشته به کمتر از یک‌سوم برسد و طی ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی که در تهران مشغول به کار بودند تغییر شغل دادند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
چرا در ایران دولت و این همه وابستگان بی خاصیت و اثر مثل همین سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان تعطیل نمی شود؟ هیچ جای دنیا دولت این شکلی وجود دارد؟ ارباب ملت، صاحب همه چیز، تقسیم کننده بهشت و جهنم، ابرمالک و ابر تاجر و گرداننده همه چیز حتی اموالی که حق الناس است و به دولت ربطی ندارد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
دولت فقط مراقب استکه : ملت ثبت نام کرده یارانه بگیرد حتی تریلیاردرهایش ، نان به قیمت ارزان و سوبسیدی بخورد با هر نوع آرد به هر کیفیت طبخ و هر اندازه و آب برای آشامیدن با هر کیفیت و ناخالصی و از همه مهمتر اینترنت برای تخلیه اطلاعاتی تفتیش عقاید و نظرات انتقاد یا غر زدن و خالی کردن فشارهایی که نباید به جای دیگر وارد شده یا در جای دیگری تخلیه شود. مابقی امور فضولی اش به ملت و خاصه رعیت وعوام نیامده که غلط کرده یا شکرهای اضافی بخورند.
نظرات بینندگان