پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عفونت لوزه از بیماری هایی است که مزمن محسوب می شوند و درواقع این بیماری می تواند در دوره های زمانی مشخصی ظاهر شده و پس از دارودرمانی و مراقبت های بهداشتی درمان شود.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، عفونت لوزه را می توان یک کابوس برای بسیاری از افرادی دانست که به سلامت خود حساسند. عفونت لوزه برای بسیاری از افراد هر چند ماه یکبار ظاهر می شود.
در بسیاری از موارد عفونت لوزه پس از بیماری هایی رخ می دهد که به سیستم ایمنی بدن حمله می کنند. برای مثال آنفولانزای شدید یکی از محرک های عفونت لوزه محسوب می شود. گاهی عفونت های مزمن لوزه پس از چند روز تحمل بیمار و رعایت موارد بهداشتی رفع می شود. اما گاهی بدون مراجعه به پزشک هیچ اتفاقی رخ نمی دهد.
در عفونت لوزه حاد گاهی بیماری تا 2 هفته ادامه پیدا می کند. عفونت های لوزه بیش از هر چیز نیازمند رعایت بهداشت هستند. برای مثال می توان با رعایت استریلازیاسون دهان و دندان نرخ عفونت دهان را نیز کاهش داد.
رایج ترین درمان عفونت لوزه شامل داروهای ضد التهاب و ضدعفونت یعنی چرک خشک کن ها است. گاهی هوای بسیار خشک یا آلوده نیز منجر به بروز عفونت لوزه می شود بنابراین اغلب پزشکان توصیه می کنند در هوای بسیار آلوده یا خشک از دستگاه های بخور استفاده کنید.
سوال بسیاری از افرادی که دچار عفونت لوزه می شوند این است که آیا باید جراحی شوند؟ پاسخ منفی است. درست است که یکی از روش های درمانی عفونت لوزه(بر اساس تشخیص پزشک تخصص) جراحی لوزه است. اما قرار نیست با کوچک ترین دردی جراحی شویم. به عبارت دیگر جراحی آخرین روش درمان است، نه نخستین روش درمانی.