arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۹۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۳ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۷

رقیب اوبر در بازارهای جنوب شرق آسیا می تازد / «گو_جک» به 4 کشور جدید خدمات می دهد / سرمایه گذاری گوگل جواب داد

شرکت اندونزیایی «گو_جک» که به نوعی رقیب اوبر محسوب می شود، قصد دارد سلطه خود را در بازارهای جنوب شرقی آسیا توسعه دهد.به گزاش سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی ان بی سی، سلطه برخی شرکت های خصوصی در بازارهای جنوب شرقی آسیا تا حدی است که حتی شخصی مثل دارا خسروشاهی نیز از مجادله در این بازارها خسته شده است. اما به نظر می رسد خالی کردن بازار رقبا برای شرکت «گو-جک» کار دشواری نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شرکت اندونزیایی «گو_جک» که به نوعی رقیب اوبر محسوب می شود، قصد دارد سلطه خود را در بازارهای جنوب شرقی آسیا توسعه دهد.

به گزاش سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی ان بی سی، سلطه برخی شرکت های خصوصی در بازارهای جنوب شرقی آسیا تا حدی است که حتی شخصی مثل دارا خسروشاهی نیز از مجادله در این بازارها خسته شده است. اما به نظر می رسد خالی کردن بازار رقبا برای شرکت «گو-جک» کار دشواری نیست.

 

این شرکت قصد دارد به زودی خدمات خود را در حوزه «الو پیک» وارد تایلند کند. آندره سوئلیستیو، مدیرعامل این شرکت اعلام کرده که تایلند، سنگاپور و فیلیپین  و ویتنام بازارهای هدف جدید شرکت مذکور هستند.

وی گفت: "تایلند بازاری سریع و پردرامد خواهد بود و تیم ما از مدت ها پیش برای فتح این بازار تلاش کرده است. سنگاپور و فیلیپین نیز هماهنگی هایی مناسب با بازارهای محلی ما دارند و در دست بررسی هستند."

 

پیشتر از این در ماه مه، «گو_جک»  اعلام کرد که در عرض چند ماه آینده 500 میلیون دلار  برای تسخیر چهار بازار جدید سرمایه گذاری خواهد کرد. این شرکت اعلام کرد که "پشتیبانی فنی و تخصص" را برای تیم های  محلی فراهم می کند .

 

هم اکنون گوجک برنامه سفارش از طریق تلفن همراه را در ویتنام راه اندازی  کرده است. در این برنامه کاربران می توانند سوار دو چرخه های کرایه ای شوند و یا ز خدمات الوپیک استفاده کنند. این شرکت اعلام کرد که در آینده برنامه هایی برای تحویل غذا و خدمات پرداخت دیجیتال خواهد داشت.

مدیرعامل گوجک تاکید کرد عوامل و انگیزه هایی مثل تشابه فرهنگی میزان نفوذ رسانه های اجتماعی و مواردی مشابه باعث شده این شرکت بازارهای کشورهای همسایه را هدف بگیرد. این شرکت طی ۷ سال توانسته به اندازه ۴ استارتاپ یونیکورن در اندونزی ارزش‌آفرینی کند. گوجک غیر از سرویس تاکسی آنلاین، سرویس پیک موتوری، حمل بار و سرویس پرداخت را نیز دارد.

 

گوجک از سه صندوق، متشکل از گوگل، یک صندوق چینی و سنگاپوری مجموعا ۱.۲ میلیارد دلار جذب سرمایه کرده و ارزش این استارتاپ حمل‌ونقل آنلاین اکنون به ۴ میلیارد دلار رسید. این اقدام نخستین سرمایه‌گذاری گوگل در کشور اندونزی پس از هند به شمار می‌رود.

برچسب ها: فناوری ، تکنولوژی ، اوبر
نظرات بینندگان